2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Arabok közt éltem, terrorszervezetekkel is kapcsolatban (Molnár F. Árpád a sablonok helyett megint a saját tapasztalatait!)

Arabok közt éltem, terrorszervezetekkel is kapcsolatban (Molnár F. Árpád a sablonok helyett megint a saját tapasztalatait!)
2015-01-21
Az arabokkal és az arab titkosszolgálati és terrorszervezetekkel kapcsolatos tapasztalatai alapján foglalt állást az arab bevándorlásról Molnár F. Árpád, a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője, ingyenes jogvédő. Mialatt a politikai pártok különböző érdekek és lobbik előtt pózoltak, Molnár F. Árpád most is szakított az üres politikai puffogtatásokkal. A politikusok szakmaiságot és tudást nélkülöző, a népbutításra való következetlen abrakolást célzó üres szólamok helyett a személyes ismereteit osztotta meg. Nem vagyunk elfogultak, de megint az a véleményünk, hogy Molnár F. Árpád különvéleménye ismét a legjobb az összes közül, ami elhangzott Magyarországon.
 
Sz. L.

Molnár F. Árpád a blogjában, tegnap ezt írta:
 
Arabok közt éltem, terrorszervezetekkel is kapcsolatban, de…
 
Én nem csupán sokat éltem külföldön arabokkal és arabok között, de többek között terrorszervezetekkel is igen szoros kapcsolatba kerültem. Tényleg minden népet szívesen látnék, mindig érdekelt és szerettem mindenféle külföldi népet és rasszt, de:

Egyszerűen tudomásul kell venni: nem csak mérsékelt iszlám nem létezik, de mérsékelt arab sem. Egész egyszerűen az arabok nem alkalmasak a nyugati társadalomba való integrációra. Ha muszlim, ha nem, az arab akkor is alkalmatlan.

Ez nem rasszizmus, hanem a szomorú tény. Ez van.

Rengeteg arabot ismertem meg, jóban voltam az iraki kormánnyal, Husszein embereivel személyesen tárgyaltam Bécsben, sőt, sok minden, amit le sem írhatok, Qatarba is hívtak annak idején, aztán pl. a libanoni Beeka-völgybe nyugatról egyenesen küldeni akartak, de én még becsületes, tisztességes, megbízható arabbal – sem népi, sem kormány-, sem titkosszolgálati szinten – soha életemben nem találkoztam! Ez nem lehet az én hibám, mert én aztán tényleg mindenfelé megfordultam, mindenhová beilleszkedtem, ahová lehetett, de én európai arabbal kizárólag abban a nagyon kevés esetben találkoztam, amikor azok az arabok hithű, erőteljesen keresztények voltak. Az életem során szerzett tapasztalatok szerint az arab csak akkor lehetett nyugati, békés, megbízható, csak akkor alkalmas a mi életformánkra, ha erőteljesen keresztény hitű. Erősen, gyakorló életmóddal!

A palesztinok voltak azok minden arab és arab jellegű nép közül, akik között sok pozitív dologgal találkoztam, de ezeknek szinte egyike sem volt becsületes. Ha népi palesztin, akkor kedves, de sokuk az ember szemét is kilopja, ha teheti, sokan egyáltalán nem akarják ismerni a magántulajdon fogalmát, a palesztin politikusok pedig nagyon rendesek tudtak lenni, amit máig sem tudok hova tenni, mivel azt tanultam meg, hogy egy arab mindig nyers, hitvány, mocskos jellemű, bűnöző és alávaló.

Tehát a palesztinok másmilyenek, mint az arabok, de egyetlen palesztin sem európai. Mind hazahúz, mindben ott a potenciális terrorista, mindegyikük palesztin és nyugatellenes, tehát összegezve, ismét:

Életem során azt tapasztaltam, mert soha kivétellel nem találkoztam: az arab csak akkor nem bűnöző vagy nem potenciális terrorista, ha hithű, erőteljesen krisztusi értékrendű és lelkületű keresztény. Lehetnek bűnei, lehet alkoholista (mint pl. egy libanoni barátom volt), de ezen bűnei ellenére is masszív, erőteljes, jólelkű, a nyugatot és az embereket szerető keresztény.
 
(A fenti kommentem az imént kelt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő egyik Facebook-oldalára. 2015.01.20.; Budapest, Hungary.)
 
Bejegyzés: Molnár F. Árpád,
a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője,
nonprofit jogvédő, dokumentumfilmes.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: http://www.echelon8.org
HírAréna: http://hirarena.com

 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda