2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Az Unióból támadni a magyar devizahiteleket! - Varga István, a Magyar Nemzeti Bank FB-tagja (Videó!)

Az Unióból támadni a magyar devizahiteleket! - Varga István, a Magyar Nemzeti Bank FB-tagja (Videó!)
2014-10-28
Nyugodtan használjuk a pénzügyi agresszió, a rablóhitel, sőt, a gyilkos hitel kifejezést a devizahitel helyett! - Ezt nem más mondta, mint - a számos és legfontosabb otthonvédő és devizahiteles szervezeteket tömörítő Devizahiteles Karta országos konferenciáján - Varga István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságának tagja, aki a média révén közismert nem csak a pénzügyi közéletben, de lakossági vonalon is.

A három nappal ezelőtt tartott országos konferencián kizárólag a HírAréna, a HÍRHÁTTÉR és az Echo tv jelent meg. Az Echo tv - néhány interjút követően, a konferencia megkezdése előtt - távozott. A HÍRHÁTTÉR és a HírAréna viszont végig jelen volt.

Filmstáb és Fotók:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Kovács Adrienn Nikoletta
Domján TiborVarga István beszédéből a következő 5 perces összeállítást ezen a lejátszón is végigkísérheti:
 
 
 
Varga István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottsági tagja a Devizahiteles Karta országos konferenciáján, 2014-ben.
 
Kovács Adrienn Nikoletta és Domján Tibor a Devizahiteles Karta országos konferenciáján, a budapesti Krisztina Hotelben, 2014-ben. (Fotó: Molnár F. Árpád)
 
Molnár F. Árpád és Domján Tibor a Devizahiteles Karta országos konferenciáján, a budapesti Krisztina Hotelben, 2014-ben. (Fotó: Kovács Adrienn Nikoletta)
 
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda