2022. 01. 19., Szerda
Márió,Sára névnapja

Bokros Lajos: Az őrület előjátéka a válsághelyzet kihirdetése

Bokros Lajos: Az őrület előjátéka a válsághelyzet kihirdetése
2016-03-09
Az őrület előjátékának és figyelemelterlésnek nevezte Bokros Lajos (is), hogy az Orbán-kormány a külföldön zajló migrációra hivatkozva válsághelyzetet hirdetett: az ország teljes területére. Sokan tartanak attól is - többek között Bokros Lajos is beszélt erről korábban -, hogy az Orbán-banda - a migránsügyet megülve - bármikor nyílt diktatúrát teremthet Magyarország elsötétítésére.
 
Sz. L.

Bokros Lajos volt pénzügyminiszter írása:
 
Az őrület előjátéka
 
A magyar kormány ma meghirdette az úgynevezett migrációs válsághelyzetet. A közoktatás és az egészségügy, az MNB és a költségvetési nyilvánosság veszedelmes romlását látva valóban indokolt lehet válsághelyzetről beszélni, de vajon mi köze ennek a szerencsétlen menekültekhez?
 
Magyarországon belül és a határaink közelében egyáltalán nincs sem jövevény, sem vándor. Menekültek Törökországban vannak (közel 2 millió), Jordániában és Libanonban (1-1 millió) és egyre többen Görögországban (jelen pillanatban körülbelül 200 ezer).
 
A kormány intézkedése üres szólam, bornírt kísérlet a társadalom figyelmének elterelésére, öncélú és talpig gonosz hisztériakeltés.
 
Senki és semmi nem fenyegeti hazánk biztonságát.
 
Hazugság volt az orbáni vétó - két nap alatt lelepleződött. Hazugság a migrációs válsághelyzet - maradék szabadságunk visszavételének elfedése.
 
Válsághelyzet azért van, mert megőrült a magyar kormány.
 
Végjáték a Duna mentén. Volt már ilyen, nem vagyunk büszkék rá. Kárát évszázadig szenvedi újfent a szerencsétlen magyar nép.
 
Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom
 
 
Kapcsolódó:
 
 

Csillag Ösvény Jósda