2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

Az amerikai cenzúra elől egyre többen menekülnek az orosz Facebookra, a vk.com-ra

Az amerikai cenzúra elől egyre többen menekülnek az orosz Facebookra, a vk.com-ra
2019-06-07

Az USA és multimilliárdosai, amik betiltandó ellenségként kezelik a világ népeit, tálcán kínálták a lehetőséget: ha az USA visszatérően ellenségként deklarálta magát, akkor fordulj azokhoz, akiket szintén ellenségének tekint: például Oroszországhoz.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Regisztráljon Ön is a vk.com oldalra, az orosz Facebookra. Annyit javaslunk: miután megtette, tartsa be a diplomáciai etikettet, és ne bírálja Putyint és Oroszországot. Koncentráljon inkább azokra, akik Önt ellenségként kezelték: így az Amerikai Egyesült Államokra és annak az egész világot leuralni törekvő dúsgazdag multinacionális bűnözőire és terroristáira.

 

Pár éve hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a lakosság elleni nyugati, egyre durvább imperialista kifosztás és kizsákmányolás egyre nagyobb európai tömegeket fordít Oroszország és annak elnöke, Vladimir Putin felé. Az egyre inkább kifosztott lakosság - így a magyarok - az emberi faj génjeibe oltott természetes reakcióval, nagyjából 1-2 esztendő alatt nagy tömegekben lettek Putyin szimpatizánsai, mivel a nyugat részéről egyre elviselhetetlenebb kizsákmányolással és jogfosztással szembesültek.

Már a liberálisnak nevezett média is cikkezik arról, hogy az amerikai közösségi oldalak, így a Facebook által a megszokott módon, tehát indoklás nélkül betiltott magyar párt és civil szervezetek stb. azzal a mozdulattal, amivel az Egyesült Államok betiltotta őket, máris regisztráltak az orosz Facebook-ra, a vk.com oldalra. És erre buzdítják a híveiket is.

Egy kevesebb, mint pár hete készített felmérésünkből is kiderült, hogy a magyarországi kilakoltatásokon személyesen is megjelentek közül kivétel nélkül mindenkit, akit megkérdeztünk, már betiltott az amerikai Facebook. Összesen 28 magyart kérdeztünk meg azok közül, akik jártak már kilakoltatáson, és mind a 28-an azt a választ adták, hogy a Mark Zuckerberg által vezetett amerikai Facebook már betiltotta őket.

Sőt, e cikk írójának is a legutóbbi 30 napos betiltása 3-4 ártatlan magyar kilakoltatásához vezetett, mivel az Amerikai Egyesült Államok betiltotta a kommunikációt is azokkal, akik privát üzenetekkel hozzám fordultak a kilakoltatásuk elleni segítségért.

Mialatt bejárta a hír a világsajtót, hogy Mark Zuckerberg a francia befektetési bankárral, a hírhedt kilakoltató banki uzsorással, Emmanuel Macron francia elnökkel találkozott, ahol a világ népei ellen bevezetendő, a multinacionális cégek által kialakítás alatt álló, az egész világot sújtó cenzúra bevezetéséről folytattak privát megbeszéléseket, aközben még frissebb világsajtó hír, hogy a szintén amerikai YouTube Inc. bejelentette és már el is kezdte törölni azokat a videókat és fiókokat, amik az amerikai milliárdosok szerint nacionalizmust vagy fasizmust éltetnek, avagy tagadják vagy kisebbítik a Holokausztot. Az amerikai milliárdosok azt is közölték, hogy azokat is tiltják, akik másokat diszkriminálnak életkor, nem, faj, kaszt, vallás, szexuális irányultság vagy veterán státusz miatt.

Azonban aki azt hiszi, hogy csak és kizárólag mindent akar tiltani az amerikai YouTube, ami nem bankárista módon liberális (azaz álliberális), az téved. De erről egy bekezdéssel később ejtünk szót.

Az Alphabet anyavállalathoz tartozó - a Google tulajdonában lévő - YouTube szóvivője azt is közölte, hogy bezárja azoknak a videokészítőknek a felhasználói fiókjait, akik ismételten feszegetik a vállalat gyűlöletbeszédre vonatkozó előírásainak korlátait, és őket akkor is betiltják, ha egyébként semmilyen szabályt nem sértettek meg. Vagyis az amerikai milliárdosok azokat is betiltják a Föld bolygón, akik hangot mernek adni annak, hogy nem értenek egyet az amerikai multik, vagy általában a multik további fasiszta terjeszkedésével.

Miután szerdán a YouTube megkezdte világméretű politikai tisztogatásait, világszerte jelennek meg a lakossági reklamációk, mivel a YouTube máris tömegével tiltotta be azokat a videókat is, amik Hitlert és a fasizmust nem pártolták, hanem elítélték, valamint a zsidók elleni Holokausztról, a zsidó áldozatok mellett állva, bármikor a múltban videókat tettek közzé. Beleértve a történelmi beszámolókat, Holokauszt-túlélők és az ilyen túlélőket idéző videókat, valamint a Holokausztot feldolgozó színdarabokról stb. szóló interjúkat, beszélgetéseket stb. is. Olyan videókról van szó, amiket természetesen a világ egyetlen más videomegosztóján sem tiltottak be, beleértve Magyarországot is.

A betiltott magyar nyelvű videókról máris egy kisebb csokorral rendelkezünk, és gyűjtjük azokat. Az USA által betiltott jogvédő filmeket, interjúkat, történelmi megemlékező stb. videókat a jövőben a DarkWebre is tervezzük feltölteni, mégpedig a teljesség igényével. Azaz annak ellenére, hogy távol áll tőlünk a fasizmus - a hitleri és az amerikai egyaránt -, a nácizmust pártoló betiltott videókat is közzé fogjuk tenni, hogy a milliárdosok által gyerekként kezelt és hülyének nézett magyar nép egészében láthassa, válogatás nélkül, miket tiltott be az egyre őrültebb és elmebetegebb amerikai cenzúra.

Miután szembesültünk az első videó csokorral, amiket az USA felületes és trehány módon gyűlöletkeltés címén tiltott be, miközben zsidókkal és a Holokausztról készültek, médiáink azt az előzetes döntést hozták, hogy soha többé nem készítenek filmes interjút a vallását felvállaló zsidóval, sem olyan megemlékezésekről, filmekről, színdarabokról és semmi másról nem adunk többé videó tudósítást, ami a Holokausztról szól. Azért, mert a rendkívül intoleráns és felületes, elképesztően amatőr és extrém módon trehány amerikai cenzúra láthatóan azonnal betilt szinte mindent, amiben a Holokauszt vagy a Hitler szó szerepel.

 

Mi lehet a megoldás az egyre szélsőségesebb amerikai diktatúra ellen, amivel az USA bankár- és milliárdos lobbija az egész Emberiség ellen vezette be és terjeszti ki az egyre durvább, egyre szélsőségesebb és egyre őrültebb cenzúrát, ráadásul a legigénytelenebb és a leginkább felületes, hanyag és idióta módon?

Sok magyar nem csak tudja, de már alkalmazza is a választ: nincs más hátra, mint az amerikai bankárok és egyre féktelenebb multimilliárdos szociopatái elleni azonnali alternatívák és megoldások, vagyis a túloldalon történő regisztrációk. Így sokan, akiket az USA betiltott, hirtelen már azt hirdetik, hogy a vk.com oldalon folytatják eddig tevékenységeiket, ami nem más, mint az orosz Facebook.

Ide klikkelve mindössze pár perc alatt regisztrálhat az orosz Facebookra, a vk.com-ra, amely a böngészőben máris magyar nyelven jelenik meg a magyarok számára. E cikk írója, Molnár F. Árpád a vk.com-ra regisztrációt tegnap szintén megtette. Az orosz vk.com - a Kedves Olvasók meg fogják látni - ráadásul sokkal gyorsabb is, mint az amerikai Facebook. A magyaroknak érdemes máris, de azonnal megkezdeni az Egyesült Államok politikai üldözéseitől való lehető legteljesebb mentesülést, és ha ezt megteszik, akkor évek alatt ki fognak alakulni azok az alternatív megoldások, amik az egyre inkább gyarmatosítóként viselkedő, a magyar nép összes társadalmi rétegeivel szemben kirekesztő és ellenséges Egyesült Államokat és betiltó szövetségeseit kirúgják és végleg lecserélik más, az amerikaiaknál sokkal működőképesebb megoldásokra.

Molnár F. Árpád orosz Facebook-oldala ide klikkelve érhető el: https://vk.com/id547873333

 

---

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda