2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Azért lakta le Orbán az országot, mert cigány? (Tabuműsorunk)

Azért lakta le Orbán az országot, mert cigány? (Tabuműsorunk)
2016-06-17
Rendkívüli tanulságokkal! Tudomány és tabuk. Miért lopnak az ukránok? Miért hasonló a szláv és az arab? A populációk fajnemesítése és mutálása. Földönkívüli kapcsolatfelvétel: a liberáltébolyult fajok bukása.

FIGYELMEZTETÉS!
Filmünk nem ajánlott a tudomány és az empirikus tapasztalat és ismeret ellenségeinek, ezen belül különösen nem ajánlott a dogmatikus politikai liberálvallási megszállottaknak. Azon magyargyűlölőknek sem, akik szerint pl. magyarok által elkövetett bűnözés létezik (magyarbűnözés), de cigányok általi bűnözés (cigánybűnözés) nem. Ne nézzék meg a filmünket, akik a logikus, a tudományos és a független gondolkodásra képtelenek, vagy akik az imperialista, önhasznú nagytőke által médiaprogramozott és agymosott társadalmi birkaszellemtől mentesülésre képtelenek, vagy akik az empirikus elvek és ésszerűség követelményeit elsajátítani és felfogni nem alkalmasak!
 
Azért lakta le Orbán az országot, mert cigány? (Tabuk a tudományban)
(Molnár F. Árpád - Domján Tibor)


 
 
Az orbánmaffia betiltotta az ingyenes jogvédelmet biztosított számlánkat! Ezért leállt az összes jogvédő tevékenységünk! Ha az ezermilliárdos orbánklán magyarság elleni kollektív gaztetteit helyteleníti, kérjük, támogassa, hogy a jogvédelmet újraindítsuk! :

11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Az orbánmaffia tombolása óta a jogvédő szervezetek szinte összese megszűnt. Az álellenzék dúsgazdag, de a valódi ellenzék teljes eltitkolás és történelmi mértékű üldözés alatt áll. Ha a magyar nép a maradék ellenzéket sem tartja érdemesnek senki érdekképviseletére, és abból a rengeteg nézőből és olvasóból nem akad néhány sem, akik összedobnák a működéshez szükséges alapot, senki nem várhatja az ország sorsának kedvező változásait. Eddig is kifizethetetlenül, eladósodva viseltük a politikai házkutatásokat, lefoglalásokat, bilincseket, előállításokat, fogdákat, rendőrségi és bírósági koncepciós pereket, teljesen eladósító célú és eredményű büntetéseket, az orbánmaffia polgármestereinek és más közpénzből eltartott köztörvényes banditáinak állandó büntető feljelentéseit és börtönnel fenyegetőzéseit. Ezért aki úgy látja, érdemes még Magyarországgal valamit kezdeni, kérjük, járuljon hozzá szándékától és lehetőségétől függően. Aki pedig úgy gondolja, hogy Magyarországot és a népet inkább tönkre kell tenni, jelezze felénk írásban, szóban vagy személyesen, hogy felmérjük és megértsük egyfajta honvédő és hazafias maradványként, mennyire érdemes ezért a népért a jövőben bármit is tenni.
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda