2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Angela Merkel az EU Putyinja és rombolja a szabadságjogokat Európában

Angela Merkel az EU Putyinja és rombolja a szabadságjogokat Európában
2015-01-03
Tudja-e, hogy Merkelt több európai nép Hitlerhez hasonlítja és a német befolyás kórosan elburjánzott Magyarországon is. Nem tudja? Hát persze, hiszen a média nagy része is német ajkú tulajdonban van, ami meg Orbáné, az is Merkelnek lobbizik!

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Németország külön utas politikájáról sokat hallani. Olyasféle ez, ahogyan Izrael és az Egyesült Államok is megtehetik, hogy mindenféle közös határozat alól kivonják magukat, mert akkora túlhatalomra és túlzott befolyásra tettek szert. Angela Merkel pedig kissé olyan, mintha az Európai Unió Putyinja lenne. Bár Putyinnal ellentétben odahaza, Németországban igen jó demokratikus és magas szintű gazdasági és jóléti állapotokat tart fenn, ugyanakkor EU-szerte viszont Putyinhoz hasonlóan igen agresszív, kíméletlen, más államokkal és azok lakosságával szemben németesen (vagy kissé oroszosan) kegyetlen és igénytelen politikát és erőszakos terjeszkedést és hatalomszerzést folytat. Ez a politika egy a putyinihoz több fontos ponton hasonlatos erőszakpolitika, ahol mintha senki és semmi nem számítana.

Több olyan európai államban, ahol Angela Merkel erősebben megvetette a lábát és nagyobb befolyást szerzett, úgy lelakta az ottani gazdasági és népszociális, valamint demokratikus állapotokat, hogy - az antiszemitizmus világszerte erősödése dacára - ezen országokban a lakosság nagyon gyakran nem a zsidóságot vagy a cigányokat, hanem Angela Merkelt teszi meg minden baj vagy a legtöbb baj forrásának, és a német kancellárt Adolf Hitlerhez hasonlítja.

És valóban: Angela Merkel egyre több európai számára ahhoz hasonlatos, ahogyan a szocialista rendszer tankönyvei a kapitalizmus egyik legalacsonyabbrendű formáját, a Lenin által definiált imperializmust részletezték, valamint a gyarmati sorba vetett népeket. (Cikk- és filmajánlat!: GYARMATI SORBAN! Döbbenetes: az 1968-as, nyolcadikos történelemkönyv leírja a 2014-es Magyarországot, mint...! (Filmmel is!))

Magyarországon nagyokat hallgat arról voltaképpen az összes média, miket művel Angela Merkel más európai országokban és mekkora irdatlan és korrupt hatalmat szerzett Magyarországon. A magyarországi médiahálózatban is gyakorlatilag két fővonal mutatkozik meg: az egyik Orbán Viktor és oligarcha körei, a másik Angela Merkel és a német ajkú korrupt, hírhamisító és rendkívül megbízhatatlan és rosszindulatú médiakörei.

Nem véletlen az sem, hogy Angela Merkel az, akivel Orbán Viktor szövetkezik, és Orbán gyakran inkább megy szembe Oroszországgal, csak Angela Merkel legyen szent tehén.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a német-orosz kapcsolatokról, pár héttel ezelőtt a következőket mondta (amiket egyébként gyakran elismétel). Szavait azért is érdemes idézni, mert ez esetben nélkülözhetetlen a helyzet, a reakciók és viszontreakciók legalább némileg pontosabb elemzésében és arra is figyelmeztet: az USÁ-nak többek között milyen vonalak mentén és ellen kell sokkal, de sokkal, de sokkal hatékonyabban szervezni, ha nem akarja, hogy sok szinten még inkább kicsússzon az ellenőrzés a kezeiből, és sok egyéb mellett Magyarország még inkább egy hibbant banánköztársasággá vagy egy újabb Görögországgá váljon, annak minden velejárójával: a németellenesség és Merkel-utálat mellett (ami az USA érdekei szerint való) kifejezett nyugatutálattal, valamint rendkívül erőteljes USA- és zsidógyűlölettel is.

Nógrádi György szavai szerint:

- Jelenleg Németország nagyobb exportot küld Oroszországba, mint az USA. Több német cég van Oroszországban, mint amerikai. Több német tőke van, mint amerikai! (...) A gáz 40 %-át, amit Németország felhasznál, az Oroszországból jön!

No comment.
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda