2021. 01. 23., Szombat
Rajmund,Zelma névnapja

Bill Clinton a szívműtétje után lett vegán (Videóval)

Bill Clinton a szívműtétje után lett vegán (Videóval)
2014-04-15
Bill Clinton egészsége 2004-ben meglehetősen leromlott. Szerencséje volt, hogy egy szívroham nem vette el az életét. Azonnali beavatkozásra volt szükség. Fel kellett nyitni a mellkasát, leállítani a szívét és meg kellett műteni. 2004. szeptember 6-án Bill Clintonnak négy erét áthidalták.
 
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta

A műtét után Bill Clinton vegán lett. A volt amerikai elnök úgy nyilatkozott, hogy több energiája van, jobban érzi magát, jobban alszik, amióta áttért a vegán táplálkozásra. Mindezt az egészségéért tette. Bill Clinton kardiológusa, Dean Ornish megtanította a volt elnöknek, hogyan táplálkozzon helyesen. Az orvos tanulmányokban ismerteti, hogy ez a vegán táplálkozás vissza tudja fordítani a szívbetegség folyamatát. Egy hónapon belül javulhat a szív vérellátása.

Clinton elnök korábban nagyon szerette a gyorséttermeket és a hamburgereket. Egészen a szívműtétjéig. Ezt követően vegán lett. Bár korábban feleségével, Hillary Clintonnal igyekeztek otthon viszonylag egészséges ételeket fogyasztani, mégis bekövetkezett a baj. Nem elgondolkoztató ez? Pénzen nem lehet egészséget vásárolni. Csak tenni lehet érte. Csak a vegán táplálkozás nem okoz betegségeket. Hiába szedünk gyógyszert bizonyos betegségekre, ha közben a betegség falait tovább építjük. Egy betegségnek mindig üzenete van. Az emberi szervezet így üzen, hogy valamit nagyon nem jól csinálunk.

Ha egy ennyire befolyásos és tehetős ember, mint Bill Clinton azt választja, vagy csak azt tudja választani - egészsége érdekében -, hogy vegán lesz, akkor ez mindenképpen életmentő változtatás egy ember életében és minden más étkezési forma nyilvánvalóan káros az emberi szervezetre.

Molnár F. Árpád, a Híraréna főszerkesztője - az alábbi video láttán - azt a gondolatot fűzte hozzá, hogy sokak számára nagyon meggyőző tud lenni, ha olyan ember lesz vegán és érvel annak helyessége mellett, akinek mind a pénze, mind a kapcsolatai megvannak ahhoz, hogy olyan sok információra, ismeretre, tudományos eredményre és egészségügyi módszerekre tegyen szert, mint egy amerikai elnök.
 
 
Bill Clintonról még a HírArénában:

Csillag Ösvény Jósda