2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Az ilyen gyerekeket nem veszik el, de az értelmes és rendezett szülők gyerekeit tömegével - Patuska videójának bejátszásával (Molnár F. Árpád)

Az ilyen gyerekeket nem veszik el, de az értelmes és rendezett szülők gyerekeit tömegével - Patuska videójának bejátszásával (Molnár F. Árpád)
2021-03-07

A közismert és humoros videókat gyártó Patuska, aki vaskosan hozzászokott a társadalom legaljának stílusához, még ő is láthatóan felháborodott, aki mindig viccesre veszi a figurát, az ország legalacsonyabb értelmi és stílusú bunkóival találkozván. Miután lehetséges, hogy minket és Egyesületünket keresi meg a legtöbb szülő az országban, akiknek elvették a gyerekeiket, olyan szülők és nagyszülők tömegeitől, akiknek az életében és körülményeiben semmiféle kifogás nem található, így gyilkos módon szembeszökő, hogy a legszélsőségesebb pszichopata családok és torz lelkű antiszociális szörnnyé nevelt gyerekeik érintetlenek.

Az okról - rajtunk kívül - senki nem beszél: a roma származású és súlyosan patológiás gyerekeknek nincs piaci értékük. Nem kellenek sem az állami intézetekbe, és nem fizetnek le értük senkit a nevelőszülők sem.  Az intézményesített állami gyermekkereskedelemről és állami maffializmusról van szó, aminek áldozatai az egészséges magyar családok ezrei. A maffia hol szándékos, hol trehány putrizmusból létrehozott hátterében pedig a családok leghalálosabb magyarországi ellensége, a Fidesz családellenes és családromboló, minden gyermek-elvételi banditizmust minimum a putrista erkölcsökből fakadó pszichopátiás hanyagságából fakadóan fedező Orbán-kormánya áll, valamint az az ellenzéknek nevezett  kupleráj, ami kivétel nélkül az összes ügyről hallgat.

 

Élő adás:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda