2018. 06. 19., Kedd
Gyárfás névnapja

Beismerten elért: álomvetítés, hamis emlékek beültetése stb. (Prof. Michio Kaku publikus eredményekről)

Beismerten elért: álomvetítés, hamis emlékek beültetése stb. (Prof. Michio Kaku publikus eredményekről)
2016-08-07
Bemutatjuk: gondoljon egy képre, 30 ezer képpontban kivetítjük. Álmodjon és monitoron nézzük. Minden emlék tárolása és cseréje. A világ leghíresebb fizikusai közül Michio Kaku professzor publikus agyprogramozási és gondolatolvasási módszerekről.

 
 
Gyorscikk: Molnár F. Árpád
 
Amikor annak idején, minden magyarok közül elsőkként - nem nyilvános ismeretekből (mert nyilvánosak lényegében nem léteztek), hanem belsős, titkosszolgálati és még belsősebb ismeretekből - kezdtünk el beszélni és filmeket gyártani az elmeprogramozásról, csak a titkosszolgálatok megfelelően mélyen szakavatottjai értették, meg akik kellő értelmet kaptak, szemben a világ népeit elbutító médiájának és korrupt hatalmainak áldozataival, akik kettőig sem tudtak számolni soha, és mindenhez tökkel ütött hülyék voltak. Gyakori volt mindig, hogy amikről ebben a rendkívül primitív, mesterséges sötétségben tartott társadalmi környezetben beszélni mertünk, amiket aztán gyakran 1-2 évre rá már a boltban vásárolt meg kommunikációs stb. eszközként a buta lakosság, azok létét addig "mindenki" tagadta, amíg a barma nem vette le a bolti polcokról. A legtöbb esetben azt is, hogy ezeket valaha fel fogják találni. Miközben a titkosszolgálatok már évtizedek óta használták, a hülye lakosságnak pedig gyakran 2 éven belül átadták, azt követően, hogy felfedtük a létüket.

Az általunk belsősökként megszerzett tudás nyilvánossá tétele ellen ki dühvel, ki gyűlölettel, ki vigyoridióta, tehetségtelen kuruc in fos barom arccal tiltakozott, és tagadta ezen eszközök létezését. Mindenki olyan moslék és buta, bugris bunkó barom minőségben, ahogyan az Isten átkozta ki ezen tudatlan és tehetségtelen, gyakran tudó, de szélsőségesen hazaáruló és emberiséggyilkos becstelen, semmire való, a világ népeinek nyakán kártevő koloncként élősködő parazita senkiket és semmiket.

Ahogyan mondtam annak idején, úgy tettünk: minden ilyen hozzászólást elmentettünk, az utókor elborzadására arról, mennyi hülye barom élt ebben az országban és ezen a bolygón, amik az aztán hétköznapivá vált tényeket tahó bunkó népi genny színvonalon és értelmi fogyatékos vágóhídi marhaként, valamint ütődött elmebeteg agyi rokkantként tagadták. Sokan annyira hülyék voltak és maradtak, hogy miután már nyilvános lett a Föld bolygón az eszközök egész arzenálja, mivel lakossági sötétségükben elkerülte bamba baromfigyelmüket az ezekről szóló világpublicitás, ezért azt követően is sok éven át tagadták a már nyilvános, elkészült és nyíltan alkalmazott termékeket.

Nem becsülték a jót, amit az emberiségért tettünk, minket mocskoltak, rágalmaztak és átkoztak érte, és ahogyan ígértem már a kezdet kezdetétől, olyanként, aki előre elmondta a nyilvánvaló jövőt erről is: mi sem becsüljük őket az időközben bekövetkezett jövőben, és az ezt követő jövőben. Mert az emberiség elleni sötétségért és bunkó tahóságért nyilvános pellengérre állítás dukál. Évtizedekkel és évszázadokkal később is. Örökre...

Ellenségeink - ahogyan annyiszor, de annyiszor elmondtam a nyilvánosság előtt - eleve vesztes háborúba kezdtek ellenünk. Minden perc, minden másodperc, minden pillanat ellenük dolgozott. Vesztes elmebetegei és vágóbarmai voltak egy letűnő világnak. Az első pillanattól kezdve vesztesek.

Michio Kaku professzor a mellékelt összeállításban most néhány publikus - a nem hülyék számára érthető módon tehát - elavult találmányokról és fejlesztésekről beszél. Olyanokról, amikről azok, akik a titkosszolgálatokban dolgoztak, régóta tudnak. Ahogyan én is, miután 2001-ben az első Orbán-kormány titkosszolgálataival, majd a nagyokkal mélységi kapcsolatba kerültem. Azért, mert ezen módszerek réges-régóta állami és hatalmi alkalmazásban állnak. Célpontjuk pedig a mesterségesen idióta lakosság.

A világ legismertebb tudósa, a tolószékben ülő, beszédképtelen Stephen Hawking fizikus agyát computerrel kötötték össze, így - publikus módszerrel - tud a gondolatain keresztül kommunikálni a külvilággal - ismerteti Michio Kaku fizikus professzor, a fekete lyukak fizikájának és a csillagászati felfedezéseknek egyik legismertebb alakja. (Sok más nyilvános tudományos eredményben és dokumentumfilmben bemutatják, amikor teljesen rokkant emberek gondolatokkal kezelik a Windows operációs rendszert, és klikkelgetnek az ikonokra stb., vagy amikor távirányítóval járatnak körbe-körbe olyanokat, akik azt hiszik, egyenesen mennek...)

Michio Kaku beszél a halhatatlanság elérésének egyik - amúgy a kvantumfizikában jártasak részéről jól ismert - technológiai helyzetéről is (ami abból a hülye nép számára beismert), de ezt a részt csak azok értik, akik a kvantumfizikában, az információelméletet illetően kellő ismerettel rendelkeznek. A többieknek valószínűleg lövésük sem lesz, hogy e téren miről beszél, amikor fénysebességgel történő információutaztatásról és az információmentés kapcsán a tudat, a személy halhatatlanságáról beszél.

A világhírű professzor említi többek között egy kísérleti egér példáját is, amit megtanítottak szívószállal inni, aztán miután elfelejtette, visszatöltötték az agyába ennek tudományát. Ezért megint elkezdett szívószállal inni.

Kaku Michio az álmok lefilmezését, és mások nappali gondolatainak monitorra kivetítését is érinti, sőt, az utóbbiakról konkrét képeket is mutat.

Egyébként régóta mondjuk, hogy a bűnözők is veszélyben vannak, mert ahogyan régen, a DNS-tesztekkel évtizedekkel korábbi gyilkosokat fogtak el, akik akkor öltek, amikor a DNS-tudomány még sehol sem járt, aztán az új kor technológiáival, publikus módszerekkel fognak olyan gyilkosokat elfogni, akik eddig megúszták. Ezért higgye el mindenki: civilként nem érdemes többé embert ölni, mert a civilek aligha lesznek védettek a nyilvánosságra kerülő felderítési technológiáktól, beleértve a gondolatolvasást és az emlékek hatóságok számára kivetítését, valamint a szem- és fültanúk által a saját emlékek Internetre feltöltésétől.

Egy világ készülődik, aminek lakossága - ki-ki, amennyire akarja - feltöltheti élete emlékeit, érzelmeit, szexuális ösztöneit stb. a Világhálóra, az Internetre, nyilvánosan hozzáférhetővé téve.

Ha ezt most megtehetné, Ön mennyit mutatna meg Önmagából?

Aki Látta, Tudja, amit az Emberiség apraja-nagyja Tudni fog: mindannyian, külön-külön is rendkívül megdöbbentőek, egymástól páratlanul különbözőek, mégis olyan, de olyan nagyon hasonlóak vagyunk egymáshoz...

Nem Látta még? Majd Látni fogja...
 
 

Csillag Ösvény Jósda