2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Az autizmus kutatásának üzenete: oltásokkal veszélyeztetett gyermekek

Az autizmus kutatásának üzenete: oltásokkal veszélyeztetett gyermekek
2017-12-15

Dr. Christopher Exley professzor: "De most, mivel láttam ugyanazokat a sejteket, amelyeket az oltás beadásának helyén láthatunk, egy alumínium-szállítmányt cipelve az autizmussal elhunyt személyek agyszövetébe... most azt mondanám, ...azt mondanám, hogy nagyon meg kell gondolnunk, hogy ki kap alumínium adjuvánst tartalmazó oltást. Tudja, nagyon meg kell fontolnunk, hogy ez az oltás egy életmentő oltás-e vagy sem. És ha nem az, ne adjuk be alumínium adjuvánssal!"

 

Nagy Sándor (Naleksz) összeállítása

Ha jut ideje elmenekülni úgy általában a gyógyszerreklámok elől hat percre, kérjük hallgassa meg, legújabb, 2017 november 26-án publikált kutatás ismertetését Exley professzor szájából, magyar felirattal:

"Egyetlen kormány sem finanszírozta ezt a kutatást. Ez a kutatás jótékonyságból jött létre, olyan személyektől, akik tudni akarták a válaszokat, és készek voltak a saját pénzüket használni. Mi fizetjük a kormányunkat, és a kormánynak valóban arra kellene használni a pénzünket, hogy finanszírozza az ilyen kutatásokat."

 

A hazai autisták is egyre többen vannak.

Dr. Ugrai Tamás 2017 tavaszán az alábbi videó 228. percében 1 perc alatt megdöbbentő számadatokról számol be (ha rákattint, onnan indul):

Másképpen szemléltetve:

A gyermekeink kötelező kampányoltásait előíró NM rendelet és a szakmai körülírást adó Módszertani Levél frissítésre szorul. Minden késlekedő év 10000 gyermek megrontott élete. A jogalkotók és a Módszertani Levél összeállítói élet-halál urai tehát, miközben nem aggódnak, mivel nem is ismerik az itt közölt adatokat. Az áldozatok, a gyermekek nem szólnak, munkahelyüket féltők nem szólnak (ez azért is érthetetlen, mert általában nekik is vannak vagy lesznek gyermekeik, unokáik), gyógyszergyártók, gyógyszerforgalmazók nem szólnak. A veszély jelzésére egyedül csak a legkitartóbb oltáskritikus szülők és a leglelkiismeretesebb szakemberek maradnak.

 

Nagy Sándor (Naleksz)

háromgyermekes (gyámhatóság által veszélyeztetőnek bélyegzett) édesapa

Soroksár, 2017 december 15

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Csillag Ösvény Jósda