2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

Balogh Bélát, a Koppány Csoport elnökét beperelte Császti Ferenc, az ország leghírhedtebb végrehajtója

Balogh Bélát, a Koppány Csoport elnökét beperelte Császti Ferenc, az ország leghírhedtebb végrehajtója
2014-03-04
Mintha a jó és a rossz, a világosság és a sötétség csapna össze abban a harcban, ahol az állami, a világ szemében az EU demokratikus sereghajtójává nyilvánított, közpénzekből és magánemberek tömeges tönkre tételéből és halálából dúsgazdaggá lett és folyamatosan eltartott parazita réteg folytatja háborúját a szociális értékek, az önzetlen segítőkészség és a bátorság, a demokrácia, a hősiesség, a hazafiasság és az igazságosság erőivel.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
 
Császti Ferenc, az ország leghírhedtebb, civilek tönkre tételéből dúsgazdaggá lett végrehajtója becsületsértésért tett feljelentést Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke, az ország legnagyobb hírnévre szert tett és legnagyobb eredményeket elért otthonvédője ellen. A perről Balogh Béla adott hírt, egy a nevével létrehozott Facebook-esemény oldalán. Balogh Béla - mint azt írja - "nagy tisztelettel" meghívja "az egész országot" a bírósági tárgyalásra, amely május után várható.

Balogh Béla - akit egyébként minden alkalommal és minden titkos szavazáson is 100 %-os többséggel választottak újra és újra az otthonvédő Koppány Csoport elnökévé - az előzményekről a következőket írja:

"2012 június 15-én a Koppány csoport a Búza utcában próbált megakadályozni egy kilakoltatást. A Koppány csoport mind a kivezényelt Készenléti rendőrségnek, mint a végrehajtónak ellen állt. Fizikai ellenállás alakult ki a Koppány csoport és a majd 80 rendőr között, mivel a végrehajtó nem rendelkezett végzéssel. A rendőrség a csoport ellenállását könnygáz bevetésével tudta csak megtörni.

23 embert állítottak elő. Az így előállított hazafiakra 600. 000 büntetést róttak ki a majd 13 órás fogva tartást követően.

Az ügy az óta sem zárult le. A Független Rendészeti Panasztestülethez eljuttatott panaszokra majd egy év múlva született döntés. 54 oldalon keresztül indokolták, hogy a rendőrség és a végrehajtó szabályszerűen járt el.

A vád ellenem, hogy „KÖCSÖGNEK” neveztem a végzés nélkül eljáró végrehajtót, ezzel Császti Ferencet becsületében megsértettem."A "Búza utcai kilakoltatás" kifejezéssel elhíresült fideszes botránykilakoltatás 2012. június 15-én, a III. kerületi Búza utca 12. szám, 7. emelet 64-es ajtó alatti ingatlan kapcsán került elkövetésre, ahonnan kilakoltatták Szklenkáné Kovalcsik Enikőt és családját. Szklenkáné Enikő azóta - ahogyan az megannyi, a Fidesz által utcára dobott és életét végképp tönkre tenni próbált családanyával és édesanyával megtörtént - neves polgárjogi harcos és aktív otthonvédő lett, aki tüntetésekre is rendszeresen jár és nyilatkozik a médiának.

Orbán Viktor és Pintér Sándor súlyosan dekompenzált paranoid pszichopátiájára enged következtetni az a tény, hogy 2010-es regnálásuk óta futószalagon gyártják maguk ellen a nemzet hőseit, addig egyszerű, hétköznapi életet élt családanyákat is egymás után csatasorba állítva. Az ilyesfajta viselkedés merőben súlyosan patologikus és a legnagyobb igyekezettel sem lehetséges ilyen esetekben az ország két vezetőjét pszichiátriai diagnosztikai szempontból tisztára mosni. A legnagyobb igyekezet, próbálkozás és küszködés is hiába való fáradozás lenne.

Mivel a Szklenkáné Kovalcsik Enikő és családja búza utcai kilakoltatásán mi is jelen voltunk, sőt, ismét a legfőbb tudósítói és dokumentumfilmesei lettünk az eseménynek, ezért a kilakoltatás óta többször előfordult, hogy kifejezetten a búza utcai kilakoltatás dokumentumfilmje kapcsán állítottak meg az utcán engem is, ahol megesett, hogy a családostól utcára dobott és az út szélén hagyott Szklenkáné Enikő volt BKV-s munkatársnője beszélt arról, milyen kiváló volt a dokumentumfilm, a BKV munkatársai sorban nézték, sokan nem is gondolták, míg nem látták és hallották, hogy ilyesmik történhetnek, az ügy nagyon elterjedt; máskor pedig civilek állítottak meg ugyanehhez a dokumentumfilmhez gratulálni, amelynek a címe: "Búza utca Super 8".

Mint az emlékezetes marad örökre: a kilakoltatásra a Balogh Béla által vezetett, történelmi változásokat elért Koppány Csoport szervezett jelentős létszámú otthonvédő tömeget, elbarikádozva a búza utcai, 7. emelet 64-es szám alatti lakás előterét és ajtaját.

Az eset számos kiemelkedő pontja közé tartozik, hogy egy szintén a politikai és a vele egymást szervezetten segítő végrehajtói maffia üldözései miatt otthonvédővé vált Koppány Csoport-aktivista, Terkovics János is odaláncoltatta magát a lakás bejárata előtti rácshoz, aki - Terkovics János - pár nappal korábban még a klinikai halál állapotában feküdt és újra kellett éleszteni, ugyanis szívműködése leállt és csak a gyors orvosi beavatkozás, valamint a szívműtét mentette meg az életét. A rendőri attak ellenére - amely Szklenkáné és családja utcára dobását, tehát vagyonszerzést célzott (az orbán-pintéri hatóságok ezért kockáztatták annyi civil, idős asszony és újságíró életét) - Terkovics János is életben maradt.

Szklenkáné és családja elbarikádozott lakásában eközben számos, a barikádozásban részt nem vett és a rendőri intézkedéssel szemben ellenállást nem tanúsító civil, idős és vak asszony, valamint újságíró tartózkodott. A rendőrség - mint az a diktatúrákban szokás - azonban semmilyen jogi, eljárásjogi, törvényi és emberjogi különbséget nem tekintve, könnygázt fújt a zárt ingatlan légterébe, válogatás nélkül elgázosítva mindenkit.

Az aktust a jogvédők és civilek, valamint újságírók sokasága azóta is gyakran a zsidók nácik általi elgázosításához hasonlítja, az otthonvédők pedig azóta gázálarccal járnak kilakoltatásokra, amelyeket a fősodratú média tudósítói között is van, hogy elővigyázatosságból magukra öltenek. Orbán Viktor és Pintér Sándor demokratikus sereghajtóvá züllött államában a civilek elleni, egyoldalúan szervezett és elkövetett közpénz-rendőrségi brutalitás a média részéről is előre kalkulált.

Az elgázosított asszonyok és idősek között, így egy az ágyon addig békésen üldögélő és beszélgető idős, vak asszony is olyan rosszul lett, hogy aztán hozzá is mentőt kellett hívni, miközben a 10 emeletes épület ablakát - elkerülve a legsúlyosabb rosszulléteket vagy akár a vegyszer okozta sokk, a pánik vagy egyéb okozta szívleállást - az aktivisták azonnal kitörték a vastag ablaküveget, ami a 7. emeletről zuhant az alant álló civil és rendőrségi tömegek elé, de személyi sérülést vagy halált - ez is csoda - mégsem okozott. Ugyancsak nem keletkezett elhalálozás abból, hogy bárki - a fuldoklás, a pánik vagy a vegyszer okozta sokk következtében - kiugrott volna az emeletről. A kormány hatóságai a vagyontárgyat így civilhalálozás(ok) nélkül tudták megszerezni és pl. Domján Tibor újságírót, emberjogvédőt, a Debreceni Hírhatár főszerkesztőjét, a HírAréna lapigazgatóját is sikerült a temető helyett "csupán" elítélni és bebörtönözni, amiről cikkek, filmek és nyilvánosan publikált börtönnapló is készült.

A vagyonszerzés életre halálra, bármi áron, Mészáros Lőrinces és Simicska Lajosos kormányzati tétel hangsúlyozása azért is fontos, mert kiválóan érzékelteti, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor óta már nyilvános, hogy egy tárgy sokkal előbbre való akárhány ember életénél, akkor is, ha ebből Orbán Viktor és Pintér Sándor nem keres semmit, hanem családjukat is örökre megbélyegző, egész életükre negatívan és halmozottan hátrányosan kiható következményeket szenvednek nem csak magyar, de planetáris viszonylatban is. A magyarországi szélsőjobboldalhoz és nácikhoz hasonló viselkedés ez, ahol a kormányzati lezüllés a lakosság széles tömegeinek alpári lealjasulásához is vezetett, akik már követelőzve hirdetik, hogy a jelenleg is dúló, a posztkommunista oligarchák elnyomó és kizsákmányoló, sortüzes diktatúrája ellen kirobbant ukrán forradalom civiljeit mesterlövészekkel kell kilőni, agyon kell verni, sortüzekkel kell őket irtani vagy kiirtani, minden törvénytelen és embertelen eszközzel őket el kell nyomni és vérbe kell fojtani, a népszavazást meg kell akadályozni, Ukrajna teljes lakosságát orosz diktatúrába vagy despotizmusba kell dönteni és mindenkivel le kell számolni, akik ellenálltak a tömeggyilkos orosz-ukrán oligarchiának és a világ egyik leghírhedtebb diktátorának, Vlagyimir Putyin erőszakos, terrorista maffiapolitikájának.

Van tehát sötétebb és mérhetetlenül utolsóbb Orbán Viktorhoz és Pintér Sándorhoz képest: ez pedig a jobbára őket is kritizáló magyar fasiszták és a II. Világháború 50 millió halálos áldozata óta is folyamatosan ártatlanok vérében gázoló, ártatlan civilek vérével jóllakni sosem képes nácik csürhéje és gyűlölködő, állati, esztelen, ostoba és súlyosan beteg szociopata hordája.

Orbán Viktor országlása óta Magyarország demokratikus szempontból az Európai Unió sereghajtója lett, ha nem is annyira, amennyire a polgári lakosságot lövető, főleg a Jobbikhoz tartozó vagy annak hatása alatt álló magyarországi szélsőjobb és fasiszták, valamint az ukrán lakosságot is lövető Jobbik médiahordaléka szeretnék. Így természetes, hogy a rendőrségi és ügyészségi vizsgálatok is Orbán, Pintér és a magyarországi népirtó fasiszta hordák diktatórikus és elembertelenedési vonala irányában zajlottak. Azaz - Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítása óta a megszokott módon - mindenkit, minden vizsgálat nélkül, aktivistákat, civileket, nyugdíjast és újságírót (mint a nácik a zsidókkal tették) - válogatás nélkül ugyanazzal a váddal illettek, mindenkit egyformán bűnösnek kiáltottak ki és futószalagon hozott határozatokban marasztaltak el.

A Császti Ferenc-Balogh Béla-per tehát feltehetőleg nyár környékén kezdődhet el, miközben a Strasbourgi Emberjogi Bíróság személyenként is nyilvánvalóan legalább több százezer forintos kártérítésre fogja kötelezni Orbán Viktor és Pintér Sándor államát, többek között azért, amiért az ártatlan tömegeket - egy élettelen vagyontárgy megszerzése érdekében - könnygázzal lefújta, elgázosította, rengeteg civil, aktivista, emberjogvédő, idős, magatehetetlen vak és újságíró, ennek következtében pedig az utcán tartózkodó civil életét közvetlen veszélynek kitéve, majd kivétel nélkül mindenkit, akinek nem az állami titkosszolgálatok legfőbb újságírószövetsége (a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ)) adott ki sajtóigazolványt, mindazokat a rendőrséggel szembeni ellennállóknak bélyegezve egyöntetűen elítélte.


A kapcsolódó irodalomból:
Búza utca Super 8 (Hírháttér TV)
Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából (Alsóörsi Hírhatár)
Betiltották a médiát Terkovics János kilakoltatásakor (Hírháttér TV)
18-án, a Búza utca Super 8 után: az Országháznál és a Parlamentben a Koppány Csoport és A HÍRHÁTTÉR
Koppány Csoport 18-án, a Búza utca Super 8 után - Riportmixfilm (Hírháttér TV)
Molnár F. Árpád szabadult utoljára a 25 elhurcolt jogvédőből! - A búza utcai kilakoltatás, könnygáztámadás és fegyveres elhurcolás után a rendőrségnél (Videoriport)
Börtönnapló: Domján Tibor Újságíró, akit Otthonvédőként, tehát bűnözőként bebörtönöztek (A Világszintű Echelon-Leleplező szabadulása utáni HHMM-Dokumentumfilmje)
A magyarok elárulták az ukrán forradalmat és ez örökre feledhetetlen marad - felelte Molnár F. Árpád (HírAréna)
Zavarodott a (szélső)jobboldal sajtója, hát még az olvasótábora (HírAréna)

Csillag Ösvény Jósda