2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Balogh Béla: 1,1 millió devizahiteles, 100-150 tüntető! (Villámriport, videón is!)

Balogh Béla: 1,1 millió devizahiteles, 100-150 tüntető! (Villámriport, videón is!)
2014-03-26
Nem értünk egyet azzal, hogy a következő ciklus végére fogják megoldani a devizahitel-szerződéseket, hiszen addigra már nemhogy deviza nem lesz, hanem ember sem lesz. Bele fogunk rokkanni, bele fogunk dögleni - mondta Balogh Béla, minden magyarok legjelentősebb pozitív hatásokat elért otthonvédő vezetője, az otthonvédő Koppány Csoport elnöke.
 
Nyilatkozik: Balogh Béla
Villáminterjú: Molnár F. Árpád
Interjúoperatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder
Fotók: Molnár F. Árpád és Domján Tibor

Balogh Bélát - akit minden alkalommal 100 %-os többséggel választottak meg a mára már régóta nemzetközi hírűvé vált Koppány Csoport elnökévé - a budapesti Kossuth téren, az Országház előtt kérdeztük, egy aznapi tüntetés befejezése után.

Balogh Béla szavai szerint:

- A minap elhangzott orbáni beszéd kapcsán úgy éreztem, úgy éreztük, hogy ki kell jönni és hangot kell adni annak a véleményünknek, hogy nem értünk egyet azzal, hogy a következő ciklus végére fogják megoldani a devizahitel-szerződéseket, hiszen addigra már nemhogy deviza nem lesz, hanem ember sem lesz. Bele fogunk rokkanni, bele fogunk dögleni ebbe az egész helyzetbe, úgyhogy én személy szerint ezen igen fölháborodtam és ezért próbáltam a Facebook-on megszervezni egy mai demonstrációt. Körülbelül olyan 100-150 fő jött el a mai nap folyamán, de láthatjuk, hogy a többség még mindig nem akarja tudomásul venni, hogy veszélyben az otthona, veszélyben az élete, és ezáltal olyan problémákat okoz saját magának, ami beláthatatlan következményekhez vezet. A statisztikai hivatal szerint 1,1 millió devizahiteles van az országban; hogyha ezt minimum 3 fővel megszorzunk egy családot, az 3 millió embert jelent. Ehhez képest ma eljött 150 ember, akik úgy érezték, hogy képesek és hajlandóak tenni a saját sorsukért, a többi várja a sült csirkét vagy még nem ébredt föl Csipkerózsika álmából.

Balogh Béla arról is beszámolt, hogy több párt - rövid időre - ellátogatott a rendezvényre.

A Balogh Bélával készült 3 perces villáminterjúnkat a következő videolejátszón is megtekinthetik:
 
 
Filmfelvétel: 2014.03.24.; Kossuth tér (Parlament), Bp., Magyarország.
Készült: 2014.03.26.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.26.
 
Domján Tibor és Balogh Béla.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda