2021. 01. 19., Kedd
Márió,Sára névnapja

Barátunk filmezte: Tetten ért bűnöző nő ordítva menekülne (Molnár F. Árpád)

Barátunk filmezte: Tetten ért bűnöző nő ordítva menekülne (Molnár F. Árpád)
2020-07-23

Zsidó származású és vallású barátunk által élőben sugárzott, lopáson tetten ért budapesti bűnöző nő esetét - a filmmel együtt - ismerteti, bűnöző hivatásos katona stb. bűnöző botrányaival: Molnár F. Árpád.

Körözési fotók. A képen látható bűnöző nőt - a tetthelyen készült kamerafelvételek alapján - a rendőrség körözi. Munkatársunkat lopta meg. Az eset súlyosságára tekintettel a jogvédő tevékenységeinket átmenetileg megszüntettük. Mi 50 ezer forintot ajánlunk fel a nyomravezetőnek, egy amerikai magyar hölgy, bizonyos Mrs. I. G. (Connecticut állam) pedig további 100 dollárt, amelyet szintén nálunk van. (Ha nincs civil nyomravezető, akkor az 50 ezret a nyomravezető rendőrnek juttatjuk el. A 100 dollárt rendőrnek nem adhatjuk, mert Mrs. I. G. - a magyar rendőrséggel kapcsolatos rossz tapasztalatai miatt - rendőrt támogatni nem óhajt.) Hívhatnak minket pl. a +36/30/919-6386-os telefonszámon.

A bűnöző kapcsán természetesen sok minden történt, amik közül jelenleg semmit nem ismertetünk a nyilvánosság előtt.

 

---

Egy másik, a zsidó barátunk által élőben közvetített bűnügyi botrányt bemutatja:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben a Facebookra:

 

 

Élőben a YouTubera:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda