2020. 08. 04., Kedd
Domonkos,Dominika névnapja

Betiltotta a Karácsonyt a muszlimokért egy bolond olasz iskolaigazgató

Betiltotta a Karácsonyt a muszlimokért egy bolond olasz iskolaigazgató
2015-12-02
Egy olasz iskolaigazgató meghajolt a Szeretet Ünnepét (is) kivételes náci gyűlölettel gyűlölő iszlamizmus előtt, és szerelmetes liberális toleranciából betiltotta a Karácsony megünneplését. Hogy a döntő többség ne ünnepelhesse a békét, a szeretetet és a Megváltót a saját kontinensén és a saját hazájában. Liberális "toleranciából", amely az egész társadalmat a fasiszta, nettó náci iszlám előtti meghajlásra kötelezi.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Mert a zoltaista liberalizmus megköveteli a fasizmus előtti meghajlást, mert gyűlöli az őt befogadó népek európai kultúráját, és mert fasiszta nettó náciként az Európa létével megvallottan halálosan ellenséges és gyűlölködő iszlám fasizmus és nácizmus számára olyan liberális érték, ami mindenkire nézve kötelező imádat tárgya kell legyen.

Aaz mindenkinek kötelező imádnia a Sátánt, és aki nem imádja az iszlám gyűlöletet és intoleranciát, az fehér bőre színénél és európai származásánál fogva gyűlölködő, fasiszta és náci.

A DK vezetőinek ultraradikális álliberális szárnya biztosan jól érezte volna magát a fasiszta iskolaigazgató közelében, de az olasz lakosság nem kért a gyűlölet illiberális antidemokrata diktátoraiból, akik betiltják a békét és a józan észt, és szentté avatják a gyűlölet és a nettó nácizmus legtömeggyilkosabb vallási szektánsait, az iszlamistákat.

Azt, hogy Európában egy általános iskolában - nem utolsó sorban a gyermekek átnevelésére és átprogramozására - betiltják a Szeretet Ünnepét a háború és a gyűlölet vallására hivatkozva, és ezt liberalizmusnak nevezik, tömény elmebaj és hangos riasztó. Az, hogy európai kisgyermekek és keresztények ne ünnepelhessék a Szeretet Ünnepét, a liberális nettó náci intolerancia retardált zoltaista kulturbarbárságának egyik örök ékes retkes példája.

A liberálisnak nevezett vallási intolerancia és a békés európai népekkel szembeni fasisztázó gyűlölet-retardáció példája a milánói iskolaigazgató liberális (tehát a legszélsőségesebben illiberális) terrorizmusa, amit Olaszország nem is tolerált. A kormány elvolt a nettó nácizmusba borult iszlamizáló iskolaigazgató fasiszta döntésével, de az olasz nép nem tűrte és a fasiszta iskolaigazgató kirekesztő, intoleráns, zoltaista szellemű, nettó náci döntését rettentő országos felháborodás és tüntetések sora követte. A nettó náci iskolaigazgató - minthogy az ilyen zoltaistán defektes, álliberális, intoleráns beteg emberek rendre bunkók is, mint a tök - amint meglátta a médiát, kezével flegmán és látható gyűlölködéssel hessegette és legyezgette el őket, miközben elfordult tőlük.

Zoltai Andrea és DK-s fasiszta kocsmahaverjai jó eséllyel tolerancia-díjjal jutalmazták a nettó náci iskolaigazgató Karácsony-betiltásra vonatkozó fasiszta döntését, de az elmebetegekkel szemben sokkal nagyobb létszámban mozdult meg a nép. Így a zoltaista beteg szellemű fasiszta liberális szörnyeteg végül lemondott iszlamizáló fasiszta liberális pozíciójáról.

Marco Parma, a fasiszta és nettó náci iskolaigazgató Olaszország - Róma mellett - másik legnagyobb városában, Milánóban fertőzte a gyerekeket már pár éves koruktól, valamint a szülőket az elmebeteg illiberális zoltaista fasiszta őrültségeikkel, de a nép ott is lenullázta az illiberális náci szörnyeteget.

E cikk írója is élt Milánóban a 2000-es években. Életem során sok ezer arabból, akikkel találkoztam, összesen nem találkoztam 5 olyannal, aki legalább valamelyest megütötte volna az európai szintet. Összesen nem akadt köztük öt!

Milánóban is ugyanazt tapasztaltam, mint mindenütt a bolygón, ahol jelentős számú közel-keleti és/vagy afroarab élt. Az arabok (én köztük éltem, úgyhogy nekem arab a marokkói, az egyiptomi, az afgán, a szíriai, az iraki, a pakisztáni stb., mind), tehát az arabok már nyugatra érkezésük után heteken belül vagy azonnal nyíltan radikálisok, a nyugati világrendszert nyíltan gyűlölik, nyíltan és harsányan gyűlölködve képviselik a nyugati rendszer és a demokráciák eltörlésének szükségességét, az iszlámot az egész nyugati világrendszerre - mint abszolút hatalmi tényezőt - akarják kiterjeszteni stb. A letelepedett arabok egyetlen hatalmas maffiába tömörülnek, abban nem arab fajúnak nincs helye (tehát senkinek, aki nem szíriai, pakisztáni, iraki, egyiptomi, líbiai, marokkói stb.), az utcán pedig részükről jellemzően a faji alapú belekötős verések, késeléses bűntettek és erőszakos bűncselekmények a legfeltűnőbbek. Tehát faji alapon kötnek bele illetve támadnak minden előzetes figyelmeztetés nélkül olyanokra, akik nem arab fajúak, de más liberális nettó náci torzulásokban is abszolút jogokkal bírnak:

Például Rómában - ott is éltem - az olasz állam olyan külön segélyhelyeket, ingyenes étkezőket, valamint ingyenes ruházat- stb. megőrző helyeket biztosít, ahová csak és kizárólag arab fajhoz tartozó személyek tehetik be a lábukat. Csak arab fajúaknak fenntartott csomag-megőrző hely Milánóban is volt. Mondanom sem kell: olyan hely, ahová kizárólag európaiak mehetnek, nem létezik, mert az már nácizmus. A fordítottját pedig - legalábbis elmebetegék - liberalizmusnak nevezik. Tehát a faji válogatás, a fasizmus és a nettó nácizmus kizárólag az arabok számára biztosított, ugyanis a Zoltai Andreák kontraszelektív, szélsőséges, kettős mércéjű, liberalizmusnak nevezett nettó fasizmusa és DK-ultrás náci faji ideológiája Olaszországban is állami szintű elmebaj, mint az adócsaló bűnöző Jean-Claude Junckernél, vagy a sokak szerint nettó elmebetegségbe zuhant Angela Merkelnél, aki azt mondta egy egyetemen, hogy az arabokat úgy kell integrálni, hogy Bibliát adunk a kezükbe és beszélünk nekik a Húsvétról.

Uram Isten, mekkora elmebetegek vannak! És ezek vezetik Európát! Ezek a közveszélyes elmebetegek! Ezek a rendkívül súlyos elmebetegek!

Tehát mindenkit, aki nem arab fajú, azt az imént említett "liberális" római éttermektől és holmi-megőrzőktől, vagyis ezektől a terroristaképző, faji alapokon gyűjtő olasz liberális helyektől elzavarják, és közlik is, hogy azért, mert oda és amoda kizárólag arabok mehetnek. Aki európaiként áttért az iszlámra, faji tisztátalansága miatt akkor sem teheti be a lábát ezekre a muzulmán fasiszta helyekre. Tehát egy Zoltai Andrea vagy egy DK-s elnökségi tag, mint az ultraiszlamizáló Szabó Zoltán akárhogy is próbálna megfelelni az általa minden európai ellen faji alapú védelmi helyeket "kiérdemelt" migráns liberálnáci szellemiségnek, őket - faji alávalóságuk miatt - soha a büdös tetves rohadt életbe nem fogják befogadni! Mert az arabok egyetértenek a zsidó zoltaikkal abban, hogy igen, az arabokra - fajuk és származásuk miatt - nem vonatkoznak azok a törvények és értékkövetelmények, amik minden európaira kötelezők, és azért nem vonatkoznak, mert mindenki, aki nem arab, az gyűlölendő, taposni vagy kiirtani való alsórendű faj.

Az, hogy ezen faji alapon élő és gondolkodó arab népek minden néphez képest pedig leggyűlöletesebbnek a zsidókat tartják, az nem zavarja nettó fasizmusában az olyan elmebeteg zsidókat, mint Zoltai Andrea. A zoltaisták akkor is iszlamizálni akarnak! De! Akkor is! Mert - mondja a zoltaista elmebeteg náci szellem - mocskos európai népek, rohadt náci európaiak, és éljenek a gyámoltalan, határról határra minden törvényen, emberen, civilen, rendőrön, renden és kultúrán vágtatva átgázoló barbár csürhék és anarchista nácik tömegei! Faji hovatartozásuk miatt éljenek! Éljen az arab fasizmus! Halál ez európai törvényekre és a civilizált viselkedés kultúrájára! Faji alapon! Mert akkor is éljenek az arab fajok, mégpedig arab fajuk, azaz felsőbbrendűségük okán! Hitvány, mocskos európai népek, ti intoleráns, idegengyűlölő nácik!

 

Csillag Ösvény Jósda