2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Bekapcsolva maradt a kamera Sebők István pártelnök és Molnár F. Árpád beszélgetésekor

Bekapcsolva maradt a kamera Sebők István pártelnök és Molnár F. Árpád beszélgetésekor
2014-08-19
Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke és Molnár F. Árpád beszélgetésekor véletlenül bekapcsolva maradt a kamera, miközben állami és politikai bűnügyekről, rendőrbűnözésről, ügyvéd- és bíróbűnözőkről, valamint az őket pénzelő maffiózókról és bűnbandákról beszélgettek. Az ekkor elhangzottakból publikált egyik munkatársunk egy majdnem 3 perces részletet.
 
Sz. L. cikke

Így is társalognak Molnár F. Árpád, a HírAréna és a Multimédia Hírháttér főszerkesztője, ingyenes emberjogvédő és Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke, ugyancsak ingyen emberjogvédő, amikor kamerán kívül beszélgetnek. Legalábbis amikor azt hiszik, hogy kamerán kívül beszélgetnek. Az elmúlt években már az is ritka pillanat, hogy a két jogvédő találkozik, de az még ritkább, hogy kívülállók is belehallgathatnak a privát beszélgetéseikbe.
 
 
A felvételen elhangzik dr. Csanálosi Ákos neve is, aki Dél-Magyarország feltehetőleg leghírhedtebb ügyvédje és a Békéscsabai Járásbíróság, továbbá a Gyula Törvényszék, valamint annak bírói és bírósági elnökei, ahol Csanálosi Ákos dolgozik, ennek megfelelően viszonyulnak hozzá. Vagyis mindenben igyekeznek kiszolgálni, mindenben megpróbálnak neki megfelelni. A bírók ilyenkor a törvényesség és az emberi jogok legelemibb látszatára is fittyet hánynak és olyan bűncselekmények dokumentált tömkelegét követik el, amikért más országokban a bírókat is börtönbüntetéssel sújtanák. Nem így Magyarországon, Európa legbukottabb bűnöző államában, ahol a közszolgák bűnözése nem csak megtűrt, de kötelező.

Csanálosi Ákos és bírói, továbbá alvilági szövetségesi környezete azért is érdekes esettanulmány, mert dr. Bánáti János és a vezetésével működő Magyar Ügyvédi Kamara Csanálosi Ákos elleni feljelentéseket is olyan síri hallgatással fogadja, mint a némasági fogadalmat tett középkori szerzetesek. Az újságírók általában úgy vélik, Csanálosi Ákos körülményeiből egy olyan általános kórkép körvonalazható, amiből meglátható a különböző szervezetek, intézmények teljes bűnszervezeti maffia-összefonódása. Ahol a rendőrség, az ügyészség, a bíróság és az ügyvédi kamara, továbbá ezek vezetőinek presztízse, törvényességi látszata mit sem ér, amint alulról kezdi el egy-egy hírhedt gengszter csóválni az egész kutyafalkát. Az összefonódások és a lefizetések mindennél előbbre valók a szélsőségesen korrumpált bűnöző gazságügyi rendszerben, a törvény, az igazság és az ember pedig semmit sem ér.
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda