2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

Alvilág, figyelem! Baszásra és bűnözésre már jól használhatók az arabok (Legújabb ismereteimből)

Alvilág, figyelem! Baszásra és bűnözésre már jól használhatók az arabok (Legújabb ismereteimből)
2015-07-17
Az egyik kedvelt budapesti kerületben elvegyültem kicsit a bevándorlók között - kezdi rutinszerűen páratlan, egyenes módon leleplező, kíméletlenül tanulságos és sikerre ítélt beszámolóját Molnár F. Árpád a legújabb blog-bejegyzésében.
 
Szerkesztő: Sz. L.

Alvilág, figyelem! Baszásra és bűnözésre már jól használhatók az arabok (Legújabb ismereteimből)
 
Az egyik kedvelt budapesti kerületben elvegyültem kicsit a bevándorlók között. Bármilyen seftelésre azonnal kaphatók. Sokan könnyen és gyorsan szereznek pénzt, amit drogra és strichelő kurvákra költenek. Aki kábítószert akar árusítani, úgy, hogy őt ne kapják el, az arabok sora áll készségesen rendelkezésre bármi kis ellenszolgáltatásért. Mivel nők nincsenek köztük, ezért minden téren csak férfiakban lehet gondolkodni. Vannak köztük, akik nyíltan árulják a testüket a férfiaknak. A munkanélküli magyar lányok is mehetnek, ha szopni vagy baszni akarnak egy kis pénzért. Úgyhogy az a homoszexuális, aki arra vágyik, hogy egy arab jól seggbe bassza, vagy ő akarja a farkát arab segglyukakba vagy orrba-szájba döfködni, az új vadászterületekhez jutott.

Kifejezetten a keresztapák és a vezető, valamint feltörni kívánó gengszterek figyelmét felhívom arra, hogy nagyon könnyen lehet őket szervezett bűnözésre összefogni. Szó szerint másodpercek alatt érdekbizalmi viszonyt lehet velük kiépíteni, rendkívül pofátlanul olcsók, nagyon kommunikatívak, azonnal tömegesen megtalálhatók, és az országok, ahonnan jöttek, jelentős előképzettséget adtak nekik arról, hogyan kell mások kifosztásával és bűnöző életmóddal élni. Azaz pszichológiailag ezért is különösen fel vannak készítve.
Bejegyzés: Molnár F. Árpád, a multikulturalizmus alkalmi tanácsadója. Tel.: +36/30/919-6386.

Epilógus helyett Nógrádi György, a világ egyik legnagyobb biztonságpolitikai szakértőjének szavai jutnak eszembe:

– Svédországban egy köztörvényes bűncselekménynél 90-szer akkora a valószínűsége, hogy egy bevándorló követte el, mint hogy egy svéd.

Úgyhogy előre! Élelmeseknek áll a világ, a lakosság pedig megfizet! A bűnözés jövője megérkezett! Éljen az anarchia, halál a politikusokra! Éljen az öngyilkos “liberalizmus”! Halált! Halált! Halált!
 
Jut eszembe: a bevándorló hordák kitűnő lehetőséggé válhatnak az ellenállás kezében. Például nagyon fontos lenne törekednünk olyan ütőképes arabok vagy arab szabadcsapatok képzésére, előállítására, toborzására, felhasználására, akik aztán a mi politikai céljainkat teljesítve vezető politikusok ellen követnek el gyilkosságokat, továbbá népünk ellen fellépő rendőröket, ügyészeket, bírókat stb. vernek és késelnek félholtra vagy nyomorékra, illetve mészárolják le őket, mint az állatokat.
 
 

Csillag Ösvény Jósda