2020. 05. 28., Csütörtök
Emil,Csanád névnapja

Az orbáni hatóságok elhurcolták és őrizetbe vették Vincze Krisztiánt

Az orbáni hatóságok elhurcolták és őrizetbe vették Vincze Krisztiánt
2018-12-09

A HírAréna Online újságíróját, a Nem adom a házamat mozgalom egyik vezető alakját, Vincze Krisztián villamosmérnököt azzal vitték el bilincsben, hogy nem reagált - állítólag - három idézésre, amiket rágalmazás címén postázott neki valahová az orbáni rezsim. A feljelentő, valamint Orbán Viktor, Pintér Sándor és közpénzparazita bandái az eset és az elkövetkező provokációk miatt elháríthatatlan és örök távú következményekkel kénytelenek számolni, minthogy az eset körül nagy lesz a hírverés és zajos az ellenállás. A lakosság pedig a feljelentőt, valamint Orbánt és Pintért fogja megbélyegezni, egész bűnöző kizsákmányoló és magyargyűlölő sleppjével együtt.

Az információk még pontosításra szorulhatnak, mivel Orbán Viktor maffiaállama minden kommunikációtól elzárta a veszélyes bűnözőként kezelt független újságírót, akinek további bűne lehet Orbán putrista közmunkás alapú butaságtársadalmában, hogy nem szakképzetlen közmunkás - amilyeneket Orbán Viktor és Kövér László bandája nemzeti végbélcélként előirányzott -, hanem villamosmérnök.

Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője, az ország egyik legütősebb ellenállója ma telefonon hívta fel Molnár F. Árpádot, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjét, a HírAréna Online főszerkesztőjét, hogy Vincze Krisztiánt előállították egy állítólagos rágalmazás vádjával, mondván, hogy nem vette át az idézéseket. Póka László és Molnár F. Árpád beszélgetéséből kiderült, hogy egyikük sem tud Vincze-féle rágalmazási ügyről, és Vincze Krisztián arról sem beszélt egyiküknek sem, hogy kapott volna ilyen idézéseket. Ráadásul Vincze mindig eljárt az Orbán-Pintér-Kövér-RezsiSzilárd-Csányi-banda által ellene indított eljárásokra.

Mivel hétvége van, ezért ilyenkor az a menet, hogy amennyiben bíróság előtt van az ügy, akkor Vincze Krisztiánt - az orbán-pintéri rendőrségre történt előállítás után - 72 órás őrizetbe veszik, majdan hétfőn, de legkésőbb kedden pedig bíróság elé állítják és kihallgatják.

Az orbáni ágyi poloskás és ruha tetves Gyorskocsi utcába történő fasiszta elzárás azért is "érthetetlen", mivel Vincze Krisztián előállításához és bezárásához az kellene, hogy legalább egy centtel többet lopjon és egy emberrel többet népirtson, mint Orbán Viktor és bűnöző klánjának bármely, akár legkevésbé lopós - tehát szintén megszállott és életvitelszerű köztörvényes bűnöző - haverja vagy a Fidesz legkisebb pártembere. Csakhogy Vincze Krisztián nemhogy Orbán Viktornál, Orbán Ráhelnél vagy Tiborcz Istvánnál nem lopott és nem harácsolt, nem mészárolt és nem gyilkolt, nem kilakoltatott és nem hazaárult többet egy dekával sem, de nincs olyan fideszes politikus és fideszes talpnyaló gerinctelen féreg újságíró és sajtógörény, amelyiknél bármelyik népkifosztó és hazaáruló tételben egy szikrányit is bűnösebb lenne. Hanem ellenkezőleg: Vincze Krisztián egyetlen fillér közpénzt el nem lopott, egyetlen civilt és csecsemőt utcára nem b.szott, és az orbáni hazaárulások semelyik további formájában sem vett részt, amik a fideszes politikusok és sajtógörények összesének a napi betevő falatot szolgáltatják a Sátán részéről.

Mivel pedig fideszes pártgörényt egyet sem állított elő sehová az orbáni feudálimperializmus, ezért a grazi elmeklinika leghíresebb ingázója, Orbán Viktor Döbrögi és Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, Pintér Sándor és a nép pénzén élősködő júdás parazita bűnbandája nem kérhette volna számon semmiért. Hiszen erre csak akkor van legitim, továbbá legális és emberjogi lehetőség, ha már az összes fideszes vezető és csicska politikus, valamint az ország összes fideszes újságírója börtönben ül.

Mivel másként nem lehetséges, ezért teljességgel biztos, hogy a saját pénzén a magyar nép jogait védő Vincze Krisztiánt egy a magyar nép pénzén élősködő dúsgazdag bankár vagy más fideszes orbáni féreg jelentette fel, és ez előtt hasal most a magyar nép pénzén eltartott korrupt rendőrség, ügyészség és bírósági horda. Orbán Viktor ameroizraeli feudalisztikus gyűlöletrendszerében ugyanis a gazdag fideszes burzsuj és kizsákmányoló hulladék folytat háborút a szegények, a kifosztott dolgozó nép és az egész magyar nemzet ellen.

Nem tudni, hogy milyen összefüggés van az esetek között, de szombat éjjel Molnár F. Árpád és Szendáj Andrea HírAréna-újságírók és jogvédők, Vincze Krisztián közeli munkatársai egy ismerősük által tulajdonolt és vezetett autóban közlekedtek, amikor utánuk ment és megállította őket a Készenléti Rendőrség (korábban a neve REBISZ) egy rendőrautóval, és sok ideig vegzálták a sofőrt. Ez azért is fontos momentum, mert az ilyesfajta rendőri kötekedések olyannyira ritkák, hogy autós vegzálásban Budapesten soha, semmikor nem volt része sem Molnárnak, sem Szendájnak. Ráadásul nem is járőrök eredtek a nyomukba, hanem a Készenléti Rendőrség vette üldözőbe az autót, amiben Molnár F. Árpád és Szendáj Andrea ült.

Mivel ahhoz bőven és kimerítően sokat tudunk, hogy a véletlenekben ne higgyünk, ezért csak az a kérdés, hogy milyen szinten történt az összefonódás, milyen szinten került szervezésre a két eset inicializálása.

Vincze Krisztián üldözésének és annak, hogy erről Póka László időben értesítette Molnár F. Árpádot, további fejleményei lesznek, hogy Vincze Krisztián híre és neve, elismertsége és nemzeti nimbusza tovább fog emelkedni, az őt feljelentő hazaáruló söpredék örök gyalázatot fog elszenvedni a magyar lakosság napról napra szélesebb tömegei részéről, továbbá Póka László Nem adom a házamat mozgalmához szélesebb társadalmi támogatottságot szervezünk.

Az biztos, hogy a Vincze Krisztián elleni hatósági fellépés Vincze Krisztiánnak, nekünk és Pókáéknak sok gyümölcsöt fog teremni, a Vinczét feljelentőnek, valamint Orbánnak és klánjának, továbbá Pintér Sándornak és a nép pénzén élősködő gengszter söpredékének, valamint a rendőrség, az ügyészség és a bíróság közpénzparazita állományának pedig örök megvetést, kárt és gyalázatot szül.

Vincze Krisztiánnal legutóbb tegnapelőtt jelentkeztünk élő adással:

 

Csillag Ösvény Jósda