2019. 08. 18., Vasárnap
Ilona névnapja

Bíró Ica Erőszakos Kilakoltatása Élőben! (Molnár F. Árpád Tudósít)

Bíró Ica Erőszakos Kilakoltatása Élőben! (Molnár F. Árpád Tudósít)
2019-05-06

24 óra alatt 100 ezer néző a Facebookon. Molnár F. Árpád hiába van betiltva a Facebookon, az USA most sem tudta megfékezni az igazság terjedését! Egy illető alig használt fiókjából indított élő adást, a nézettséget gyorsan feltornázta, így az amerikai-magyar betiltó maffia ismét vereséget szenvedett!

A Hírháttér és a HírAréna világszerte ismert tényfeltáró újságírója, az Orbán-rendszerben - lásd a WikiLeaks-be is bekerült, erről szóló amerikai hírszerző jelentéseket is(!) - politikai üldözött Molnár F. Árpád élő tudósítása, mégpedig jelen esetben a Metal Ladyként is ismertté vált magyar Bíró Ica orbánista, tehát bankárfetisiszta kilakoltatásáról!

Közvetítés Budapestről, Magyarország fővárosából, a XII. kerület Trencséni utca 34. szám alól, a nézők kommentjeinek és a kormányzati bértollnokok népgyűlölő és a bankári kilakoltatásokat éljenző rosszindulatára reagálásokkal!

Kiemelten sokat foglalkozunk Orbán Viktor, Pintér Sándor belügyminiszter és társaik, valamint a magyar rendőri állomány kirívó és történelmi súlyú bűneivel, bűntetteivel és a lakosság elleni szándékosan, tervszerűen és folytatólagosan szervezett, tízezernyi öngyilkosságot és 6-800 ezer külföldre menekülést okozott végeérhetetlen bűntetteivel.

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel!

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre! (Telefon: +36/30/919-6386.)

Bíró Ica Kilakoltatási Live Stream Filmje a Facebookon:

 

 

Utóbb a YouTube és más helyek oldalaira is fel lett töltve:

A kilakoltatáson - Molnár F. Árpád és Fodor Brigitta HírAréna-munkatársakon kívül - olyan közismert személyek jelentek meg, mint például Z. Kárpát Dániel jobbikos parlamenti képviselő, Hadházy Ákos, Szepesházi Péter korábbi bíró, Ravasz László volt bíró, Wáczek Frigyes (a szerény, de bátor és harcias gyógyszerész), Hajnal János (alkotmányos ellenálló), Dr. Fóris Eszter (kutatást szervező orvos), Szekeres Mária (Magyarország legaktívabbb hajléktalanja), Bognár Tibor (a Jogállamért Egyesület alelnöke), megannyi híres otthonvédő és jogvédő stb., de a végére megérkezett Dr. Czirmes György is.

Ha több és jobb műsorokat szeretne, iratkozzon fel pl. erre a YouTube-csatornánkra is: klikk!
Jelöljön be minket a BitTube nevű videomegosztón is: https://bit.tube/Hirhatter_Multimedia

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda