2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Az Összefogás Párt (Szepessy és Póka) bemutatta a képviselőjelölteket

Az Összefogás Párt (Szepessy és Póka) bemutatta a képviselőjelölteket
2014-02-14
A Szepessy Zsolt által vezetett Összefogás Párt (ÖP), Póka Lászlóval, a Nem adom a házamat mozgalom vezetőjével ma bemutatta képviselőjelöltjeit, akik között több, az otthonvédelemből és a tüntetésekről közismert személy szerepelt.

Villámcikk: Molnár F. Árpád
 
 
- Magyarországot és a magyar embereket a bankok és az oligarchák, a hatalmon lévő politikusok segítségével kirabolták - mondta felvezető beszédében Póka László, a magyarországi otthonvédelem egyik legjelentősebb alakja, a Szepessy Zsolt által vezetett Összefogás Párt frontembere.

"Az újkori kifosztás a rendszerváltással kezdődött, ahol is elsősorban a privatizáció miatt a termelő vagyon 60 %-a elveszett. A lakosság az államhoz hasonlóan eladósodott." - fogalmazták meg sajtóközleményükben. Póka László elmondta, hogy a választásokon azért indultak el, mert minden tiltakozás, tüntetés stb. kevés volt a lakosság jogainak kiharcolásához. Az Összefogás Párt jelöltjei között vannak olyanok - írta -, "akik már éheztek sorstársaikért, akik bevállaltak előállításokat, akik folyamatosan tüntettek, akik testükkel védték mások otthonait, akik elkísérik társaikat bíróságokra, vagy éppen együtt írják a keresetet."

Az Összefogás Párt sajtóközleménye a következőképpen mutatta be az alábbi jelölteket:

"Kollár Krisztina: Pest megye 7-es választási körzet.
Végig csinálta mindkét éhségsztrájkot, ott volt szinte az összes banki akciónál, megszámlálhatatlan tüntetésen volt jelen. Ott volt számtalan kilakoltatás megakadályozásnál…

Kreisz Katalin: Pest megye 11-es választási körzet.
Kilakoltatások megakadályozásán vett részt, tüntetéseken, autós vonulásokon volt aktív harcos.

Varga Magdolna: Budapest -es választási körzet.
Autós vonulások, tüntetések aktív részvevője. Hazafias verseivel szinte minden rendezvényen velünk van.

Farkas Tímea: Pest megye -es választási körzet.
Orbán Viktor házánál kezdte a bankellenes harcát. Kisebb megszakításokkal egy hónapon keresztül ott is maradt. Azóta aktív résztvevője minden megmozdulásnak, és kilakoltatás megakadályozásnak.

Szabó Erzsébet: Győr-Moson-Sopron -es választási körzet.
Demonstrációkon, tüntetéseken vett részt. Aktívan szervezői feladatokat lát el.

Póka Leila: Budapest 7-es választási körzet.
Tüntetések aktív résztvevője. Sok alkalommal rendezői, vagy fényképész szerepet vállalt. Részt vett kilakoltatás megakadályozásán. A titkos plakátolásokhoz is volt némi köze.

Bognár Tibor: Budapest 13. választási körzet.
Banki plakátolások, tüntetések aktív résztvevője. Politikusok, és bankvezetők házánál támogatta a harcostársait…

Szabó Miklós: Budapest 2-es választási körzet.
Ügyvédi irodában jogvédőként dolgozik 2 éve. Több sikeres egyezség, és per született más a munkája által. Vállalta az iroda támogatásával, hogy a legaktívabb harcosok közül havonta egy családnak térítés nélkül végigviszik az ügyét.

Pálosi Attila: Budapest -es választási körzet.
Kilakoltatások megakadályozása, tüntetések, éhezések, plakátolások aktív résztvevője. Ő maga is szervezett többször tájékoztató fórumokat, és demonstrációt.

Miskolczi Árpád: Győr-Moson-Sopron -es választási körzet.
Demonstrációkon, tüntetéseken vett részt. Aktívan szervezői feladatokat lát el.

Balog István: Heves megye 1-es választási körzet. Egyik legrégebbi harcos. Kilakoltatások megakadályozása, tüntetések, nyomásgyakorlások aktív szervezője.

Póka László: Pest megye 8. választókörzet.
Több kemény hangvételű rendezvény résztvevője, és szervezője."
 
 
A kapcsolódó irodalomból:

Csillag Ösvény Jósda