2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Az EU-pénzek rossz felhasználásában Magyarországnál csak Szlovénia lett utolsóbb! (Videó: Molnár F. Árpád - Domján Tibor)

Az EU-pénzek rossz felhasználásában Magyarországnál csak Szlovénia lett utolsóbb! (Videó: Molnár F. Árpád - Domján Tibor)
2014-06-12
Domján Tibor és Molnár F. Árpád ma publikált gyorsfilmjében kevesebb, mint 7 percben - az Eurostat statisztikái alapján - főleg arról beszélgetnek, hogy az EU-pénzeket a legsilányabb teljesítménnyel Magyarországnak és Szlovéniának sikerült felhasználnia, vagy inkább elhasználnia.
 
Előadók és operatőrök:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerzők: Molnár F. Árpád (ELI)
és Sid Modwooder

A most készült 7 perces gyorsfilmet (azaz gyorsan szerkesztett és nem hosszú filmet) a következő média-lejátszón is láthatják:
 
 
 
 
* * *
 
A magyar patkányoknál csak a szlovén patkányok bizonyultak éhesebbnek: az Eurostat statisztikái szerint az EU-pénzek felhasználásában a magyaroknál csak a szlovének teljesítettek rosszabbul.

 

A szlovén Jelko Kacin (az alábbi képen látható), az Európai Parlament szerbiai jelentéstevője egyike azoknak, akik durván beavatkoztak Magyarország belügyeibe és megtorlást követeltek Pásztor István, az évtizedek óta közpénz-eltartott, dúsgazdag szerbiai magyar politikus budapesti leköpése után. A nevükben népképviselők, az oligarchák itt is összefogtak és nemzetközi szinten kerestek ürügyet a magyar polgári lakosság további üldözésére és jogfosztására, miközben - jelentette be az egyik EBESZ-képviselő - 2010 óta Magyarországon 800 törvényt hoztak a diktatúra kiépítésére. A szlovén Jelko Kacin azonban nem a magyar nép elképesztő és világhírhedt üldözését sérelmezte, hanem azt, hogy fajtája egyik közpénz-elszívóját, Pásztor István vajdasági, valójában szerb politikust, 20 év után egy leköpéses sértegetés érte Budapesten. Pedig a szlovén Jelko Kacinnak inkább saját oligarcha és vérszívó közpénz-fajtája bűnügyei ellen kellene hadakoznia, hiszen az európai uniós pénzek oligarcha elherdálásában még Magyarországhoz képest is gyengébben teljesítettek. Szlovéniának és Szerbiának a magyar polgári lakosság elleni diktatórikus és megtorlásokat követelő fellépése a mi kapcsolatainkat is radikálisan megfordította és megrontotta mind Szerbiával, mind Szlovéniával. Ugyanis ahogyan Jelko Kacin és társai még inkább üldöztetnék a magyar népet, úgy mi, újságírók és emberjogvédők nem támogatjuk a lakosság pénzén élősködő, a magyar nép sanyargatására és totális elnök diktátori jogfosztására törő szlovén és szerb politikai korrupciót, bűnözést és Szerbia, valamint Szlovénia egymásba kapaszkodott népüldöző oligarcháit. Tehát Magyarország és a magyar nép, valamint a világ demokráciáinak közveszélyes ellenségeit...
 
A magyar patkányoknál csak a szlovén patkányok bizonyultak éhesebbnek: az Eurostat statisztikái szerint az EU-pénzek felhasználásában a magyaroknál csak a szlovének teljesítettek rosszabbul.
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda