2020. 08. 14., Péntek
Marcell névnapja

Az Origo Zrt. (a Videa) ismét fideszes bűntettek bizonyítékait próbálta eltüntetni - Feljelentés!

Az Origo Zrt. (a Videa) ismét fideszes bűntettek bizonyítékait próbálta eltüntetni - Feljelentés!
2014-06-21
A lopott házi szexvideók ezrei terjesztéséről, a politikai bűnügyek eltussolásáról, valamint a civilek és újságírók állami üldözésének eltitkolásáról, a bizonyítékok és tanúvallomások megsemmisítéséről az ország egy leghírhedtebb portálja, az Origo Zrt. és az általa üzemeltetett Videa nevű videomegosztója ellen tettek feljelentést a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna vezetői. Erre azt követően került ismét sor, miután a Bányai-Boris Zsolt által vezetett, a házi szexvideók ezreit sok éve teljesen büntetlenül ország-világ elé ömlesztő, emiatt sok százszor feljelentett Origo Zrt. Videa oldala - nyilvánvalóan Bányai-Boris Zsolt döntésére - betiltotta a Fidesz polgári lakosok elleni lakásmaffiaügyeit leleplező, az egyik vezető fideszes életveszélyes fenyegetéseit bejátszó dokumentumfilmet, amelyet az orbáni, demokratikus sereghajtó hatóságok is igyekeztek eltussolni.

Cikkünkben a ma elküldött feljelentés szövegét olvashatják:

Tisztelt Hatóságok!

Kérjük, hogy az Origo Zrt. és a még mindig Bányai-Boris Zsolt által vezetett videa.hu, valamint annak ismeretlen tettesei elleni büntető feljelentésünket az illetékes hatóságoknak továbbítsák!

Mi, Molnár F. Árpád és Domján Tibor médiavezetők, emberjogvédők büntető feljelentést teszünk az Origo Zrt. és annak lopott szexvideók ezreiről is hosszú évek óta elhíresült videomegosztója, a videa.hu ismeretlen tettesei ellen (és már megint)

a Büntető törvénykönyv (Btk.) 282. §-ába ütköző Bűnpártolás miatt.

Indoklás:

Az Origo Zrt.-hez tartozó videa.hu címen található videomegosztó - amelynek vezetője még mindig, a pornóbotrányok évei és büntető feljelentéseinek tengere óta is változatlanul Bányai-Boris Zsolt - 2014. június 5-én betiltotta az ott "Életellenes fenyegetésekkel Fidesz-maffiaügy!" címen megjelent, a teljes hosszúságú címét tekintve "Bomba! Áldozatonként is milliókat kaszált a fideszes lakásmaffia! (Életveszélyes fenyegetésekkel!)" címmel publikált dokumentumfilmet, amelyet a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna készített.

A dokumentumfilm ezen az internetes címen jelenleg megtekinthető:
http://www.hirarena.com/bomba-aldozatonkent-is-milliokat-kaszalt-a-fideszes-lakasmaffia--eletveszelyes-fenyegetesekkel---dokufilmmel-_212

A filmben egy áldozat - akinek jogai láthatóan semmik Pásztor István közpénzen eltartott multimilliomos, messze csak nevében népképviselő szentségéhez és jogaihoz képest - elmondta, hogy a Budapest VII. kerületi fideszes önkormányzat korábban havi 400 ezer Ft-ért polgármesteri tanácsadója, Berki Béla önkormányzati lakásokat ajánlott megvételre, a piaci ár töredékéért. Vattamány Zsolt fideszes polgármesterének korábban személyi tanácsadója, Berki Béla a tárgyalásokat az önkormányzat épületeiben, továbbá a fideszes önkormányzat vagyonkezelőjénél, az ERVA Zrt. épületeiben folytatta. Mint az a filmben hallható - mivel Berki Béla életveszélyes fenyegetése telefonos rögzítésre került -: a fideszes Berki Béla életveszélyesen megfenyegette az asszony áldozatot, hogy megöli, amennyiben nem úgy cselekszik, ahogyan ő elvárja. Az életveszélyes fenyegetésnek - amely még retorikájában is hasonlít a szintén fideszes, százmilliós Európai Uniós és Új Széchenyi Terves közpénzek eltüntetésében is vezéralakként felmerült, Molnár F. Árpád ellen életveszélyesen fenyegetőző Heritesz Viktor stílusára - Vajda Attila jogvédő elnök titkárnője is élő fültanúja volt. Vajda Attilát, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) országos elnökét Berki Béla ugyancsak életveszélyesen megfenyegette, hogy családjával közösen meggyilkolja, illetőleg hamis tanúk sorát sorakoztatja fel ellene.

Bár tudjuk, hogy Orbán Viktor, Pintér Sándor, Lázár János és a szintén fideszes pártköztársasági elnök Áder János miatt Magyarország az Európai Unió demokratikus sereghajtója, amelynek vezetését és infrastruktúráját mély megvetéssel emlegeti a világsajtó, ugyanakkor mivel mi nem vagyunk bűnöző oligarchák, ezért elvárjuk, hogy ahogyan Pásztor István közpénzen eltartott, dúsgazdag, nevében népképviselő politikus leköpése miatt a médiát üldözték, a köpőket rendőrséggel ehurcolták, hogy azóta is előzetes letartóztatásban van egy az oligarchák által már kilakoltatott és minden vagyonától megfosztott asszony, elvárjuk, hogy a jogvédőket, az újságírókat, a polgári lakosságot és a hajléktalanokat ért rendkívül súlyos életveszélyes fenyegetéseket is ilyen áder jánosian követelőző és azonnal megtorló módon kezeljék. Ugyanis - ellentétben azzal, amit a mi pénzünkön eltartott Áder János és a neki tutyimutyizó, a mi pénzünkön eltartott gátlástalan bűnöző emberjogi sereghajtók képviselnek - nem vagyunk alsórendű állampolgárok csak azért, mert nem tart el minket a nép és nincsenek a néptől elorozott multimillióink és milliárdjaink, mint Orbán Viktornak, Pintér Sándornak, Áder Jánosnak, Pásztor Istvánnak és a többi dúsgazdag, nevében népképviselő oligarchának.

Az idézett fideszes, Heritesz Viktor-ügyről egy most megjelent cikk, amely büntető feljelentés része lett, itt olvasható:
http://www.hirarena.com/orbanisztan-a-molnar-f--arpad-elleni--orditozo--fideszes-eletveszelyes-fenyegetes--garazdasag-stb--nem-buncselekmeny_387

A VII. kerületi fideszes lakásmaffia-ügyeket mi hoztuk nyilvánosságra. A fenti leleplező film óta további sértettek jelentkeztek, akiktől a fideszes bizalmi ember, Berki Béla ugyancsak milliókat csalt ki fejenként, de ingatlant természetesen senki nem kapott. Mint azt a kifosztott sértettek elmondták: attól félnek, hogy a fideszes maffia valóra váltja az életveszélyes fenyegetéseket és megöli őket!

Egyik további dokumentumfilmünk a témában, egy következő tanúval ezen a címen kereshető: "Mindenki eltitkolta! Mégis: eltitkolt filmünk után újabb áldozatok jelentkeztek a Fidesz lakásmaffia-ügyeiben!". Internetes elérhetősége pl. itt:
http://www.hirarena.com/mindenki-eltitkolta-megis-eltitkolt-filmunk-utan-ujabb-aldozatok-jelentkeztek-a-fidesz-lakasmaffia-ugyeiben--dokufilmmel-_267

A Sáling Gergő nevéről és a lopott házi szexvideók ezreinek korlátlan terjesztéséről elhíresült Origo Zrt. és annak videomegosztója, a videa.hu ismeretlen tettesei, a "Bomba! Áldozatonként is milliókat kaszált a fideszes lakásmaffia! (Életveszélyes fenyegetésekkel!)" című dokumentumfilm betiltásával nem csak újságírókhoz és bármilyen hétköznapi állampolgárokhoz szélsőségesen méltatlan, a legsúlyosabban elítélendő és a legmélyebben erkölcstelen, gonosz tettet követtek el, amik miatt semmiféle közbizalmi, újságírói, cenzori stb. munkára nem alkalmasak, de akár közvetlen életveszélybe sodorhatták a Fidesz fékevesztett és életveszélyesen fenyegetőző politikai bűnözőinek eddig is fejenként sok millióval megkárosított áldozatait. A Sáling Gergő-féle, a pornóbűnözésről és a politikai bűntettek bizonyítékainak eltüntetéséről, a tanúk eltitkolásáról és elhallgattatásáról hírhedt Origo ismeretlen tettesei a Btk. szerinti Bűnpártolást is elkövették, hiszen a hivatalból üldözendő és feljelentés-köteles bűncselekményeket nemhogy megírták volna, nemhogy azokban büntető feljelentéseket tettek volna, de mindent elkövettek a tanúk és az áldozatok életük védelmét szolgáló tanúvallomások, tények és bizonyítékok eltüntetésére, eltörlésére, megsemmisítésére, ezzel korlátlan bűnözői védelmet nyújtva az életveszélyesen fenyegetőző, korrupt és a lakosságot fosztogató, közpénzen, a nép pénzén eltartott állami bűnözőknek.

Az Origo Zrt. és Bányai-Boris Zsolt videa-vezető megosztójának eme botránya azért is kirívó és elfogadhatatlan, mert éppen most ítélt el a bíróság egy volt jobbikos országgyűlési képviselőt, aki évekkel korábban a fentieknél sokkal enyhébben megfenyegette a Hetek nevű lap egyik újságíróját. Tehát Dragon Sándor rendőrkapitánynak és Hadzsi István osztályvezetőnek sem eltussolnia, hanem radikálisan számon kérnie és üldöznie kell, amikor újságírókat életveszélyesen megfenyegetnek. Az újságírók ugyanis nem alsórendű állampolgárok Áder Jánoshoz, Pásztor Istvánhoz, Pintér Sándorhoz és a rendőrökhöz képest, bármennyire is ekként viselkedik Pásztor István, Áder János, Orbán Viktor, Pintér Sándor és az EU demokratikus sereghajtója, utolsója, azaz Magyarország rendőri állománya.

A fentiekre tekintettel kérjük a büntető eljárás megindítását, az áldozatokért való áder jánosi elszántságot, a hajléktalanok elfogására és bebörtönzésére jellemző rendőrségi elszántságot és odaadó buzgalmat, az életvédelem és az emberi életek semmibe vétele, továbbá a lopott pornóvideók ezrei okán az Origo elkövetőinek és a közveszélyes fideszes bűnözőknek pedig az előzetes letartóztatását. Ahogyan ezt a népképviselő pásztori oligarchák által hajléktalanná tett asszony esetében tették Pásztor István leköpését követően és ahogyan előzetes letartóztatásban azóta is.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád és Domján Tibor.
2014. 06. 21., Budapest, Hungary.
 
 
Az Origo Zrt. által betiltot filmet és eltussolni kívánt fideszes bűnügyet itt megtekintheti!
(A dokumentumfilm hatására jelentkező további sértettel készített még újabb dokumentumfilmet pedig ide kattintva is láthatja!)
 

Csillag Ösvény Jósda