2020. 02. 24., Hétfő
Mátyás névnapja

Az orbáni Magyar idők szerint buzigyár az Operaház előadása, a Billy Elliot - Avagy a Fidesz és a szex

Az orbáni Magyar idők szerint buzigyár az Operaház előadása, a Billy Elliot - Avagy a Fidesz és a szex
2018-07-08

Orbán lapja szerint le kell számolni a világhírű darabbal, mert annak gyerek főhőse nem bokszolni, hanem balettozni megy. Emiatt pedig a gyerektársadalom elbuzul, és nők helyett férfiakkal fog közösülni.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Hannibal ante portas - mondja a latin szállóige, ami nem azt jelenti, hogy "Hannibál a portás", hanem azt, hogy "Hannibál a kapuk előtt". Csak azért, nehogy sok fideszes félreértse.

A kárthágói nagy vezér után a magyaroknak is lett egy nagy vezére, egy bevándorló família, mégpedig Felcsútról, de a magyarok szállóigéje inkább így szól: "Graz ante portas", azaz Graz (a diliház) már a kapuk előtt.

Lássuk csak a felcsúti horror sorozat egyik legújabb grázi fejleményét.

A szexuális előzmény az, hogy a Magyar idők nevű vérfideszes pártlapban egy férfi sajtós, aki transzvesztita jelmezt öltve nőnek adta ki magát, azt írta, hogy a Billy Elliot című világhírű darab a mindent elborító liberális buzi propaganda terjesztése, amitől sok gyerek homoszexuálissá válik, mivel annak főhőse nem bokszolni megy, hanem balettozni. Ezért az ilyen darabokkal le kell számolni. A transzvesztita újságíró - aki talán a Magyar idők vezetőjéhez hasonlóan Terry Black-kel románcozott fiatalabb korában - ezzel a vérfideszes operaházi igazgatót, Ókovács Szilvesztert is megtámadta hallatlan pártbuzgalmában. Szegény Ókovács össze-vissza kínlódott, hogy kimossa magát, és közben valahogy megpróbálja letagadni - nagy félelmei közepette -, hogy kénytelen-kelletlen a fidesszel került szembe, amitől az élete függ. Ugyanis Magyarországon a demokrácia úgy szól, hogy aki sérti a fidesz érdekeit, azt kirúgják és tönkre teszik.

Ókovács Szilveszter gyorsan le is vette a Billy Elliot összes későbbi előadását, míg úgy nem fordult a politika, hogy most megint műsorra tűzték.

A transzvesztitizmussal halmozott Magyar idők párt-megállapításaival ellentétben viszont nem válik buzivá a magyar nép, ha egy darabban valaki nem bokszolni megy, vagy éppen focizni, mint egy felcsúti hülye, hanem művészi pályára lépve balettozni megy. Ez olyasmi, mint pl. az, hogy én sem mentem el kiskorú lányokkal dugni, csak azért, mert Nancy-ék legbelsőbb köreiből tudom, hogy a házas Rogán Antal, aki a meggyilkolt Nancy-nek 85 ezret fizetett a szexért/alkalom, a lányt 18 éves kora előtt már nagyon régóta és rendszeresen dugta és prostituálta.

Azaz Rogán Antal börtönnel büntetendő.

Mármint az a Rogán Antal, akinek az egyik barátom, D. vitt - Vizoviczki László megbízásából - pár milliót, hogy Rogán - Orbán polgármestereként - elintézze az elintézendő hivatali ügyeket. (D. a botrányok után lett barátunk.)

Miután a Fidesz az autóban meggyilkolta Welsz Tamást, és Nancy attól rettegett - beszámolva erről a belső környezetének -, hogy most ő következik, aztán Nancy-t is meggyilkolták, annak ellenére sem kaptam rá a lányok és a Welszek elleni emberölésre, hogy a Fidesz e téren is markáns példákkal szolgált, és kettejük közül legalább az egyikükkel közvetlenül végzett, míg Nancy meggyilkolásában holt biztosak a titkosszolgálati eszközök az elkövetői meghatározás tekintetében.

Na most ha igaz lenne, hogy könnyen buzivá válik az, aki megnézi a Billy Elliotot, akkor sokan rákaphattunk volna a kiskorúakkal való prostitúciós szexre és a kellemetlenné vált sajátjaink meggyilkolására, de láthatóan nem árasztotta el az országot a fideszes bűnözésnek ez a módja sem.

Az igaz, hogy zárt körű party-kon velem is előfordult, hogy férfit és nőt meztelenre vetkőztettem, nyilvánosan kikötözöm és elvertem, de - ellentétben pl. Pintér Sándorral (akit az államtitokká nyilvánított Portik-Laborcz-anyagban "isten"-nek neveznek) és köreivel - felnőttekről volt szó, továbbá nem elrabolt személyek, a party-kon nincs jelen kokain, nincs prostitúció, nincs kényszer és nincs nemi erőszak, a buli részét nem képezi emberölés, és nem adjuk el a szerveiket sem nyugatra és az ázsiai piacon. Azaz nem lett ránk hatással Orbánék életmódjának egyetlen epizódja sem, beleértve a Magyar időkre jellemző transzvesztita újságírást is.

Tehát a Fidesz hiába mutatott nekünk rendszeres példát, mit, hogy kell intézni, dugni, lefizetni, lopni, rabolni és gyilkolni orrba-szájba.

Következtetés: nem lesz a gyerekekből buzi, ha megnéznek egy olyan darabot, amiben egy fiúgyerek nem bunkó futballistának vagy kőhülye bokszolónak, hanem kulturált balettművésznek megy. Még akkor sem, ha ezt egy Terry Black-románcos vérfideszes lapvezető transzvesztitává vedlett újságírója írja le.

Csillag Ösvény Jósda