2019. 10. 21., Hétfő
Orsolya névnapja

Az amerikai Facebook betiltotta, hogy az amerikai cenzúra miatt emberek halnak meg

Az amerikai Facebook betiltotta, hogy az amerikai cenzúra miatt emberek halnak meg
2019-06-13

A Mark Zuckerberg megbízásából működő, az RTL Klubot is irányító német Bertelsmann által a Facebook berlini székházából, a magyarok tömeges betiltását pénzért végző magyarok újabb felejthetetlen szociopátiás erkölcsi idiotizmussal és hazaáruló rosszindulatukkal hívták fel magukra és totális szakmai és erkölcsi alkalmatlanságukra a közvélemény és világszerte több kormány és titkosszolgálat figyelmét. A világszerte ismert médiaalapító és tényfeltáró újságíró Molnár F. Árpád tegnapi blogbejegyzését idézzük, amelyben szó szerint idézi a betiltott kommentet is, amely betiltás miatt 10-20 családot fognak kilakoltatni, mivel Zuckerberg és berlini magyar bűnözői megakadályozták a katasztrófa szélén álló ártatlan állampolgárokkal a kapcsolattartást és elzárták őket a mardék törvényi védelemtől is:

Az amerikai Facebook betiltotta, hogy az amerikai cenzúra miatt emberek halnak meg

Ma délután kaptam ismét 30 nap amerikai betiltást az alábbi kommentért, ami emiatt híres komment lesz, és nem tűnik el a néma semmiben. Az előző alkalommal ugyancsak azért kaptam 30 nap amerikai betiltást, mert a Facebook-oldalamra egy rosszindulatú rágalmazó, becsületsértő és zaklató pszichopatával egy kommentes tartalmi vitát engedtem meg magamnak, ahelyett, hogy feljelentettem volna a hatóságoknál. Ezért Mark Zuckerberg intoleráns és szociális szempontból idióta adminisztrátorai – az áldozathibáztatás szokásos amerikai minőségével – engem tiltottak be az elkövető helyett.

Ezért nem vitatkozom és nem kommentelek a Facebookon.

Most megint tettem egyetlen kivételt, és ez az egy elég is volt arra, hogy a gyűlölködő USA be is tiltson az egész bolygón.

Az az USA, amelynek demokrácia idiotizmusára jellemző, hogy nemrégiben például a magyarok által is imádott Alex Jonest a világ egyik legveszélyesebb emberének kiáltották ki az amerikai milliárdosok, és egyszerre tiltották be mindenféle közösségi oldalon.

Az alábbi, mai kommentemet pánikszerűen tiltotta be az amerikai Facebook, mégpedig “Megfélemlítés zaklatás” címén. Mivel Zuckerbergre és szociopatái Steven Spielberg “Schindler listája” című filmjéből a tömeggyilkos Amon Goeth karakterére és emberi minőségére hasonlítanak, aki szintén igénytelen és retardált volt az érveléshez, helyette lőtt és távozott, ezért Zuckerberg minden törvényeken kívül álló és perelhetetlen banánköztársasága nem fogja megindokolni, mi a jó zuckerbergi francot ért “megfélemlítés és zaklatás” alatt. Merthogy ilyesmit nagyítóval sem látok az alábbi betiltott kommentemben sem! Van ugyan benne egy vezetéknév, bizonyos “Csajaghy”, akiről én is csak annyit tudtam, hogy beesett hozzám, ellenünk nyíltan mocskolódni, csakhogy Csajaghyból sok van, egy vezetéknévből senki sem beazonosítható, ráadásul én “Csajaghy-féle” kifejezést használtam, ami végképp elkeni azt is, hogy konkrét emberről van szó, nem egy típusról.

Így viszont, hogy az USA újabb ürügyet kreált a 30 napos betiltásomra, természetesen utánanéztünk ennek a konkrét Csajaghynak. Így most híres lesz és sok helyen, a betiltási botránnyal együtt. A teljes neve Csajaghy Éva (a mellékelt fotón látható), Várpalotán lakik, és a KTM Várpalota van megadva iskolája gyanánt. Az oldalán látható kommentjei zöme arról szólnak, hogy sértődős, kizárós, kirekesztős típus, aki saját magát is visszatérően egy áskálódó öregasszonyként írja le. A fotói pedig nagyjából kimerülnek az általa tartott baromfik, valamint a lefotózott (beszédes ez is) kaktuszgyűjteményében.

Zuckerberg maffiájának ellenem való legutóbbi betiltásakor – megírtuk ezt sokszor – 3-4 család és magánszemély került azért kilakoltatásra, mert a rosszindulatú és gyűlöletkeltő zuckerbergi cenzor söpredék 30 napra betiltotta a bajba jutottaknak a velem való kommunikációt. Most, a kilakoltatási szezon idején nagyjából 10-20 körüli lesz az emiatt kilakoltatásra kerülő családok száma.

Egyébként mint azt egy cikkünkben írtuk: 28 olyan magyart kérdeztünk meg, akik jártak már kilakoltatáson, hogy az ellen tiltakozzanak. Mind a 28 magyar arról számolt be, hogy már tiltotta be a Facebook. Mi ebből is arra a következtetésre jutottunk, hogy mivel az USA és zuckerbergi maffiája mindent elkövet, ne lehessen ezeket a henteseket bíróság elé állítani semmiért, cenzorai is mind anonim, névtelen elkövetők, ugyanakkor állandó halotti tort ülnek az Emberiség minden népe és nemzete fölött, ezért a Facebookot totálisan és véglegesen kell betiltani. Ennek érdekében folyamatos kampányt folytatunk kormányok és titkosszolgálatok felé egyaránt.

Akkor most eredeti formában a Zuckerberg-maffia által betiltott poszt. Kíváncsian várnám a véleményeket, ki és miféle betiltani valót talál benne, hátha megértek valamit ebből a népirtó hentesbandából, mert a Zuckerberg-maffia erről soha a büdös életben nem óhajt nyilatkozni:

A FACEBOOKON BETILTOTT POSZT:

“2 esetem volt, 4 halottat eredményezett. Az egyik a hajdúszoboszlói család, akik hozzám fordultak segítségért, de az ellenünk elkövetett amerikai betiltások miatt leveleztünk és intézkedtünk a bűnöző Egyesült Államok kapcsán, ezért nem segítettem nekik, hanem elküldtem őket. 1 héttel később azzal kerültek be a médiába, hogy megölték a saját gyermeküket, aztán öngyilkosok lettek.

A másik egy egészen friss, Fejes-Forgács Mária esete, akit indokolatlanul, erőszakkal zártak a szolnoki pszichiátriára. Segítséget kért, de 5 emberrel Szolnokra mennünk, hogy kihozzuk, sokba került volna. A barátai felajánlották, hogy kifizetik a költségeket, de nem volt képem pénzt elfogadni, ezért nem mentünk érte és telefonon sem beszéltem vele. Felakasztotta magát és meghalt.

A 2018-as választásokig 7 kilakoltatásból kb. 5-öt a helyszínen megakadályoztunk. Ezen felül van több száz megakadályozott kilakoltatás, akik időben szóltak, és jogi úton sikerült nekik azóta is tartó halasztást kiharcolni.

Ezek után, amikor a Csajaghy-féle, elhízott, otthon ülő, haszontalan senkik mocskolódva és rágalmazva esnek be a Facebook-oldalamra, hogy ne segítsünk senkinek, és soha, senkiért nem tettünk semmit, továbbá saját magából kiindulva azt okádja, hogy csak a saját hírnevemért foglalkozok bajba jutottakkal, és szinte követeli, hogy ne tudósítsunk kilakoltatásokról, akkor azzal nem vitatkozom, hanem tiltom és törlöm. Végleg.

Megkérek mindenkit, hogy aki nem tud a társadalom problémáihoz hasznosan viszonyulni, mert szociopata és rosszindulatú, és semmire kellő egoista semmiként csak azért posztol, hogy az egész társadalom helyett azt a néhány tevékenykedőt mocskolja, az a saját színvonalának és értelmi minőségének megfelelő közegbe térjen vissza, ahonnan jött. Például a családjához, amelynek tagjait szintén egoista, önhasznú, parazita szociopátiára és hazaáruló magyargyűlöletre neveli.

Az amerikai Facebook egyébként is tilt mindenféle vitát. Ezért nem vitatkozom a rágalmazásokat és becsületsértéseket elkövető bűnözőkkel, hanem törlöm és végleg kirúgom őket. Akiről pedig úgy döntök, büntető feljelentést teszek ellene.”

 

 

 

---

A fenti tényfeltáró cikket - az alábbiakkal együtt - világszerte postázzuk, kormányok, miniszterelnökök, titkosszolgálatok, médiák és nemzetközi bűnüldöző, valamint emberjogi szervezetek számára.

Eme sokadik betiltásra reagálván a jogvédők és jogászaink Mark Zuckerberg-öt, a német Bertelsmannt és fizetetett berlini magyar cenzorait többek között közönséges bűnözőknek és tömeggyilkos terroristáknak nevezték. Mint azt többük elmondta, ez a betiltás önmagában is perdöntő bizonyíték arra, hogy Zuckerberg szervezete és a berlini magyar cenzorok közönséges hazaáruló bűnözők, trollok, hekkerek és érzéketlen, szociopata gyilkos terroristák. A közönséges terrorista bűnszervezetként működő amerikai-német Facebook működése összeférhetetlen a nemzetbiztonsági törvényekkel is, ezért visszatérően kezdeményeztük hatékony és teljes, végleges megoldást nyújtó állami ellenlépések megtételét a maffiával szemben. Továbbá diplomáciai válaszlépéseket, így például a szó szerint tömeggyilkos hatású elkövetésekben meghatározó német Bertelsmann összes érdekeltségére elviselhetetlen állami büntető adók kivetését, illetve az RTL Csoport és kivétel nélkül az összes üzleti érdekeltsége végleges kitiltását Magyarországról.

A magyar Büntető törvénykönyv értelmében az amerikai Facebook alvállalkozójaként működő német Bertelsmann berlini magyar cenzorai ellen Hazaárulás bűntette miatt büntető eljárást kell indítani, és ellenük nemzetközi elfogató paranccsal, Europol és INTERPOL nemzetközi körözéssel kell fellépni:
Btk. 258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején vagy
d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével
követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Cenzúrázták az amerikaiak? Betiltotta már az amerikai YouTube? Volt már, hogy betiltotta az amerikai Facebook? Sokszor megtörtént? Teljes hónapokra tiltja meg az USA, hogy megszólaljon? Üzleti károkat okozott Önnek az amerikai-német Facebook? Politikai üldözést folytatnak Ön ellen, vagy pártja, vagy médiája, vagy vállalkozása, vagy családtagjai, vagy barátai, vagy munkatársai, vagy kedvelt civil szervezetei ellen? Akkor regisztráljon például az orosz facebookra, a vk.com oldalra. És tartsa be a diplomáciai szabályt: ne bírálja Oroszországot, mert közös az ellenség...

Csillag Ösvény Jósda