2021. 01. 27., Szerda
Angelika névnapja

Anyabaszó bejelentésére a hibbant YouTube betiltotta Tasnádi Pétert, mert Anyabaszó bejelentette, hogy ő Tasnádi és övék a videók

Anyabaszó bejelentésére a hibbant YouTube betiltotta Tasnádi Pétert, mert Anyabaszó bejelentette, hogy ő Tasnádi és övék a videók
2020-10-03

A Facebookhoz hasonló igénytelenségéről és slendriánságáról hírhedt amerikai kémszervezet, a Google tulajdonába tartozó YouTube Inc. egyik legújabb bizonyítványaként most Tasnádi Pétert tiltotta be egy trágár nevű, nem létező személy szerzői jogi igényét teljesítve. Tasnádi Péter esete az elmúlt hónapok sokadik ilyen betiltása, miután a hibbant Google-YouTube ugyanilyen trágár álnevű fake személyekre hivatkozva tiltotta be magyarok sokaságát, Kiss Endre Farkastól kezdve, aki az újkori magyar történelem legtöbb tüntetéséről videókat készítő magyar volt, Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökig bezárólag.

Ugyanakkor szinte senki nem akad, akinek legalább egyes videóit ne tiltotta volna be a YouTube, totálisan fake indokok alapján, miközben a leghíresebb újságírók is arról beszélgetnek a fősodratúnak nevezett magyar médiában, hogy mindenkinek van személyes tapasztalata a Facebook betiltó visszaéléseinek, mert már mindannyian áldozatául estek ennek a multiunacionális önkénynek.

Mindezek csak megerősítik, hogy a YouTube és a Facebook egész világ ellen elkövetett állandó és szüntelen visszaélései és fasiszta cenzúrái ellen nemzetközi illetve globális összefogással kell fellépni, vagy betiltva ezen betiltó multinacionális szörnyeket, vagy pedig feldarabolni és normálisabb, egészségesebb, demokrata és felelősségteljes, sokkal kevésbé hanyag és sokkal kevésbé köztörvényes bűnöző felügyeletek alá rendelve.

Ami pedig általában illeti a Google rendszeres világrengető bűnügyi botrányait, ugyancsak világossá teszik, hogy ezt a szörnyeteg multinacionális maffiát mindenképpen fel kell számolni, például vagy feldarabolás vagy teljes elkobzás és újraosztás útján.

Tasnádi Péter végül elérte, hogy a Google-YouTube visszahelyezze a videóit, miután a Google törvényeségi és intellektuális szintjének megfelelő nevű YouTube-ügyfél, Anyabaszó e-mail betiltatta Tasnádi Pétert.

Tasnádi Péter beszámolója itt látható, "ABSZURD TÖRTÉNET" címmel:

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann a munkatársunkat meglopó alábbi köztörvényes bűnözőt mániákusan próbálta megvédeni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az Osama nevű arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. A Facebook által visszatérően rejtegetni próbált rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda