2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Az oligarcha minisztériumai, 4 év alatt 163 milliárdunkat verték el vásárlásokra! (Döbbenetes statisztikákkal!)

Az oligarcha minisztériumai, 4 év alatt 163 milliárdunkat verték el vásárlásokra! (Döbbenetes statisztikákkal!)
2014-04-20
Az elnök diktátor által, a madáretetésre ratifikált eszközbeszerzési stopja alatt az elnök diktátor Orbán, az elmúlt 4 évben 163 milliárd Ft közpénzünket pocsékolta el vásárlásra, csak a minisztériumain keresztül! Ezen belül pl. csak tanácsadásra - ami az esetek közel 100 %-ában nem más, mint köztörvényes bűnözői pénzfosztogatás - 26 milliárd Ft-unkat tékozolta el!

Csoda, hogy még szabadlábon van? Dehogy csoda, hanem természetes, hiszen országa közben az Európai Unió demokratikus sereghajtója címét is megszerezte, sok egyéb mellett rokkant- és hajléktalanüldözéseivel, kilakoltatásainak minőségével és súlyos szociopátiáival, a közpénzeknek a feudalista Magyarország óta nem látott módon nyilvános és leplezetlen lenyúlásaival, oligarchagyárával stb., stb., stb. Azokkal, amik oldalán a párt- és elnök-Békemenetekkel sikerült a magyar népet kollektív felelősségbe és kollektív bűnözésbe és bűnpártolásba rángatni, mégpedig az ország leggazdagabb vadkapitalista milliárdosainak bűnözői oldalán.
 
Ténycikk: Molnár F. Árpád

Az eszközbeszerzési stop hatálya alatt a Fidesz - a saját törvényeit is rekordszinten betartani képtelen Orbán Viktor - 163 milliárdot vert el. Csak a minisztériumokon keresztül. Autókra, "tanácsadásokra", utazásokra, informatikára. A többi összeg (fizetések, prémiumok, jutalmak, rezsi stb.) nincs benne. A teljes összeg harmadát a Németh Lászlóné orbáni irányítása alatt álló, a nép pénzéből dőzsölő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium költötte el. Döbbenetes, hogy míg mi, emberjogvédők gyalog járunk, ha pedig buszra vagy villamosra ülünk, akkor természetesen jegy nélkül, addig az oligarchagyár kleptokrata és bandokrata közpénz-parazitái autóvásárlásra is 37 milliárd Ft-unkat pocsékoltak el, mivel a korábbi gépjárművek valamekkora része nem felelt meg habzsi-dőzsi oligarcháék feneketlenül bélpoklos és békamenetes igényeinek.

Arról még nem érkezett hír, hogy Magyarország legelbutítottabb és legbambább tömegeit mikor verik ismét birka- és vadállati csordába multimilliomos szónokaik és az oligarchia csicskasorban tengődő bértollnokai, hogy Békemenet címén vonuljanak fel Magyarország leggazdagabb vadkapitalista oligarcháinak további vagyongyarapítása védelmében, valami olyasmivel pl., hogy ne bíráld az Európai Unió demokratikus sereghajtóját, Orbán Viktor főoligarcha földesurat és multimilliárdos lakájait! Hanem ők hadd vegyék fel a pénzeket korlátlanul, hadd fosszák ki és tegyék tönkre az egész országot, te pedig hallgass és adj dicsőséget a mi Urunk Orbán Viktor Úrnak, aki egy személyben a legfőbb felelős mindenért! Éljen a vadkapitalista oligarchia és vesszen a demokratikus és emberjogi kontroll!

A Békamenet vadkapitalista, demokratikus sereghajtó, fordított Robin Hood-huszárjai az eltelt 4 évben, csak a vizsgált halmazból - tehát az EU díszdiktátorának minisztériumain keresztül - 64 milliárdot vertek el informatikai fejlesztések címén, 37 milliárdot autók vásárlására, 26 milliárdot utazásra, 26 milliárdot tanácsadásra.


A kilakoltatott, 10 gyermekes család és a hajléktalanság teljes felszámolásának példájával

Szociopaták és párttrógerek kedvéért előre kell bocsájtanom, hogy a lakhatás nem kerül pénzbe. A villany, a gáz, a víz pénzbe kerül, de az nem, ha valaki lakik valahol. Tehát ha a közműveket lekapcsoljuk, akkor az illető személy vagy család lakhatása senkinek nem kerül egy fillérjébe sem. Ha viszont orbáni oligarcha és szociopata náci módjára a családokat, a civilek és az idősek, a rokkantak stb. tömegeit utcákra dobjuk, házaikat pedig - mert ez megy évek óta - bedeszkázzuk, akkor tetemes pluszköltséget kapunk hajléktalanok tízezrei formájában, miközben a lakások és házak ezreit átadtuk a teljes elrothadásnak! Miféle látvány az, hogy miközben házak és lakások pusztulnak el bedeszkázva és üresen, aközben tízezrek fekszenek a hóban és az esőben azok bejáratai előtt?! Ezért is súlyosan emberiségellenes terrorizmus eladósodott civilek, családok és idősek kilakoltatása! Bárki kilakoltatása!

Vegyük példának a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) és családja tavalyi, 2013-as utcára dobását. A kilakoltatást követően az Internetről is hírhedt több szociopata azonnal azzal támadt rá, hogy a 10 gyermekes nagycsaládot azért nem kell megmenteni és azért kell őket az utcán is sorsukra hagyni illetve beléjük rugdosni úton-útfélen, gyermekeiket azért kell elvenni és költséges állami gondozásba adni (ahogyan jó nácikhoz illik), mert valami másfélmillió Ft köztartozást halmoztak fel, pedig (szerintük) volt elég jövedelmük.

Hagyjuk most azt az egyszerű tényt, amit ezen szociopaták már nem képesek felfogni, hogy nem véletlen az, hogy a kormány (Orbán Viktor) írt új alkotmányt, új Büntető Törvénykönyvet, új Polgári Törvénykönyvet, de olyan törvényt vagy törvényi erejű rendelkezést esze ágában sem volt hozni, amivel letiltható bárki jövedelméből a villanyszámla, a gáz vagy a víz költsége. Mert akkor nem lehet senkit eladósítani és nem lehet erre hivatkozni tönkre tenni és az utcára dobni. Hanem az államnak nincs joga ahhoz, hogy bárki jövedelméből automatikusan levegye a villanyszámla költségét. Hanem joga van bárkit tervszerűen, szándékosan eladósítani, tönkre tenni, utána utcára dobni, gyermekeit - ahogyan a szociopaták harsogták - elvenni és állami gondozásra ítélni, ami mindenki esetében életfogytig tartó büntetést jelent! Az ő baja! Álljunk bosszút gyermekeiken is! - harsogja az Európai Unió demokratikus sereghajtó elnök diktátora, Orbán Viktor tettei mellett Magyarország söpredéke, egyes szélsőjobboldaliak és nácik, akiknek mellesleg csaknem 100 %-a ellenséges szemmel tekint Magyarország legnagyobb hatásokat elért otthonvédő vezetőjére, Balogh Bélára, a történelmi Koppány Csoport elnökére is. Mert a hibbantság és a szociopátia, a hazaárulás és a morális és gazdasági idiotizmus nem jár egyedül. Aki 10 gyermekes családok utcára dobásáért lobbizik, az egyéb tekintetben is társadalombomlasztó, rosszindulatú és szociopata hazaáruló. Nem is csoda, hogy a szociopata banda tagjai között találjuk azokat a Pintér Sándor által bűnszervezetben védett számítógépes hekkereket is, akik miatt - a nemzetközi statisztikai megállapításokat az ATV is közölte - Magyarország a világ 10 legbűnözőbb számítógépes hekkerállama közé süllyedt. Kis állam, a világ egyik legnagyobb számítógépes bűnözésével! És a banda együtt írogat a Facebook-on Balogh Béla és a 10 gyermekes család szociopata és rosszindulatú ellenségeivel!

A morális idiotizmus és az emberi jogokra való analfabetizmus mellett jellemző tényező, amikor ilyen vadkapitalista szociopátiás elfajzással találkozunk, hogy az ilyen személyek a gazdasági összefüggésekre is teljesen analfabéták, különben nem szolgálhatnák ki a bennük lakó rosszindulatot. Ugyanis nem csak azzal nem számolnak, hogy akit még a lakhatás jogától is megfosztunk, annak általában már a felemelkedésre sem marad esélye - sőt, láttuk és hallottuk tőlük, hogy kifejezetten ezt kívánják(!) -, hanem azzal sem, hogy az ilyen támogatásoknak és adósságelengedéseknek semmiféle értékelhető beleszólása nincs az ország gazdasági működésébe és a nép jólétébe. A példában említett 10 gyermekes család felhalmozódott adóssága (a legendák szerint másfélmillió Ft) ugyanis mindössze annyi, amennyit Orbán Viktor emberei szoktak - köztörvényes bűnözőkként - egymásnak kifizetni, pl. egyetlen másfél oldalas tanácsadás címén illetve olyan tanácsadói állásokban és megbízatásokban, amik mögött már egyáltalán nincsen a tanácsadásnak látszata sem, csupán jól akarnak tartani különféle csókosokat és jobbára nyakkendős bűnöző haverokat.


Sokkoló statisztikák!

Pl. Orbán minisztériumokon keresztül, tanácsadások címén elrabolt 26 milliárd Ft közpénzének messze-messze sokszorosa az, ami a közszférából tanácsadás meséje címén elfolyt, de ennyi az, amennyi és csak a minisztériumi statisztikákból közvetlenül tetten érhető. A szociopaták ettől most nagyon idegesek lesznek: ugyanis csak a fideszes, minisztériumi tanácsadói rablás összegéből (a 26 milliárdból) egy a példában említett 10 gyermekes, eladósított családnak 17 ezer 333-szor lehet kifizetni a teljes adósságát! Igen, több, mint 17 ezerszer! Azaz olyan sok pénzről beszélünk, hogy 17 ezer olyan 10 gyermekes családot lehetett volna ebből a pénzből megmenteni (tehát egész Európára való nagycsaládot!), akik a 10 gyermekes, utcára dobott családhoz hasonlóan eladósodtak!

A 17 ezerszeres összeg azt is jelenti, hogy ha a példában említett jogfosztott család 5 évente felhalmozna egy másfél milliós adósságot (mert mi, a gondoskodó állam nem kapcsolnánk le náluk a villanyt, a gázt és a vizet, hiszen nem vagyunk sem elnök diktátor oligarchacsicskák, sem hibbant és mocskos fasiszta, a társadalmi védőhálót és legszentebb erkölcsi kötelességeinket szemétbe dobó hazaárulók), akkor 86 ezer 666 esztendőt kellene várni, hogy elköltsék azt a pénzt, amit a Fidesz csupán tanácsadói szerződések címén, csupán a diktátor minisztériumain keresztül, bűncselekményeinek lajstroma egyik apró fiókelemeként elpocsékolt!

Tehát ennyire számít pénzherdálásnak, ha a szociopaták családgyilkos és gyűlölködő fasiszta modellje ellenében mégis a nagycsaládokat támogatjuk, nem a politikai bűnözést, hol Békamenetben brekegve, hol pedig a felmosórongynak való náci zászlót rázogatva, hogy a fejük fölé emelt felmosórongyból fröccsenjen rájuk vissza a több tízmillió ártatlan vére, hadd lássa mindenki. Aki nem sajnálja a fideszes száz- és ezermilliárdokat - maximum néha kiesik egy tüntetésre vagy reklamál a Facebook-on -, az ne akarja jobbikos vagy náci pszichopataként a magyar nép fiait és lányait, valamint gyermekeinket fosztogatni, kifosztani és tönkretenni. Azért, mert a fasizmus és a szociopátia nem a fiunk, hanem az ösztönállati létezés rothadt gyümölcse, a családanyák, a civilek, a polgári lakosság, a nép viszont a mi nemzettársaink, fiaink és lányaink, akikért életünkkel és halálunkkal tartozunk! Értük, fasisztákért és orbáni oligarchákért nem, mert ők fogyóeszközök, nem beszélve kártékony és féregként zabáló állati mivoltukról, de nemzettársainkért viszont bármikor életünket kell áldozni, ahogyan egyébként a példában említett 10 gyermekes családanya - szemben az őt mocskoló, retardált nácikkal - ott van a tüntetéseken, ott van a kilakoltatásokon és míg fasisztáék páholyban osztják a magukfajta szociopatáknak az állati ösztönöket, gyakran Pintér Sándor interkontinentális hekker terroristáival, addig ő hősiesen helytáll! Amiért pedig nemcsak 5 évente érdemelne másfél milliós fizetést, hanem havonta ennek a sokszorosát! Neki a honvédelem és a haza olyan munkahelye, amiért ő fizet, de neki nem fizet senki! Viszont kapja a retardált szociopatáktól, Pintérnek az NNI-s csúcstechnológiai bűnöző osztálya teljes védelmében glasszáló interkontinentális számítógépes bűnözőktől és a fasiszta söpredéktől a mocskolódásokat!

A fideszes áltanácsadói, minisztériumi 26 milliárd Ft egyébként annyi pénz, amennyiből - lakókonténeres megoldással - kétszer lehetne Magyarországon 100 %-ban felszámolni a teljes hajléktalanságot, olyan luxus módon, hogy minden egyes hajléktalannak külön jutna egy privát, zárható, nagy méretű lakókonténer!

Ami pedig az eszközvásárlási stop során 4 év alatt elherdált 163 minisztériumi milliárdunkat illeti, az pedig olyan hatalmas összeg, hogy az említett lakókonténeres megoldással több, mint 13 alkalommal lehetne felszámolni a teljes hajléktalanságot! Ha pedig egy lakókonténer élettartamát csupán 30 évben határozzuk meg (mert mi is hozzászokunk a dőzsöléshez, ahogyan az ugrabugra békamenetes szégyencsorda), akkor ez azt jelenti, hogy Magyarországon megszüntettük a hajléktalanságot az elkövetkező nem kevesebb, mint 407 esztendőre, majd' félezer évre! Ezeket tehettük volna tehát akkor, ha Orbán Viktor betartja a saját maga által hozott törvényt és kibírja 4 évig úgy, hogy nem herdál pl. a minisztériumokon keresztül 163 milliárdot mindenféle tróger, békamenetes színvonalú politikai bűnözőre és kleptokrata, ingyenélő senkiházira.

Tehát amikor akkora pénzherdálásokkal találkozunk, amekkorákat a Fidesz egy-egy bűnözői tételben is elkövet, ne hallgassunk a népi idiótákra, valamint Pintér Sándor és Adolf Hitler csahos kutyáira, még akkor sem, ha azok jobbikosok vagy echte nácik, ezért úgy véljük, hogy ott aztán odatrógerolták az észt és a felnézni valót, hanem mindenki húzza ki a fejét a szociopaták és a saját fenekéből és vegye észre, hogy amiatt a szociopátia miatt, amit képviselnek, hullott darabjaira Magyarország, ahol a lakosok milliói egyedül küzdenek az életben maradásért, mindenki által elhagyatva, miközben a szociopata bűnbandák nem a politikai bűnözés feneketlen Sátánjának, hanem a magyar nép millióinak teljes kifosztására szövetkeznek. Vegye észre mindenki, kik hazánk és nemzetünk valódi kifosztói és árulói, és ne feküdjünk le ezen fasiszták és szociopata jobbikosok, valamint a velük együtt vergődő pintéri számítógépes világbűnözők kapzsisága, embertelensége, erkölcsi és gazdasági extrém idiotizmusa és agyalágyult állati holtteste előtt.
 
Mert - a Jézus Krisztus (Tamás Evangéliumában feljegyzett) példázatát felhasználva - aki megtalálta vagy meglátta őket, az egy holttestet, egy dögöt talált.

Csillag Ösvény Jósda