2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

Azonnal kirúgták a chemtrail gyanút jelentő repülőgépszerelőt

Azonnal kirúgták a chemtrail gyanút jelentő repülőgépszerelőt
2014-06-24
2014. május 12-én Drezdában az utca nyílvánosságához fordult az a repülőgépszerelő, aki hiába tájékoztatta az illetékeseket a feladatául kapott repülőgép átalakítási munkákról, bejelentései a szemétkosárban kötöttek ki, majd végül kirúgták - írta a Costa Del Sol magazin.

Domján Tibor, Budapest
Forrás: Costa Del Sol magazin 
 
A munkát a hadsereg szakembere ellenőrizte, aki úgy tájékoztatta a munkásokat, hogy az átalakításokra a German Aeronautics and Space Administration kisérletei miatt van szükség. E szerint a permetező gépet követi egy mérőműszerekkel felszerelt másik gép ami méri és elemzi a kísérlet adatait.

A magyarázatot meghallgatták, és mindenki csinálta tovább a dolgát. Viszont azt már a dolgozók sem értették, az átszerelés elkészültével miárt hoznak nekik védőruhát és légzőfelszerelést a tartályok feltöltéséhez.
 

Mint kiderült, a tartályokba töltött szerek, erősen mérgező alumínium szulfidok, bárium-oxidok, valamint nano részecske méretű polimerek voltak, amik belélegezve súlyosan károsítják az egészséget.

Jens-nél, aki egyébként elektromérnök technikus (vezetékneve egyelőre ismeretlen) ekkor borult a bili és beadványt irt az illetékeseknek, aminek hatására, azonnal kirúgták a munkahelyéről.

Ismét beigazolódott a mondás: "Ne szólj szám, nem fáj fejem" - ám ezt valójában Jens sem így gondolja.
 

Csillag Ösvény Jósda