2018. 11. 16., Péntek
Ödön névnapja

BETILTVA! A transznemű pride-ról mondott véleményét betiltotta a retardált Facebook

BETILTVA! A transznemű pride-ról mondott véleményét betiltotta a retardált Facebook
2017-07-16

A betiltott videóval! Szupi Mester lánynak született. Már népszerű vlogger volt, amikor coming out-olt, azaz bevallotta, hogy más. A nézői és rajongói kedvezően fogadták. Nézze meg, mit tiltott be a debil Facebook!

Gyorshír: Molnár F. Árpád

A mostani pride kapcsán fogalmazta meg véleményét Szupi Mester, aki női testbe született, de férfi lélekkel; azaz transzszexuális. Mivel a pride-ról nem kizárólag jót mondott, ezért a retardált, és a világ összes országának belügyeibe, valamint a világ összes országa lakosainak magánügyeibe folyamatosan belepofázó Facebook betiltotta a beszámolót, Szupi Mestert pedig három napra eltiltotta. A súlyosan jogsértő Facebook ilyenkor azt teszi, hogy Szupi Mester is sorban kapta az ismerőseitől a leveleket, ugyanakkor egyikre sem tudott válaszolni, mert a Facebook eltiltotta attól, hogy az ismerőseivel tartsa a kapcsolatot.

Szupi Mester betiltott beszámolóját itt láthatják, alatta pedig a betiltásra adott reakcióját. A hibbant Facebook csak annyit ért el, hogy megint bekerült a hírekbe azzal, hogy a Facebook milyen intoleráns és mekkora idióta, Szupi Mester pedig bejelentette, hogy megszünteti a Facebook regisztrációját, és a továbbiakban a youtube-on lesz látható.

A videót Szupi Mester "18+" kategóriába helyezte, de ne tévesszen meg senkit, nincs benne semmi, ami 18 éven felüli korhatárhoz lenne kötött. Bárki megnézheti.

A Facebook betiltásai mögött jobbára taknyos kölykök állnak, akik fizetésért csillogtatják idiotizmusukat és hozzá nem értésüket. A Facebook állandó betiltásai és eltiltásai nemzetünk soraiból is rendre sújtják a legnagyobb nemzeti hősöket, nemzetünk leghíresebb ügyvédeit, jogászait stb. Olyannyira irritáló a Facebook világ összes országának és magánszemélyének dolgaiba belekotnyeleskedő hozzá nem értése és gyakori tervezett rosszindulata, hogy mi már jó ideje ennek zárópontjaként felvetettük, és most is megismételjük, hogy - ezúttal nem részletezve az okokat - hasznosnak tartanánk a Facebook egész bolygóra kiterjedő végleges megszüntetését.

Itt pedig tehát az a videó, amiben Szupi Mester reagál a Facebook betiltására:

Csillag Ösvény Jósda