2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Bezárná Facebook oldalát az Anonymus Operation Hungary

Bezárná Facebook oldalát az Anonymus Operation Hungary
2014-04-13
Van egy ország, ahol még a jóindulatú anonimok sem szívesen tevékenykednek, mert a lakosság, még az ő, a megszokottól gyakran merőben eltérő véleményüket, flasmobjaikat, tevékenységüket is éppen olyan ívben szarja le, mint a kilakokoltatásokat, a szegények üldözését vagy akár saját kirablásukat.
 
Úgy tűnik, belátták azt is, hogy az államilag fizetett és védett hecker bűnözők mellett, a kibertérben sem tudnak labdába rúgni, a hivatalos szervek ugyanis a valódi bűnözők helyett, inkább őket figyelik, vegzálják, üldözik és tiltják le folyamatosan, hiszen számos hasznos információt is megosztanak a lakossággal, ami pedig ebben az országban - főleg, miután megint megvan a kétharmad - egyáltalán nem helyénvaló. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
 
 
 
Be akarjuk zárni ezt az oldalt. Mi már mindent elmondtunk, nagyjából mindent megtettünk, ami tőlünk tellett. Magyarországon gyakorlatilag NULLA visszhangra leltek a szavaink és tetteink. Nem látunk esélyt itt komoly változásra. Az NNI és a TEK amúgy is leszedett már minden komoly arcot, aki tehette külföldre menekült az üldöztetések, házkutatások, megfigyelések miatt, kommentben és üzenetben szinte 100%-ban csak a fikázást kapjuk, és - nem utolsó sorban - beleuntunk a Facebook ÁLLANDÓ ÉS FOLYAMATOS CENZÚRÁJÁBA (megint majdnem elvesztettük az oldalt, miután önkényesen, a saját szabályzatukat megszegve újra le lett tiltva kis híján az összes adminunk profilja). Egyszerűen ennek itt már semmi értelmét nem látjuk, hogy képeket osztunk meg (a hírek és informatív tartalmak a kutyát sem érdekelnek, az irc chat is megszűnik, mert senki sem járt arra évek óta, a meghirdetett eseményekre örültünk, ha 8 ember eljött). Vége egy szakasznak, és az aktivistáink innentől kizárólag a nemzetközi mozgalommal foglalkoznak majd és olyan társadalmakkal, amelyek aktívan tesznek saját sorsuk kézbevételéért. A magyar nem ilyen. Ez az ország elveszett. Basszátok meg az apátiátokat, lájkolni máshol is tudtok!

Üdv: OpHunAnon

(javaslatokat kommentben várunk, de, ha masszívan az jön, hogy hekkeljük meg ezt meg azt, akkor TUTI, hogy töröljük a picsába az egész oldalt)

Csillag Ösvény Jósda