2019. 09. 18., Szerda
Diána névnapja

Álmában leállt a légzése, közel egy évvel későbbre kapott időpontot!

Álmában leállt a légzése, közel egy évvel későbbre kapott időpontot!
2019-04-26

Az egyik legközelebbi ismerősünknek álmában állt le a légzése. Az életét az mentette meg - mondja -, hogy a külföldre emigrált fiának a szintén külföldre emigrált barátnője észlelte ezt és gyorsan felébresztette. A lány csak azért volt Magyarországon, hogy elintézze a jogosítványát. Aztán máris távozik vissza a sokkal boldogabb, sokkal nyugodtabb, sokkal gazdagabb, sokkal biztonságosabb és sokkal hosszabb életkort biztosító antiorbáni nyugatra.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Van olyan betegség, hogy az embernek álmában leáll a légzése, és csak akkor marad életben, ha felébresztik. Sok évvel ezelőtt az egyik vezető tévécsatornán egy magyar férfit is bemutattak, akit az akkori technológiai lehetőségeknek megfelelően egy műszerrel szereltek fel, ami riasztó hangot adva ébreszti fel, ha azt észleli, hogy a férfi nem lélegzik. Így nem fullad meg, hanem életben marad.

Nem tudni, közeli ismerősünknél miről van szó, de szintén leállt a légzése, és a család szerint csak azért maradt életben, mert az asszony külföldre menekült fiának az éppen Magyarországon lévő barátnője felébresztette.

A budapesti Honvéd Kórház sürgősségi osztályára mentek és alvásvizsgálatot kértek. Kaptak is időpontot: az Úr 2020. esztendeje 2. havának 20. napjára, azaz jövőre, 10 hónappal későbbre.

A kórházban kérdezősködve közölték, hogy sok mindent nem tudnak elvégezni, de ha maszekban hozzájuk mennek, ugyanott megcsinálnak bármilyen vizsgálatot. Ugyanott, a Honvéd kórházban. Ugyanazokkal a műszerekkel, ugyanazok az orvosok.

Közeli ismerősünknek azt mondták, hogy a magyar tb (társadalombiztosítás) mindössze egyetlen helyen támogatja az alvásvizsgálatot, ott, a Honvéd Kórházban, viszont maszek egészségügyi ellátásban bármikor ellátják országszerte.

Az asszony elpanaszolta, hogy vállalkozóként, sok éven át havonta 120 ezer forint adót, tb-t stb. fizetett, ami abban az időben ráadásul sokkal több pénz volt, mint jelenleg. Ugyanakkor az évtizedek alatt mindössze egyszer vette igénybe az állami egészségügyet, amikor a '90-es években gyereket szült, ezért nem hiszi el, hogy ennyi milliót befizetve, évtizedekkel később mindössze ennyi jár neki, azaz semmi.

A statisztikák értelmében az összes európai ország közül a bolgárok után a magyarok élnek a legrövidebb ideig. A bolgárok után a magyarok halnak meg a leghamarabb Európa összes nemzete közül. A magyar egészségügyi helyzet egyéb orbáni tekintetben is katasztrofálisan putrista és elhanyagolt. Például a gyógyítható betegségekben a magyarok halnak meg a legtöbben Európa minden népe közül. Az OECD 42 országra kiterjedő 2015-ös felmérése pedig megállapítja, hogy Magyarországon halnak meg a legtöbben rákban, míg egy másik felmérés Európa összes országát vizsgálva mondta ki ugyanezt a magyarokról.

---

Ha panasza van az egészségügyi ellátásra, ha beperelné azt kártérítésre stb., vagy egyéb tekintetben segítségre szorul, avagy Ön segítene nekünk bármiként: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a főnökére vagy a munkahelyére, vagy bárhol hírszerző, rendőr, katona vagy más egyéb volt, ugyancsak keressen minket.

Csillag Ösvény Jósda