2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Az agressziót a szegényekért kell alkalmazni! (Filmünk a bokszoló Baranyecz Jánossal)

Az agressziót a szegényekért kell alkalmazni! (Filmünk a bokszoló Baranyecz Jánossal)
2017-03-21
- Az agresszivitás egy energia. (...) Ha valakit bántanak, akkor nem, hogy fiú, de csúnya dolog! Oda kell lépni, és harcolni kell! Sajnos ezt próbálják az emberekből kiölni. Ez egy normális férfias viselkedés... - hangzik el a legújabb filmünkben Baranyecz János volt válogatott ifjúsági bokszolótól, akitől minden Kedves Néző sokat tanulhat!

Az agressziót a szegényekért kell alkalmazni! (Branyó, a bokszoló életművész)


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 16.)

 

Az USA által megsemmisített link:

 
A művészetektől és a magyar hagyományoktól kezdve, a zenén és a zenészeket lenyúló maffián át, a lakásmaffia elleni tettleges fellépésig száz dologról beszélt nekünk Baranyecz János (Branyó), akinek életpályáját és titulusait most inkább meg sem próbáljuk felsorolni, annyi minden volt és van. De mindenki sokat hallhat ezekről is, aki megtekinti a legújabb filmünket. Új filmünkben a Keleti pályaudvarnál található Vidróczki Csárda tulajdonosa, Nagy Tibor is látható és hallható, akitől szintén hazaszeretetet tanulhatnak.

Baranyecz János zenész, költő, bokszoló, szociális munkás, a Branyó Experience együttes vezetője stb. - sok minden mellett - elmondja:
- Nekem a szegénység, a fagyhalál, az egyebek, ezek mindig fontos dolgok voltak az életemben; rengeteg nyomorult embert láttam! És egyszerűen kötelességének érzi egy normális ember, hogy ezeken az embereken segíteni kell! És az nagyon kevés, amikor azt mondják, hogy 'szegény, mindig csak arra gondol, hogy mit fog enni, meg'... (...) Az az ember, akinek nincsenek az életében ilyenek, nem tudja fölfogni(!), hogy mekkora probléma ez! (...) És még egy nagyon fontos dolog: mindenkinél rezeg a léc!

A zenész, gitárológus, főszakács, szociális aktivista Baranyecz János elmondta:
- Nekem olyan diplomás barátom árulja most a "Fedél nélkül"-t [a hajléktalanok által árult lapot - a szerk.], aki annak idején nagyon jó körülmények között volt (...). (...) Mindenkinek benne van a pakliban! - mondta el Branyó.

A rendszerről Baranyecz János kijelentette:
- Nem az emberekről szól az egész! És ez fölháborító! Tehát a szociális helyzet az valami hihetetlen Magyarországon!

Nézzék meg az interjúfilmet!
 
Nyilatkoznak:
Baranyecz János "Branyó"
(Ökölvívó, Zenész, Gitáros ...)
Nagy Tibor (a budapesti Vidróczki Csárda tulajdonosa)

Interjúk:
Molnár F. Árpád "ÉLI"

Operatőr:
Narciso Rojo

A Vágófelvételek Operatőre:
Molnár F. Árpád (ELI)

Saját Filmfelvételeinken láthatók még:
Kriszt László
Damu Roland
Major Bea
Onix Lan
Horváth László
Dombrádi Alina
Robi Czysezon
a Branyó Experience együttes tagjai
és mások

Executive producer:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
Emma Paradigma

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
 
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda