2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

Beszélgetés Michael Jackson gyerekmolesztálási új világbotrányairól és a nemi devianciák okairól

Beszélgetés Michael Jackson gyerekmolesztálási új világbotrányairól és a nemi devianciák okairól
2019-03-30

Tényleg tabumentesen beszélgettek Molnár F. Árpád és Fodor Brigitta a Michael Jackson által megrontott gyerekek, Wade Robson és James Safechuck beszámolói kapcsán és az HBO által publikált történelmi világbotrányok vonatkozásában, valamint általában véve a gyermekek megrontásáról és lelki feldolgozásáról.

A szexuális részletekre és rituálékra kiterjedően számolt be Michael Jackson akkor 7 éves áldozata, az ausztrál Wade Robson és Jacko további kisfiú szexuális kapcsolata, James Safechuck az HBO történelmi világbotrányt kiváltott két részes dokumentumfilmjében, amit az HBO - "Neverland elhagyása" (angolul "Leaving Neverland" címmel) - terített szét a Föld bolygón. De a "Reszkessetek betörők" gyereksztárja, Macaulay Culkin esetében is világosan kiderül, mi történt.

Elfogulatlanul, minden oldal hozzáállásáról beszámolva, tudományos ismeretekkel és minden aspektust ötvözve hallgathatják meg Molnár F. Árpád médiaalapítót, jogvédőt, valamint Fodor Brigitta Andrea bölcsész egyetemistát, a HírAréna Online munkatársát ebben az élő műsorban.

Az élő adásban nézői kommentek, vélemények, kérdések és felvetések felolvasásával, 4 kamerával, 4 csatornára, Facebookra és YouTube-ra egyaránt streamelve, 2019. március utolsó napjaiban, éjfél után kezdve a közvetítést.

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel minden csatornánkra!

Ha bajban van, ha bármi kapcsán információi vannak, vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Ez volt élőben a Facebookra, éjfél után:

 

 

Több YouTube-csatornára is közvetítettük, pl. ebből a kameraállásból,
(de ha pl. ide kattint, egy másik kameraállásból is láthatja máshová streamelve):

Csillag Ösvény Jósda