2022. 01. 19., Szerda
Márió,Sára névnapja

Az adóhatóság népirtó orbán-disznóól (Maffiafilmünk)

Az adóhatóság népirtó orbán-disznóól (Maffiafilmünk)
2016-06-11
A NAV-nál elmondták: csak úgy zárolhatták a Hírháttér OTP-s bankszámláját, Molnár F. Árpád tb-tartozására hivatkozva, hogy a sok százezer vagy több millió tb-hátralékos közül kifejezetten Molnár F. Árpádra utaztak. Ez viszont - gyorsan megállapítottuk - hivatali visszaélés bűntette, és 3 évig terjedő börtönnel büntetendő.

Az ingyenes jogi és személyi segítség ezennel befejezésre került. Aki viszont úgy érzi, mégis legyen, ne csak Orbán Viktor és a NAV népüldözései létezzenek, hanem a bajba jutott kisemberek is méltók a védelemre, tehet érte. Segíthet kifizetni a multimilliárdos Orbán-családnak azt a pár százezer forintot, amit köztörvényes módon követelnek, és amiért büntető feljelentéseket teszünk ellenük és Tállai András NAV-elnök ellen. A számlaszám, amelyre ki-ki ereje, antiorbáni intelligenciája és antiorbáni erkölcse, becsülete és tisztessége szerint átutalhat:
 
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 
A lakosság segítőképes szociálisabb maradéka nélkül a Hírháttérhez forduló civilek, idősek, mélyszegények és gyakran haldoklók sokaságának ingyenes jogi, személyi és társadalmi stb. megsegítése és képviselete ezennel végleg véget ért.

Bárhogy is alakul, úgy határoztunk, mostantól viszont minden sokkal durvább lesz.

Hallgassák meg Molnár F. Árpádot, Magyarország egyik legügyesebb és legaktívabb otthonvédőijét és jogvédőjét. A filmet nézve merüljenek alá az állami banditizmus olyan világába, amilyet 10 évvel ezelőtt el sem tudtak volna képzelni. Ma viszont a bambán tűrt hétköznapok velejárója.
 
 
 
Cikk:
Sz. L.
Sz.

Szól:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive producer:
Emma Paradigma

Operatőr:
Narciso Rojo

Zeneszerző (Music by) és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 

Csillag Ösvény Jósda