2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Békamenet lesz az Oktogonnál - Július 18. (08.00 - 18.00)

Békamenet lesz az Oktogonnál - Július 18. (08.00 - 18.00)
2014-07-15
A Mozdulj Magyarország Összefogás (MMO) szervezésében, július 18-án sor kerül az első Békamenetre az Oktogon környékén, melyhez bárki szabadon csatlakozhat, akik szerint a kormány, a hitelkárosultak ügyében megint csak a lakosság átverésre törekszik, valójában ismét a bankokat készül megvédeni, velük együtt pedig az évezred csalásának bizonyítékait próbálja minden eszközzel elmaszatolni és számonkérhetetlenné tenni. 
 
 
 
 
 

Domján Tibor, Budapest
 Forrás: Mozdulj Magyarország Összefogás (MMO)
 
 
Az egyik csatlakozó szervezet vezetője, Póka László (Nem adom a házamat mozgalom) szerint a Békamenetnek rengeteg üzenete van és neve, természtesen nem véletlenül hajaz a békemenetre. A békemenet szervezői ugyani,  oly sokszor ígérték, hogy kiállnak a devizakárosultak mellett. (Tette ezt több politikai párt is) Azzal, hogy nem csináltak semmit, jól átverték az embereket. A megtévesztett adósok megnyugodtak, várták a megmentőt, de azok soha nem is akartak elindulni. Csak megrendelésre jártatták a szájukat, szerveztek különböző fórumokat, de semmi szándékuk nem volt arra, hogy mindenki számára szabadulást jelentő megoldásért kiálljanak. Talán azért, mert akkor a jogtalanul elvett profitból túl sokat kellene visszaadni a rablóknak? Ezzel a cselekedetükkel beálltak a hazaárulók, és megalkuvók közé.
 
 
Az esemény facebook eventje >>> ide kattintva elérhető <<<
 
2014 július 18-án megtartjuk a minden hónap harmadik hetének péntekére eső laza bankármajálisunkat, amely most a "Békamenet az Oktogonon" elnevezést kapta. 

A fiókvezetők kedvencének tartott bankoktató fesztivál tehát Budapesten az Oktogonon július 18-án pénteken reggel 8 órakor kezdődik. 

Az egész napos programon a részvétel ingyenes és mi sem fizetünk semmit! Ha elérjük célunkat úgyis "gazdag" ember leszel TE is! - de legalább nyugodtan alhatsz.

Sörsátor, kispad, langyos víz lesz! Élőzenét biztosítunk, sütit, ropit, kólát viszont hozzatok!

A "Ne Fizess!" a "bomba"- és "békaporonty" jelmez kötelező! A bevállalós porontyok jutalmul meglátogathatják az Oktogon hat legnépszerűbb bankját!

A CIB-nél kezdünk - ők már ezt olvasva azonnal be(sza)zárnak ;) - a többi nembeszari bankot pedig nap és hővédő - csaló, uzsorás, gyilkosos - plakátokkal fogjuk betakarni, majd az ügyintézők elé ugrunk hirtelen!

A jó hangulatú - előrejelzések szerint - MELEG napon tartandó bankoktató fesztiválra várunk szeretettel! 

Ha nem jössz, ne fáraszd magad az ott leszek gombbal vazze! 

Csillag Ösvény Jósda