2019. 10. 19., Szombat
Nándor névnapja

Az anyát 4 gyermekével és 3 unokájával dobja utcára a Fidesz! (Dokufilmünkkel!)

Az anyát 4 gyermekével és 3 unokájával dobja utcára a Fidesz! (Dokufilmünkkel!)
2015-07-30
Tartozásuk nincs, de a gyerekek között volt, aki zavarta a szomszédokat. Ezen ürüggyel döntött a kőbányai mészáros, Kovács Róbert fideszes polgármester a fasiszta időket idéző kollektív büntetés, teljes vagyonvesztés, utcára dobás, család-lerombolás és a földesúri feudalista maffia általi zsellérsorba taszítás mellett.

Az anyát 4 gyermekével és 3 unokájával dobja utcára a Fidesz!

 
 
Ha segíteni kíván a családon, a tanácsunkra általuk nyitott számlaszámra fizetve megteheti:
Nagy Napsugár Boglárka
Számlaszám: 11773102-00497006
IBAN: HU86 1177 3102 0049 7006 0000 0000
BIC (SWIFT) Kód: OTPVHUHB
 
Nagyné Bagó Éva régi-régi megbízható bölcsődei dolgozó, aki egyedül nevelte gyermekeit. Jelenleg ő és 4 gyermeke, továbbá egyik leánygyermekének 3 kislánya kilakoltatásáról döntött az "a kőbányai mészáros" néven elhíresült rekordszociopata dúsgazdag fideszes, Kovács Róbert kőbányai polgármester. Orbán Viktor közpénzből oligarchája nevéhez korábban már lemoshatatlanul ragadt minden magyar idők talán leghírhedtebb kilakoltatási maffiabotránya is, amikor a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihálynét (Sári Emőkét) és családját dobatta utcára, jelentős és spontán tömegtüntetés kellős közepette, egy sor jogvédő civilt és újságírót is fogdába és őrizetbe juttatva, végiggörgetve a filmfelvételekkel bizonyítottan hamis vádas rendőrségi, ügyészségi és bírósági koncepciós pereket, a köztörvényes bűnöző bírók bírósági ítéleteiig, majd a kilakoltatást követő további koncepciós perek megindításáig. Kovács Róbert, Gyetvai Tibor kőbányai rendőrkapitány, Ott István főügyészségi és vezető ügyész rekordleleplező köztörvényes bűncselekményeinek következményei azóta is újabb és újabb, a történelembe égő robbanásokat és botrányokat generálnak, ahogyan Kovács Róbert és bandája mostani, 8 tagú család elleni tébolyult ámokfutásai is.

Kovács Róbert fideszes polgármestert és helyettesét, Wéber Tibor alpolgármestert - közpénzen eltartott gazdagokat - egyre nagyobb néputálat és visszafordíthatatlan megvetés veszi körül, Orbán Viktor ellen pedig egyre hangosabbak a meggyilkolásáról szóló óhajok, kívánalmak és követelések. A súlyosan beteg ember és szélsőségesen pszichopata bűnöző beteg végrehajtói a lakosságtól elvenni akart utolsó darab négyzetméterért is ámokfutó retardált őrültekként harcolnak, látványosan képtelenül arra, hogy felmérjék tetteik súlyát és visszafordíthatatlan következményeit.

A 8 tagú család ügyét Molnár F. Árpád, a hazai otthonvédelem egyik legfőbb és az otthonvédelem ellen egyik legtöbbször politikai fogdába zárt és politikai bíróságon elítélt alakja emelte ki a burzsoá imperialista maffiarendszer kollektív médiacsendjéből, amikor megszervezte annak a dokumentumfilmnek a forgatását, amely ezt a címet kapta: "Az anya és 8 utódja kilakoltatásáról döntött a kőbányai mészáros, Kovács Róbert!".

Miután az ámokfutó, közpénzen eltartott rosszindulatú orbáni politikai maffia a család számlaszámát zárolta, a gyermekek is élelem nélkül maradtak. Ráadásul - mint az az általunk is lemásolt sárga csekkek bizonylataiból és a vagyonkezelő hivatalos dokumentumaiból is kiderül, a végrehajtói orbánmaffia hamisan vádolta meg a családot azzal, hogy 450 ezer forintos köztartozást halmoztak fel, mivel halmozottan bizonyított, hogy hiába emelte a lakbérüket a gazdag orbáni maffia a duplájára, a család ennek ellenére is folyamatosan kifizette a feudalista dézsmát a gazdagoknak. Miután a maffia lebukott, a végrehajtói irodaelnézést kért, de a család bankkártyáját továbbra is zár alatt, inkasszó alatt tartja, hivatkozván arra, hogy az ügyvéd nyaralni ment, aztán arra, hogy az adminisztráció nehézkes.

Így a család és a külön veszélyeztetett cukorbeteg édesanya élelem nélkül maradt. Az orbánbanda részéről a kiskorúak és a felnőtt anya tervszerű, folytatólagos és maradéktalanul tudatos veszélyeztetése és a szándékos életveszély folytatólagos okozása maradéktalanul bizonyítottnak látszik.

Molnár F. Árpád tegnap forgatott dokumentumfilmjét láthatják, amelyben feltárásra kerül, hogy a pártok - MSZP, DK, LMP, Együtt, PM - miként reagáltak a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR megkeresésére. Jelentős nehézségeket okoz, hogy a megkeresett pártok egy része, amikor kormányzó párt volt, szintén üldözte a magyarokat és a magyar családokat, ezért otthonvédelmi ügyekben való mobilizálhatóságuk az elmúlt években is nulla volt. Ráadásul miközben a magyar családok folyamatosan kerülnek kilakoltatásra és öngyilkosságba kergetésre, és százezrek menekülnek el az országból, aközben a baloldali és liberális pártok új nemzetbomlasztó és ország-leromboló haláltáncba kezdtek, mégpedig az iszlamista bevándorlók és arab bűnöző hordák szervezett védelmével, istápolásával és részükre mindenféle őrült gyűjtőakciót szervezve. Nem csoda, hogy a Párbeszéd Magyarországért sem akart a magyar családdal foglalkozni, hiszen a család nem arab iszlamista felforgatókból és antiszociális barbárokból, hanem rendezett és társadalmilag szocializált magyarokból áll.

Ahogyan Molnár F. Árpád mondja, figyeljék csak meg: az iszlamizáló pártok attól is rettegnek ma már, hogy ha csupán egyetlen magyar családon is segítenek, még inkább felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy nekik nem az arab barbárokon, hanem először is a magyarokon kellene segíteniük, mert ezért fizetjük őket. De mivel a magyar családokon segítés szerintük még inkább felhívja a figyelmet arra, mennyire vesztes úton járnak az arab antiszociális hordák Európába és Magyarországra gyűjtésével, ezért - mondja Molnár F. Árpád - még inkább elzárkóznak a magyar néptől.
 
 

Csillag Ösvény Jósda