2019. 02. 17., Vasárnap
Donát névnapja

Baján csak a DK-t és a Jobbikot érdekli a devizások katasztrófája és a nép tragédiája

Baján csak a DK-t és a Jobbikot érdekli a devizások katasztrófája és a nép tragédiája
2018-02-10

Dr. Polgár Zoltán és Müller Tihamér szervezte azt a mai rendezvényt, amely a deviza-népirtás mellett az ellenzéki pártok összefogásának szükségességéről szólt, és amelyre - ahogy semmire - ismét nem jöttek el a pártok, mert nem érdekli őket a lakosság tömegtragédiája, csak a saját pénzük. Csak a Jobbik jött el, akik szinte mindig és mindenben a legaktívabbak, és a DK, akik néha-néha, nagy ritkán tesznek valamit. De nem kellett csalódni: az összes többi parlamenti párt megint lenullázta magát. Nulla. Nulla.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
Felvételek: Molnár F. Árpád
és Szendáj Andrea
Executive producer: Domján Tibor és Polgár Zoltán

A Fideszt kivéve - mert azt minek - most is az összes parlamenti párt meg lett hívva, de természetesen - a Jobbikot és a DK-t kivéve - nem jöttek el, mert - a Jobbikot kivéve - semmire nem szoktak, csak ha a rendezvény vagy tüntetés mindenképpen kapcsolódik valamilyen módon Soros György dicsőítéséhez, a világ egyik leghírhedtebb iszlamizáló multimilliárdos kilakoltató kőrözött bűnözője nem létező becsülete védelméhez. Ha Soros György neve nem bukkan fel, akkor a baloldalinak és liberálisnak nevezett parlamenti burzsuj söpredék a lehető legtávolabb marad.

A mi pénzünkből élősködő és a parlamentből kirúgni való söpredék.

A mostani, Baján tartott devizás és a pártok összefogását sürgető rendezvényen a DK részéről megjelent és felszólalt László Károly, a Demokratikus Koalíció (DK) Bács-Kiskun megye 6. választókerületének elnöke, valamint a Jobbik Magyarországért Mozgalom választókerületi elnöke, Hornyák József.

A rengetegféle rendezvény statisztikái alapján viszont kizárólag a Jobbikra érdemes szavazni, mivel a többi párt szinte soha, a legtöbb pedig soha, semmikor, semmilyen körülmények között sem hajlandó még csak a pofáját sem odatolni a lakosság és a valódi ellenzék által szervezett népvédő, nemzetvédő és életvédelmi rendezvények egyikére sem. Ezeken a távol maradó sátáni élősködő parazita vérszívó pártokon bosszút állunk. Ezek a népirtó élősködő pártok tízezer magyar öngyilkosságához, százezernyi rák-várólistás halotthoz, és minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámához statisztáltak Orbán Viktor oldalán. Ezért bosszút kell rajtuk állni és meg kell rajtuk torolni a mérhetetlen sok ártatlan magyar vért. A bosszúállás szinte mindenki hazafias és alapvető, elemi kötelessége.

Tehát ismét csak és kizárólag a Jobbik jött el az újkori magyar történelem és az Emberiség jelentős részének talán legnagyobb katasztrófája, a deviza-népirtás miatt, és mellette az ellenzéki összefogás sürgetéséért szervezett lakossági gyűlésre, amelyre most Baja városában került sor. Hosszú időn át tartó szándékos, tudatos és tervszerű felméréseink egyértelműen kimutatták, hogy a Vona Gábor által vezetett Jobbik Magyarországért Mozgalom az, amely a kilakoltatások elleni megmozdulásoktól kezdve a devizakatasztrófa elhárítása miatt szervezett rendezvényekig, akciókig stb. a leginkább mobilizálható az összes parlamenten belüli és parlamenten kívüli párt közül. A Jobbik mögött kullogva nagyon hosszú ideje a második helyezett, messze-messze lemaradva a Gyurcsány Ferenc által vezetett DK - ez nagyon messze lemaradva a Jobbik mögött -, akik most megjelentek ezen az eseményen.

Harmadik helyezett pedig nincs. Nem létezik. A többi parlamenti párt egész egyszerűen és kereken kimondva szart sem ér. Még annyit sem, hogy ha már a nevükben a népet képviselik a lakosság és kb. több millió devizahiteles pénzén, akkor legalább odatolják a burzsuj, dúsgazdag és hazaáruló, népirtó pofájukat a lakosság tömegtragédiái miatt szervezett rendezvényekre.

Schiffer András idején a Lehet Más A Politika (LMP) megjelenési hajlandósága a Jobbik mögött, a második helyen állt. Mióta Schiffer András is távozott a mindig is széthúzó, összefogásokra képtelen LMP-ből, és a férfigyűlöletben állandóan tobzódó Szél Bernadett maradt az egyeduralkodó, akinek legfőbb jellemzője, hogy utálja a férfiakat, mert gyűlöli, hogy nőnek született, azóta az LMP tökéletesen lenullázta magát és összes képviselőjét. Ha a népgyilkosságok miatt szervezett lakossági és valódi civil rendezvényekre való eljöveteli hajlandóságról van szó, akkor a Szél Bernadett-féle LMP egészen konkrétan már régóta szart sem ér, és valójában nagyjából precíz hazaárulással ér fel a pártra leadott bármiféle szavazat.

A leginkább orrfacsaró bűz viszont talán a Szabó Tímea és Karácsony Gergely nevével fémjelzett Párbeszéd Magyarországért (PM) párt részéről felmutatható, akikkel esztendők óta csak és kizárólag olyan rendezvényeken találkoztunk, amiket gazdag liberálisok szerveztek, és amiknek egyik legfőbb témája mindig Soros György védelme volt. Ez valami irdatlan tróger és visszataszító dolog. Semmi szükség a továbbiakban a Szabó Tímea-féle PM létezésére. Karácsony Gergely, mint személy, lehet még sikeres és hasznos, de a világon semmiféle szükség erre az 1 %-os sorosista iszlamizáló koloncpártra, a PM-re.

A mostani népirtás-ellenes esemény egyik fő szervezőjét, Dr. Polgár Zoltánt kérdezve, a neves jogász - aki több területen az ország egyik vagy legnépszerűbb jogásza - azt nyilatkozta, hogy az MSZP azzal mentette magát, hogy most van a tisztújításuk. Az MSZP-nek e kifogását e cikk írója nem fogadta el, mert egy ekkora párt, főleg egy ekkora városban, mint Baja, mindenképpen kellett volna küldjön valakit, és ha mást nem, akkor legalább valamelyik ingyenélő MSZP-s senkiházinak a rokonát, barátját vagy szomszédját. De egy ilyen régmúltú párt, mint a kilakoltató imperialista Magyar Szocialista Párt, soha, semmikor, de semmikor nem tehetné meg, hogy egész egyszerűen beleszarik a nép tömegtragédiájába, mert Molnár Gyula, a mi elszegényítésünkön dúsgazdag pártelnök képviselői jól élnek a devizások és a 10 millió magyar nép egyre nagyobb nyomorából.

Az MSZP egyébként soha, semmiféle otthonvédelmi, devizás stb. rendezvényre sem jött el, mert az MSZP egy választhatatlan mocskos burzsuj imperialista szörnyszülött bagázs, és választásra maradéktalanul méltatlan. Az egyik legfeledhetetlenebb húzásuk az utóbbi fél évben az volt, hogy amikor meghirdették a választásokig tartó, pontok sorába szedett programjukat, abszolút kihagyták a másfél millió magyar kilakoltatásával és nemzetünk örökre eladósításával fenyegető devizahiteles katasztrófát. A bankárpárt MSZP-nek ideje lenne sírba szállnia, és a kilakoltató burzsoá imperialista hulladékpárt helyett inkább Kádár János bankár- és bankellenes eszméjét feltámasztani, aki maga is szerény körülmények között élte le az életét, és a megtorlások ideje után egész élete során precízen vigyázott arra, hogy minden magyarnak járjon biztos lakhatás, biztos egészségügy, biztos nyugdíj és biztos szociális védelem. Minden magyar idők legfőbb belakoltatója, Kádár János szinte mindannak az ellenkezője volt, amit a kilakoltató bankárista MSZP képvisel.

Dr. Polgár Zoltán arra a kérdésemre, a Fideszt is meghívták-e, rávágta, hogy "minek". Ugyanezt reagálta erre a magyar történelem egyik vagy leghírhedtebb kilakoltatásának túlélője, akiből a Fidesz üldözései ugyancsak halhatatlan nemzeti hőst faragtak, Szklenkáné Kovalcsik Enikő is, aki szintén jelen volt és fel is szólalt a rendezvényen.

A kilakoltatott és korunk egyik legfőbb Jeanne d'Arc-jává vált Kovalcsik Enikő kérdéseinkre elmondta: személyesen küldte ki a meghívókat a térség parlamenti képviselőinek is. Mégsem jöttek el.

Úgy vélem, hogy amik népképviselet címén egy olyan nemzeti hős meghívására, mint Kovalcsik Enikő, nem jönnek el, avagy még csak választ adni sem hajlandók, azokon mindenképpen bosszút kell állni. A bosszú az egyetlen látható megoldás ezekre a gerinctelen és a végletekig erkölcstelen hazaárulókra. A történelem szemétdombjára a parlamenti féreg hazaáruló álellenzéki söpredékkel.

Ami pedig ennyi hulla tetején finomabb beszédért károg, annak zárásképpen az idiótáknak és a szellemi fogyatékosoknak való puha pöcsű, minden ragadozóknak és farkasoknak kiszolgáltatott, önálló életre képtelen, pedig jaj de cuki kiskutya. Aztán jó éjszakát.

Csillag Ösvény Jósda