2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Baltával vágta szét a felcsúti focibunkó a történelem egyik leghíresebb zenekara költségvetését

Baltával vágta szét a felcsúti focibunkó a történelem egyik leghíresebb zenekara költségvetését
2016-04-30
Akik értenek kissé a klasszikus zenéhez - én értek, és messze nem kissé -, tudják, hogy Fischer Iván karmester és a Fesztiválzenekar a világtörténelem zeneirodalmának egyik leghíresebb dirigense és zenekara. Jellemző a focitébolyult, kisvasút eszű barbár felcsúti hitlerre, a külföldi pszichiáterek által skizofréniaellenes szerekkel kezelt antiszociális bűnöző alkatú pszichopatára, a köztörvényes bűnöző Orbán Ráhel köztörvényes bűnöző apjára és a bunkó bűnözők pártjára, a Fideszre, hogy a budapesti közgyűlés által, a szezon közepén 260 millióról 60 millióra azeri baltázták szét a zenekar költségvetését.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Aki a zeneirodalomra, a kultúrára kicsit is érzékeny, vagy nem csak majomkodja a magyarkodást - mint Orbán Viktor, a szegényeket bunkó, haszontalan és az éhen döglést munka mellett biztosító közmunkára kényszerítő Vona Gábor és bandája -, annak számára már ez a jobboldalinak nevezett magyargyűlölő és a legszélsőségesebben antimagyarita költségvetési terrorizmus önmagában elegendő arra, hogy ezeket az álnemzeti pártokat vezetőstől rúgja ki úgy, hogy a lábuk ne érje a földet, a bunkó fasiszta Janiczakoktól a putriállam putrista újgazdag Orbán Ráheleiig bezárólag.

A közmunkások országának és a közmunka alapú diktatúra szociopata hentesének nagy álma, a bunkó idióták országa következő rohadt állat intézkedése csak a zenére, a kultúrára vagy a nemzetre retardáltaknál nem vágja ki a biztosítékot.

Nem kellően tájékozottak részére ismét előre kell bocsátani, hogy híres-neves roma jogvédők vagyunk, és nagyjából napi szintű munkakapcsolatban vagyunk az ország neves roma jogvédőinek és vezetőinek egy arzenáljával. Akik utálják a felcsúti Hitlert, Orbán Viktort és hánynak egész családjától.

A szezon kellős közepén mintegy azeri fideszes baltával vágta le az Orbán-banda a világ és a történelem egyik leghíresebb dirigense, Fischer Iván és zenekara, a világ és a történelem egyik leghíresebb zenekara, a Budapesti Fesztiválzenekar költségvetését 260 millióról 60 millióra. Fischer Iván úgy nyilatkozott, hogy "ilyen fajta dilettáns hozzá nem értéssel soha nem találkoztam még". A Budapest Festival Orchestra emiatt rengeteg iskolai motivációs megjelenést, oktatást, nyugdíjasoknak stb. szervezett rendezvényt nem tud megtartani, és súlyos probléma az is, hogy koncertekre el vannak adva a jegyek, amiket most netán nem tudnak majd megtartani. A közmunkások bunkó országától és a közbunkó focitól megrészegült Orbán-Vona-iker-páros felcsúti cigánybűnözője, a pszichiátriai kezelt hülye kormányfő közben tovább tolja bűnöző lányába és a magyarság másik bunkó szégyenébe, a bukott fociba a százmilliárdokat. Minden idők egyik legnagyobb karmesterét, Fischer Ivánt és minden idők egyik legnevesebb zenekarát pedig úgy kezeli, ahogyan Orbán Viktort és hülye lányát, Ráhelt, valamint a bunkó család bunkók pártjának bunkó sportját, a bukott és bunkó focit kellene.

Ennél moslékabb, igénytelenebb, putribb és putrigyártóbb alantas férget, mint Orbán Viktor és bunkó bugris bunkó családja, élen a Nemzet Kurvájával, a szegénygyűlölő Orbán Ráhellel, Európában nehéz elképzelni. Orbán Ráhel és hülye apja genetikai roncsderbi felmenőit akkor kellett volna visszarugdosni abba a putriba, ahonnan tolvajokként és gyilkosokként beputriztak ebbe az országba, amikor putrista, alantas és Európa-alatti férgekként elkezdtek berongyolni és beputrizni a mi kontinensünkre és a mi országunkba.

Csak egyetlen érzékeltetés kedvéért: a magyarság kuriózuma és örök történelmi - mert eltörölhetetlen történelmi státuszokról van szó -, tehát a magyarság örök és eltörölhetetlen történelmi mementója, Fischer Iván és a Fesztiválzenekar eredeti támogatása, az a 260 millió forint annyi pénz, amit 1000 esztendőn át, tehát a Honfoglalástól kezdve kellett volna minden évben kifizetni ahhoz, hogy akkora összeget érjen el, amennyit az Orbán-Matolcsy-páros a Magyar Nemzeti Bankból saját alapítványaiba pár év alatt kilopott, és azt "a tanzániai választások nemzetközi politikai következményei" vizsgálata stb. elmebeteg pszichiátriai klinikai esettanulmányokba illő címen zsebre tett.

Hát ennél moslékabb, retardáltabb férget, mint Orbán és putri agyú hibbant bűnöző családja, lehetetlen lett volna Netanjahunak és Finkelsteinnek Magyarország területére okádnia. Az őrült duett (Netanyahu és Finkelstein) - aminek fejét hol a hágai nemzetközi törvényszék, hol pedig az Egyesült Nemzetek Szervezete (az ENSZ) nyilvánítja elévülhetetlen emberiség elleni bűntettekben tömeggyilkos bűnözőnek - újabb ékes példája annak az őrült háborús pusztításnak, amivel Magyarországot - mindössze pár év alatt - az Európai Unió 28 tagállama demokratikus és emberjogi sereghajtójává tették. Ezek a civilizálatlan, barbár, az arab terrorizmus világába való tömeggyilkos elmebetegek.

Tarlós István, a Fidesz budapesti főpolgármestere a média elé állt és azt csúsztatta (hazudta), hogy a budapesti közgyűlés döntött úgy, hogy Fischer Ivánt és a Fesztiválzenekart nem kell tovább ebben a - Tarlós nyomott álláspontja szerint - kegyben részesíteni. A nyomott agyú idióta - tehát fideszes - álláspontot megfogalmazó fideszes Tarlós István ezzel az ellenzékre is rá akarta kenni az oligarcha moslékpárt finkelsteini futballmocskát, ám ez a dúsgazdag embernek nem sikerült. Az ellenzék felháborodottan cáfolta, durva hazugságnak nevezve Tarlós futballista kisvasút színvonalú baromságát, és közölték, hogy nem a közgyűlés, hanem a fideszes többség szavazta meg a rombolást és pusztítást.

Ami engem illet, Fischer Iván és a Fesztiválzenekar ilyen futballista orbánszintű lekezelése a következő olyan barbár fasiszta féreg lépése volt a buta, primitív, igénytelen, putri szellemű retardált ingyenélő orbán ráheli bunkoldának, amit soha, nem, nem, soha nem fogok elfelejteni, és azt akarom, hogy örökké meglegyenek erre a fideszes retardált, ember alatti orbán ráheli állati moslékra nézve az örökké tartó negatív következmények.

Mert nem csak a magyarságról és Magyarország híréről és nevéről van szó - ahol a világ legjobbjait orbán ráhelekre és felcsúti kisvasutas bunkó barmokra cserélték -, hanem arról is, hogy Fischer Iván és a Fesztiválzenekar 1000 esztendő múlva is a zeneirodalom nagy történelmi nevei lesznek, holott velük ellentétben a fideszes ráheli bunkó baromcsorda politikushorda moslék alávaló orbán-tarlósi férgei közül ma sem tud megnevezni szinte senki, egyetlen piszlicsáré légypiszkok ganéj közgyűlési pártpatkányt és parazitát sem.

Hogy már születésükkor senki és semmi eltaposott orbán ráheli férgek üljenek tort a világ zeneirodalmának legnagyobb magyarjai fölött, azt már nem! Ezt feltétlenül meg fogom torolni!
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda