2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

Bebukta a Rendőrség és a Lakájmédia a Rémhírterjesztés Vádját (Pápai Rita - Molnár F. Árpád)

Bebukta a Rendőrség és a Lakájmédia a Rémhírterjesztés Vádját (Pápai Rita - Molnár F. Árpád)
2020-06-08

Az ellenzékinek nevezett primitív médiaszenny is hónapokon át, totálisan gátlástalanul átvéve a politikai rendőrség és a kormány kommunikációját, mindenkit rémhírterjesztőként mutatott be a sajtóban, akire a kormány vagy a rendőrség ezt mondta. A HVG-féle fake news magyar médiahulladék minőségének megfelelően, mikor a bejelentések szerint 150 rémhírterjesztéses büntetőper áldozata közül hirtelen két friss eset neve túl nagy nyilvánosságot kapott, csak azt a kettőt kapta fel az úgynevezett ellenzéki média, az összes többiről továbbra is rémhírezett, mivel a magyar médiaszenny hitvány minősége csak azt látta, ami saját beszűkült kamububorékján belül elterjesztésre és korrupciós elfogadásra került.

Közben viszont mi tudósítottunk olyan esetekről is, akiket a médiaszenny eltitkolt, utána sem nézett, hanem akiket egyszerűen csak megtámadott és megpróbált börtönbe juttatni, mert Orbán és a politikai rendőrmaffia azt mondta róluk, hogy rémhírterjesztők. Az egyik eset Pápai Rita 32 éves kiskunhalasi nőé, aki ellen ugyancsak muszáj volt megszüntetni a koncepciós pert. Vele készítettünk most élő adást.

Pápai Ritát is az orbáni elnöki diktatúra egyik kórházának orvos főigazgatója jelentette fel, ahogyan Orbán elnöki diktatúrája óta országszerte elterjedt, hogy a kórházak orvos főigazgatói (mint a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház igazgatója, a fideszes Ralovich Zsolt is) nem azért vannak, hogy a lakosság gyógyításával foglalkozzanak, hanem hogy mindenkit Stubnya Gusztáv ÁEEK-s térségi igazgatók hitvány bűnöző pártminőségének megfelelően, az orvos bűnöző kórházigazgatókkal kéz a kézben megfenyegessenek és feljelentsenek, aki bármilyen hiányosságot, életveszélyt vagy halált okozó bűntettet az egészségügyről feltárni mer. És közben maffiaként együtt tussoljanak el minden létező gyilkos gaztettet, hogy a visszaélések és a bűnözők, minden tömegmészárlással egyetemben eltussolásra és folytatólagos pártbiztosításra kerüljenek.

Megbeszélik:
- Pápai Rita (rémhírterjesztés egyértelműen koncepciós (köztörvényes) vádjával, az ellenzéki lakájmédia által - a magyar újságíró társadalom HVG-szintű trehányságának és fake news minőségének megfelelően - utána járás nélkül megtámadott és lejáratni próbált, a sajtóban P. Rita 32 éves kiskunhalasi nőként megjelenített szociális beállítottságú emberjogi aktivista)
- Molnár F. Árpád "ÉLI" (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben a Facebookra:

 

 

Feltöltöltöttük pl. erre a YouTube-csatornára is:

 

Feltöltöttük YouTubera és többek közt a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, akkor hívjanak minket, de ne azzal, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy a rengeteg megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk. Hanem aki bármit közölni vagy feltárni akar, az keressen minket és megtaláljuk a módját.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda