2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Az EU befagyasztotta az Orbánnak szánt pénzeket (Az oligarcháknak jó üzlet, ha az EU fizet, nekünk nem!)

Az EU befagyasztotta az Orbánnak szánt pénzeket (Az oligarcháknak jó üzlet, ha az EU fizet, nekünk nem!)
2014-04-29
Orbán Viktor nem akar kilépni az EU-ból, már csak azért sem, mert óriási korrupciós jövedelemforrás saját és oligarchatársai számára. Ugyanakkor sok millió magyar soha, semmit nem látott ezekből a pénzekből, sőt! Az EU elborzasztóan sokszorosát pocsékolja Orbán Viktor és oligarchatársai zsebeibe annak, mint amennyiből pl. végleg felszámolható lenne, bármikor a teljes hajléktalanság! Az EU szökőkutakra, néhány évente újjáépített terek ismételt újjáépítésére stb. a világ pénzét pocskolja el, melyek töredékéből évente lehetne végleg felszámolni a teljes hajléktalanságot is! Az EU a Magyarország irányába visszaosztott billiókból a magyar oligarchákat és azok Közgépeit stb. hizlalja tovább, miközben a nép egy fillért sem lát ebből. A hajléktalanok pedig csodálhatják az ő pénzükből felújított hivatali épületeket, Orbán bűnöző barátainak megbízásából újra és újra felújított tereket, ahonnan az EU pénzén vásárolt orbáni rendőrök új felszereléseikben hurcolhatják az EU pénzéből felújított rendőrségekre, majd börtönökbe az Orbán-kaszt, az Orbán-klán által utcára dózerolt szegényeket.

Az Európai Unió a magyarországi földesúri rendszert és azok gátlástalan szociopata bűnözőit pénzeli, sok millió állampolgárt pedig abszolút módon kizár és kirekeszt, mert nem gazdagok és nem multimilliárdosok. Mert nem Orbán Viktor és Orbán bűnöző barátai.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Az Európai Unió átmenetileg ismét befagyasztotta a névleg Magyarországnak, a gyakorlatban főleg Orbán Viktornak és barátainak szánt európai uniós extrém milliárdok folyosítását, mégpedig az európai uniós pénzeket elosztó magyarországi rendszer szerkezetátalakítása miatt. Ez azt jelenti, hogy míg Magyarország továbbra is befizet az EU közös kasszájába, addig egyelőre nem kap vissza abból lényegében semmit. Persze, eddig sem Magyarország, hanem annak földesúri elitje kapta a Magyarországról az EU-ba befizetett, majd onnan visszaosztott pénzeket, a többi meg ama népi madáretetésre szánt vállalkozói maradék, akikkel éppen úgy fölösleges számolni, mint ahogyan ők és az EU közönyösek és embertelenek Magyarország sok millió, mindenből kirekesztett lakosságával szemben.

Magyarország korábban rengeteget fizetett be az EU-nak. Szakértők szerint mára már jó üzlet lenne az EU e téren is, ugyanis ma már kezdenek visszajönni azok a pénzek, amik eddig a hozzánk képest gazdag Európai Unió jóléti államaiba ömlöttek. Csakhogy kinek éri meg, hogy az EU dúsgazdagokra és azon belül is hülyeségekre szórja el a mi pénzünket és az Európai Unió pénzét, miközben ugyanez a korrupciós maffiahálózat futószalagon gyártja a szegényeket, elvette a szociális segélyeket, mind törvényeivel, mind közönyével részt vett a magyarországi demokrácia felszámolásában, fenntartja és gyártja a hajléktalanságot és az éhezést, sokszorozza az eladósítottak tömegeit stb.

Az EU névleg Magyarországnak, a gyakorlatban Orbánnak és bandájának szánt pénzek befagyasztása minket nem érint, mert nem vagyunk gazdag földesurak és fideszes vállalkozók. Semmiféle jövedelmet nem kapunk, sőt, emberjogi, tényfeltáró, újságírói stb. tevékenységünkért állandó üldözésben és jogfosztásban részesülünk.

Az EU-s pénzekből minden magyar állampolgárnak jutna alapjövedelem(!) (nevezzük munkanélküli segélynek vagy bármi másnak), ahogyan korábban volt, azaz létezne a gazdaságot fenntartó és fejlesztő állandó vásárlóerő, boldogság és jólét, de az EU szegényellenes és szegénygyűlölő vadkapitalista oligarcha- és diktatúragyártó szuicid terrorpolitikája egyre nagyobb szegénységbe taszítja Európa megannyi országának népét, miközben növeli az élősködő, parazita, gátlástalan Júdásréteg, tehát a politikai slepp lakosságtól harácsolt és elrabolt vagyonát. Ennek a Júdásrétegnek részei az olyan pártok is, mint a Fidesz és a Jobbik, valamint a baloldal, amelyek mind a nép zsebében kotorásznak, fasiszta szólamaikkal fojtogatják a gazdaságot, mondván: nekik, újgazdagoknak milliós közpénz-fizetések járnak, de a népnek nem jár egyetlen fillér sem, mert a nép mihaszna, senkiházi, söpredék trógerekből áll! Ezért a nép keressen munkát egy olyan rendszerben - tehát a kapitalizmusban -, amelyben nem létezik teljes foglalkoztatás, ha pedig létezne, az milliók számára jelentene haszontalan és fölösleges munkát, mert nincsen ennyi munkaerőre kereslet! Viszont mivel nincsen a munkaerőre kereslet, a kultúra, a művészetek, az emberi jogok védelme, az irodalom stb. pedig olyan mihaszna dolgok számunkra, gazdagok számára, hogy azért szociális segélyt sem adunk, mert nem fizikai, kőfejtő népi robotmunka(!), és nem lebutítja, hanem intellektuálisan is felépíti a társadalmat(!), ezért gyertek, gazdagok, jöjjetek, oligarchák, parazitázzuk le a magyar lakosságot, vegyük el utolsó segélyeiket is és bélyegezzük meg mindet, ahogyan a nácik a zsidókkal és a keresztényekkel tették!

És valóban! Akik bevezették a közbeszédbe, hogy akinek nincs munkája, az mihaszna, parazita, aki elveszi az igazak bérét, tehát ezt a demagóg, hazug, a demokráciát és a gazdaságot egyaránt tönkre tevő, az országot lelakó szociopata politikát a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezette be, azon belül is Vona Gábor nevéhez fűződnek talán a legemlékezetesebb magyarüldöző szégyen- és gyalázatbeszédek, amikor Vona Gábor pl. az ő tisztességes jövedelméről beszélt, miközben mihaszna népi tömegek pedig ingyen élősködnek. Ez a legszélsőségesebb feudalista és hitleri fasiszta szociopátia be is tette a kaput Magyarország lakosságának, mind gazdasági, mind demokratikus és emberjogi téren, gyakorlatilag megfojtva a jövő generációinak életesélyeit is. A segélyezési rendszer majdnem szó szerint 100 %-os felszámolása mára milliók vásárlóerejét csökkentette a nullára, ami pedig megfojtotta a gazdasági fejlődést.

Ahogyan a hajléktalanok és a jövedelem nélküliek, valamint eladósított családok milliói nem érdekeltek abban, hogy az Európai Unióból pénz jöjjön Magyarországra - hiszen rajtuk úgy sem segít ez a mindent elputrisító rosszindulatú, dúsgazdag politikai rezsim -, úgy mi sem vagyunk érdekeltek abban, hogy Orbán Viktor és oligarchatársai - beleértve a baloldalt és a Jobbik újgazdag degenerációját, tehát tumorját, rákos fekélyét is - az Európai Uniót fosztogassák, saját hatalmuk még erőteljesebb bebetonozására és alávaló, valamint újonnan kitermelt bűnözőik további feltőkésítésére. Minket aztán cseppet sem érdekel, hogy az EU-ból akár egyetlen fillér is befolyjon a magyarországi oligarcha-kasszába. Iszonyatos összegek azok, amikből sok millió állampolgár közvetve sem fog látni egyetlen árva fillért sem. Az EU és Orbán pénzügyi osztozkodása és fosztogatása számunkra, kifosztottak és becsületes, tehát nem bűnöző civilek, valamint emberjogvédők számára amolyan földesurak egymás közti oligarchajátéka, ahol Orbán és bandája - beleértve az ellenzéket is - a bűnöző, az EU pedig az arisztokrata strici, az erkölcstelen és felelőtlen, pénzszóró parazita fertő, a feudalista és félnáci here, ami Magyarország ingyenélő politikai bűnözőit dagasztja tovább, azok hatalmának bebetonozására. Tehát a demokrácia, az emberi jogok és a gazdaság megfojtására.

Nem kell olyan külföldi bandáknak a pénze, akik ezerszer annyit fizetnek, amennyi Magyarország összes hajléktalanjának végleges privát elszállásolására elegendő, de nekik nem adnak egyetlen büdös fillért sem. Hanem pocsékolnak szökőkutak, templomok, vadonatúj terek pár évente újjáépítésére, meg mindenféle olyan marhaságokra és fölösleges parazita dolgokra, amikből az Európai Unió demokratikus sereghajtó oligarcha miniszterelnöke, a bandita Orbán Viktor és oligarcha társai tollasodnak tovább. A rablóparazita politikai elit. Az a parazita, vérszívó feudalista banda, amelyik minél gazdagabb a mi pénzünkből, annál inkább bélyegzi a népet csőcselék, mihaszna, élősködő trógernek, amelyik állatként elveszi tőle - becsületes feudalista önkényúrtól - a megérdemelt extra közpénz-milliárdokat!

Valójában népi mozgalmat kellene szervezni arra is, tüntetésekkel és nagykövetségi blokádokkal, hogy az Európai Unió ne fizessen többet Orbán Viktornak és oligarchatársainak, mert ezzel is tovább építi Magyarországon a szegénységet és a rablódiktatúra hatalmát.

Egy laphálózat tulajdonosa mondta nekem tavaly, egy privát újságíró-találkozón, hogy Orbán Viktor és társai annyit loptak, hogy ha elveszítenék a választásokat, most már akkor is ők maradnának kormányon.

Ne támogassuk Orbán Viktor és ellenzéki parazita bandája további vagyongyarapodását és mindannyian, külön tegyünk azért, hogy az Európai Unió a lehető legkevesebbet fizessen! Nem kellenek nekünk sem újabb szökőkutak, sem vadonatúj terek újra- és újraépítései, ahonnan el lehet hajtani gazdagéknak a hajléktalanjainkat és be lehet börtönözni őket Európai Uniós pénzekből! Nem kellenek ilyen hitvány célra, paraziták és diktátorbandák hízlalására szánt erkölcstelen, vadkapitalista pénzek, amikről az EU úgy tesz, mintha hasznos célokra szánt összegek lennének!

Az EU egy kontinensnyi, félplanetáris pénzlenyúló hálózatként, egy kiterjedt, nemzetközi pénzmosodaként működik, ahol a szegényektől elvett pénzeket és javadalmakat az ország vezetőinek, földesurainak, oligarcháinak kasszáiba osztja vissza, azzal a  feltétellel, hogy azokat a pénzeket - gyakorlatilag az oligarchák cégeinek megbízásával - hülyeségekre és haszontalan dolgokra költsék! Elég a demagógiából! Mi soha, egy fillért nem láttunk azokból az extra billiókból! Számoljunk le az Európai Unió és médiaorgánumai hamis vallásával, hogy Magyarország mennyit keres azokból a pénzekből, amiket befizetett és amit visszaosztanak neki! A hajléktalanság végleges felszámolása fillérekbe kerül ahhoz képest, amit az EU mindenféle orbáni Közgépeken és hitvány Simicska- és Mészáros-érdekeltségeken keresztül az oligarchák zsebeibe évente elpocsékol! Nem kellenek olyan feudalista-hizlaló mocskos pénzek, amikből a gazdagok tovább tollasodnak, a szegényeket pedig tovább fosztogatják! Nem a hajléktalanok börtöneit kell felújítani, hanem visszaadni a bedeszkázott, enyészetre, romlásra és rothadásra ítélt lakások és házak tízezreit, amiket a gazdagok pusztulásra ítéltek, Magyarország népének szabadságával, jólétével és jövőjével együtt!

Csillag Ösvény Jósda