2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Az MSZP-elnök szexbotránya: Jól tette a 888?

Az MSZP-elnök szexbotránya: Jól tette a 888?
2016-02-06
Tóbiás József MSZP-elnök feleségéről, Rába Tímeáról aktfotókat közölt Habony Árpád és G. Fodor Gábor lapja, a 888.hu. Az aktfotók nyilvánosak voltak, nem ellopott házi szexfelvételek, amikkel az Origo Zrt. dolgozik - rengeteg pedofil filmfelvétellel egyetemben - hosszú-hosszú esztendők óta, és amik miatt egyetlen kormány sem volt hajlandó soha bűnügyi vizsgálatot még indítani sem! Ezt teszi a pénz, a közös sátáni rosszindulat, vagy pl. a Merkel-típusú imperialista német bevándorló nagytőke. Csak ha politikus a célpont, akkor van disznó-összeröffenés? Vagy csak ha baloldali politikust ért csekély atrocitás?

A szexbotrányok célpontjai - az utóbbi esztendőkben - inkább jobboldali politikusok és illetők voltak: Habony Árpád, Deutsch Tamás vagy pl. Rogán Antal. Amint azonban baloldali politikus került terítékre, a balliberális oldal azonnal összerohant, sőt, a jobboldal még bocsánatot is kért! Pl. a Habony Árpádot éveken át ért balliberális szexuális zaklatás nem indokolta az MSZP-góré elleni csekélyke revansot?

Spontán került szóba az MSZP-elnök és felesége szexbotránya és a 888, miközben Molnár F. Árpád és Emma Paradigma beszélgettek. 8 perc 28.88 másodpercben láthatják és hallhatják erről ma publikált filmünket. Valahány nap múlva pedig Domján Tiborral, a HírAréna lapigazgatójával is filmet láthatnak a témában.
 
Az MSZP-elnök szexbotránya: Jól tette a 888?
(Molnár F. Árpád - Emma Paradigma)


 
 
Beszélgetnek:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Emma Paradigma

Zeneszerző (Music by):
Cover Name Band együttes

(A HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálták)

3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 
 
Az előző Molnár-Paradigma-film:
A baróti Superman: Sanyika, Baróti Star TV! (Filmünk)

Ajánljuk még Molnár F. Árpád blogbejegyzését is:
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda