2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

Bíróság mondta ki a törvénysértést: Feljelentést tett Molnár F. Árpád a 18. kerületi rendőrök és Katona Csaba végrehajtó ellen

Bíróság mondta ki a törvénysértést: Feljelentést tett Molnár F. Árpád a 18. kerületi rendőrök és Katona Csaba végrehajtó ellen
2019-11-04

A médiavezető és jogvédő Molnár F. Árpád feljelentést tett a rendőrök ellen amiatt is, hogy azok indokolatlan erőszakossággal léptek fel Toroczkai László és Gulya Tibor ellen. Feljelentette a végrehajtó Katona Csabát és a kilakoltatást szervező és végrehajtó rendőri vezetőket és rendőröket is. Ezeken kívül rengeteg, nagyon súlyos rendőrségi bűncselekményeket is feltárt. A feljelentést az  összes budapesti rendőrkapitányságra, titkosszolgálatoknak és nyomozó szerveknek világszerte, és az egyébként mindig, mindent eltussoló kapitalista médiáknak is elpostáztuk.

A feljelentés - amely itt teljes terjedelmében olvasható - nem titkolt oka nem csak a felháborodás volt, hanem az is, hogy ígéretet tettünk Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és társa, Ferenczi és Társa Végrehajtói Iroda förtelmes visszaélései és bűncselekményei miatt arra, hogy mostantól rengeteg feljelentés és médiakampány fog irányulni a rendőrbűnözés és rendőrvezetői maffializmus, valamint a végrehajtói szociopátia és nagyképű lakosságüldözés ellen.

Molnár F. Árpád - aki a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke is - eddig nem nyilvános, a rendőrség által eltussolt cserben hagyásos gázolásokról, bűncselekmények szervezéséről, ártatlanok ellen szervezett bebörtönzésekről, valamint egyebek mellett a rendőrség, az ügyészség és a titkosszolgálatok összefonódásáról is írt.

Annak ellenére, hogy a Toroczkai László által vezetett Mi Hazánk Mozgalom ellenünk erőszakos bűncselekményekkel fenyegetőző hívei elérték, hogy médiáink és jogvédő csoportjaink páros lábbal rúgták ki a pártot, a Mi Hazánk leghitványabb és legeszetlenebb náci pszichopatái is kevésnek bizonyultak arra, hogy ne álljunk ki a hatályos törvények és a nyilvánvaló emberi jogok mellett. Ahogy az sem képezett akadályt, hogy ideológiai szempontból áthidalhatatlan különbségek vannak jogvédő csoportjaink és Toroczkai László mozgalma között, és ez a különbség számos médiaanyagunk visszatérő és egyúttal heves témája.

A Molnár F. Árpád által aláírt büntető feljelentés a testi sértés, hivatali visszaélés bűntette, az arányosság követelménye paragrafusait egyaránt tartalmazza, és fellépést követel a 18. kerületi rendőrmaffia, valamint Katona Csaba önálló bírósági végrehajtó ellen.

Pribilinszki Sándorné és fia kilakoltatásáról bíróság mondta ki, hogy törvénytelen volt. A család kilakoltatásán - pár fővel - Toroczkai László és Gulya Tibor volt jelen. Az ott történtek olyan alávaló állami-végrehajtói cselekmények, amik nem tűrték a feljelentéseink elmulasztását.

Sokan jelezték, hogy Toroczkai László arra a kilakoltatásra is szinte egyedül ment, nem szólt senkinek, és azóta sem lehetett kilakoltatásra elcsábítani sem őt, sem az általa parancsuralmi rendszerben működő pártot. A mindenkivel ellenséges Toroczkai-párt a nyilvánvaló nemzeti ügyekben való passzivitása illetve ellenségeskedése miatt rengeteg támadás céltáblájává lett, és láthatóan nem gyűjtött, hanem legalább százezer vagy több százezer szavazatot tékozolt.

Mivel Pribilinszki Sándorné és fia kilakoltatása mintegy suttyomban történt, hogy azon független aktivisták, civil szervezetek és más pártok ne vehessenek részt, ezért a kilakoltatásról mi is utólag értesültünk. Ettől függetlenül - mivel volt egy közös cél: a jogtalansággal szembeni fellépés, ezért - Pribilinszki Sándornéval és fiával több élő adásunk is volt, mind a lakásuknál, ahonnan kitették őket, mind pedig a Hírháttér-HírAréna stúdiójából közvetítve.

Az általunk tett feljelentés legfőbb bizonyítási tárgya ez a videó volt:

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját:
Számlaszám:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda