2018. 09. 26., Szerda
Jusztina,Pál névnapja

Balogh Béla életveszélyes állapotban intenzív osztályon! A stroke-kal a magyar állam gyanúsítható!

Balogh Béla életveszélyes állapotban intenzív osztályon! A stroke-kal a magyar állam gyanúsítható!
2017-08-09

Mivel a család a Facebook-on nyilvánosságra hozta, mi is publikussá tesszük: minden magyar idők leghíresebb otthonvédő szervezetének vezetőjét ma reggel kórházba vitték. Jelenleg a Laky Adolf utca klinikáján, az intenzív osztályon fekszik, az Amerikai úton. A család közölte: életveszélyes állapotban van, és legjobb esetben is hosszú ideig tartó, lassú gyógyulási folyamat vár rá.

(Publikálva: 22:02.22 óra)

A kilakoltatások elleni legfőbb szervezet, a Koppány csoport örökös elnöke hirtelen jött agyi katasztrófájáról a nem szakavatottak között is egyre elterjedtebb vélemény, hogy nem a véletlen műve.

Akik gyanakodnak, mind jól teszik, ugyanis a titkosszolgálatok - ma már magyarra is lefordított dokumentumfilmek által is publikussá vált - módszere a könnyűszerrel előállítható elektromágneses hullámok által okozott stroke, agyvérzés vagy pl. szívinfarktus. (E cikk írója több titkosszolgálattal is dolgozott, és a magyar Terrorelhárítási Központtal is kapcsolata volt, ezen belül Orbán Viktor 2014-es választások előtti illegális nemzetközi fegyverkereskedelmi bűnügye kapcsán is.)

Ha a mostani merényletben szakértő szemmel keressük az elkövetőt, akkor hirtelen mindösszesen maximum három ország jöhet szóba a Földön:
- 1. számú gyanúsított Magyarország, azaz Orbán Viktortól vagy kormányának valamely "nemzetbiztonsági" illetve ilyen jellegű(nek álcázott) szervezete az elkövető.
- 2. számú gyanúsított az Amerikai Egyesült Államok valamely állami, az USA kormányához köthető titkosszolgálata.
- 3. számú gyanúsítottként szóba jöhet még Izrael állami, kormányzati titkosszolgálata, bár Izrael - a gyanúsítás terén - e pillanatban jócskán lemarad az előbbi kettőhöz képest.

A kívülállók és a tudatlanok gyakran képtelenek megkülönböztetni a szakértelmet az összeesküvéselmélet fogalmától, de ez legyen az ő butaságuk és ostobaságuk baja, mi viszont, akik - kerülő fogalmazással - titkosszolgálati belterületeken izmosodtunk, tudjuk, hogy a szakértelemből adódó logikus következtetések és az összeesküvéselmélet között óriási szakadék tátong. Nagyjából akkora, amekkora a szakavatottak és a kirekesztett idióták között.

Minden jel szerint a parancs vagy végső parancs a napokban született meg. Nem kell hozzá túl sok nemzetbiztonsági előélet, hogy gyorsan alaposan gyanúsítottá váljon a magyar állam, mint a merénylet megrendelője, annak számára, aki megtekinti a 2017. augusztus 1-én történt kilakoltatási botrányról 7-én készült és publikált filmet: http://hirarena.com/hihetetlen-arab-parancsolta-a-rendorkapitany-csaladja-kilakoltatasat--dokumentumfilmunk-_1812

Amennyiben tényleg Magyarország a tettes, akkor feltétlenül Orbán Viktor alá utasított "nemzetbiztonsági" bűnszervezetről van szó. A megrendelő pedig vagy megint Orbán Viktor volt, vagy alatta valamely állami vezető. A Pintér Sándorhoz köthető kapcsolatok és bűnszervezetek mellett az embernek, természetesen, első gondolata jobbára Orbán Viktor hírhedt (kvázi) magán-titkosszolgálata, a bizalmasa, Hajdu János irányításába adott Terrorelhárítási Központ (TEK), aminek mintegy leplezetlen elektromágneses és más hekker tevékenységével rengeteg otthonvédő is szembesült, és amelyet Orbán Viktor törvényben ruházott fel azzal, amiket a TEK rendre el is követett: az otthonvédők telefonjaira rögzített erőszakos és más TEK-es fellépésekről készített összes otthonvédő által készített digitális videófelvétel távolról törlése (ezeket az otthonvédők egy-egy esetnél tömegesen tapasztalták meg, és ilyenkor mindig hiánytalan létszámban(!), tehát mindenki telefonját távolról törölték(!)), otthonvédelmi akciók közben a telefonálások ellehetetlenítése (főleg a kommunikációt ellehetetlenítő akadozás), az élő adások nézhetetlenül szaggatottá tétele, illetve blokkolása.

A terrorelhárítás lényegében publikus módszerei között szerepel az elektromágneses hullámok ellenséges alkalmazása a lakosság technikai eszközei ellen, kiemelten megnevezve a tüntetéseket is. Annak beismerésére még nem került sor, hogy ugyanezeket az elektromágneses hullámokat - más frekvenciákon - a polgári lakosság ellen is természetszerűleg bevetették. A ma már publikus tudomány által azok is, akik nem dolgoztak titkosszolgálatokkal, a nyilvános eredményekből tudhatják, hogy ugyanezekkel az elektromágneses hullámokkal a titkosszolgálatok bármikor okoznak tömeges levertséget, kedvetlenséget, ötlettelenséget, álmosságot, zavartságot, beszédzavart, tévesztést, nyugtalanságot, feszültséget, bárkiben, bármikor hányingert, hányást, rákot, szívinfarktust, agyérgörcsöt, véralvadást, fejfájást, immungyengeséget, rossz hangulatot, rossz közérzetet, stroke-ot, agyvérzést stb.

Már sok hónappal ezelőtt nem csak a nemzeti ellenzéki jobboldal, hanem az úgynevezett balliberális politikusok és több vezető is a médiában adott hangot annak, hogy feltűnően arat a halál az ellenzék soraiban. Miközben a Fidesz oldaláról feltűnően gyakorlatilag nullán áll a halálozási mutató.

Orbán Viktor vagy körei, netán gyakran külföldi állami védnökei - jelentsük ki nyugodtan - ölik az ellenzéket. A jobboldali és a baloldalinak nevezett ellenzéket egyaránt.

Aki foglalkozott matematikai valószínűségekkel vagy a kvantumfizikából ismeretes valószínűség-számításokkal, főleg, ha van fogalma ezen kvantumfizikai egyenletekről, annak hamar feltűnhetett, hogy a halálozási véletlenek lehetőségét már régen meghaladtuk. Azaz egyértelmű és nyilvánvaló a szándékosság. Valaki vagy valakik (Orbán Viktor vagy körei) ölik az ellenzék fontos és kiemelkedő személyeit. Ezt abszolút biztonsággal megállapíthatjuk.

A fentieket erősíti egyébként az a tény is, hogy normális esetben azok, akik fontos, befolyásos vagy vezető pozíciókban vannak, ők nem tendenciózusan a leghamarabb, hanem - az egész világ statisztikái egyértelműen manifesztálják - a legkésőbb halnak meg. Ezt a hivatalos tudomány a siker biológiai hatásaival próbálja megmagyarázni.

Csakhogy Magyarországon, Orbán Viktor egyre nyíltabb diktatorikus és elnyomó gyakorlata során ez a világstatisztika először egyre szélsőségesebben felborult, aztán - ahogy azt a sorozatgyilkosok esetében láthatjuk, akik az emberölések után egyre óvatlanabbak lesznek - mára megsemmisítésre került. Magyarországon a kulcsemberek - ha ellenzékben vannak - nem arról híresek, hogy mindenkit túlélnek, hanem arról, hogy egy-egy terület, cég, vagy civil szervezet, vagy település stb. legfőbb vezetőiként és/vagy rangjaiként mindenkinél hamarabb veszítik életüket. Mindenkinél rövidebb ideig élnek.

A gyilkosságok egyértelműek, világosan láthatók és mind a matematikai, mind a kvantumfizikai valószínűségi törvényeket vizsgálva hivalkodóan megmutatkoznak.

A sötétség pedig egyetlen ember körül csoportosul: a neve Orbán Viktor. A kérdés csak az: hányszor ölt, vagy ő-e a sorozatgyilkos egy személyben.


Nézze meg és fogja fel, miktől eshettek pánikba azok, akik Balogh Béla kiiktatását megrendelték: KLIKKELJEN!

 

Csillag Ösvény Jósda