2020. 04. 02., Csütörtök
Áron névnapja

Allah elmebeteg és néha Orbánnal ápolják a grazi idegklinikán

Allah elmebeteg és néha Orbánnal ápolják a grazi idegklinikán
2015-11-16
Írta ma a franciaországi WTC-re is emlékezve az Izraelbe kivándorolt Dániel Péter ügyvéd a Facebook-oldalán.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Dr. Dániel Péter ügyvéd szavait idézve:

"Valamit nem értek. Az iszlám állam terroristái a "nagy és irgalmas" Allah nevében gyilkolnak válogatás nélkül, ártatlan civileket robbantanak fel, nőket erőszakolnak meg és köveznek halálra, gyermekeket végeznek ki. Ezek szerint Allah nem "nagy és irgalmas" hanem csak egy sunyi, aljas, elmebeteg tömeggyilkos. Sőt, még az is lehet, hogy időnként Orbán Viktorral együtt kezelik a grazi idegklinikán... de minden siker nélkül."


Eszembe jutott, hogy érdekes és megmagyarázható jelenség, hogy pl. míg a terrorcsoportokkal soha nem rendelkezett szcientológia egyházat a világ számos országában betiltották, addig a világot nyíltan elfoglalni, vérbe és despotizmusba borítani akaró, világszerte tömeggyilkos terrorszervezetekkel rendelkező iszlám vallás betiltása még mindig nincs napirenden. Sőt, európai értéknek nevezik azt, hogy minden muzulmán - amíg szavait tettekre nem váltja - szabadon gyakorolja vallását, miszerint a világ összes nőjét rabszolgaszintre kell dönteni, elvenni minden jogukat, meg lehessen őket ölni, amikor a férjük úgy akarja, meg kell ölni mindenkit, aki nem hajlandó felvenni az iszlám vallást stb.

Tehát minden, ami nyíltan törekszik a világ népeinek szabadsága teljes és végleges megsemmisítésére, mindazok fizikai megsemmisítésével, akik szinte bármely részletkérdésben ellentmondanak vagy azt állapítják meg róluk, hogy házasságtörést, Korán-gyalázást stb. követtek el, azoknak, akik nyíltan hirdetik, hogy ki kell irtani mindannyiunkat, családjainkat, szüleinket, rokonainkat, gyermekeinket unokáinkat stb., azoknak építsünk templomokat, biztosítsuk nekik a terrorista magszervezetek tömeges és korlátlan mennyiségű és darabszámú létrehozását és felépítését, tehát építsük, serkentsük és biztosítsuk a terrorizmust, de az olyan vallásokat, amiket valahol egy szűk pénzügyi lobbi nem akar látni, holott olyanok a vérgőzös tébolyult civilizációgyűlölő és embergyűlölő iszlámhoz képest, mint egér a godzillához képest, azokat pedig tiltsuk be.

Eközben továbbra is menjenek a nyugati, gazdag, jóléti államokban a nyugati lakosság tömeges kilakoltatásai - hol a bankok ezermilliárdosai, hol a nép pénzén, a nép jogainak biztosítása nevében dúsgazdagon eltartott polgármester utasítására -, és közben fogadjuk be azokat a soha, sehol a bolygón beilleszkedni nem tudott barbár, vad arab és iszlamista népeket, akik azonosíthatatlanságuk érdekében útleveleiket megsemmisítik, gyerekeikkel együtt vágtatnak neki a rendőr-sorfalaknak országról országra, ahová beteszik a lábukat, a hatályos törvényeket sehol, semelyik országban nem tartják be, azonnal és iszonyatos tömegével követelik az ingyen lakást, az ingyen jövedelmet és az iszlám városállam megalakítását (ezt az "iszlám állam" kifejezés helyett írtam, nem volt egyszerű másik kifejezést találni) a nyugati állam kellős közepén, ahová - ezek a nyugati no go zones - nem arab vagy nem muszlim be sem teheti a lábát és a többi.

Tehát meglehetősen sok mentális problémával rendelkeznek azok, akik mindezek ellenére támogatják az arab és muzulmán népek nyugatra ömlesztését, és ezzel a nemzetbiztonsági és biztonságpolitikai félcsőd véglegessé tételét. Sőt, az ilyeneket a nyugati világrendszer elleni és a nyugati világrendszer megdöntésére irányuló szervezkedés, valamint a terrorizmus szervezése és pártfogása stb. törvények alapján hosszas börtönbüntetésre vagy éppen életfogytiglanra lehetne zárni.

És ne is röfögjön ez ellen egyetlen mentális sérült és nyugati ámokfutó őrült sem, mondván, hogy jóságos arabok, gonosz és békétlen, szeretet nélküli nyugatiak, tehát ne ragozza tovább elmebajának és fordított gondolkodásának ékes bizonyságait, mert ha nem tetszik nekik a mi nyugati béke- és biztonságszemléletünk, felvilágosultságunk és stratégiai józan eszünk, bátran kimehetnek bármikor bármelyik arab vagy muzulmán országba a jóságosak és a szabadságszeretők közé. Legyenek nyugodtak, mi nem fejezzük le őket, amiért biztonságunk és nemzetbiztonságunk végleges válságba és nyomorba döntésére törtek. Pedig az ellenségeink. Meg is vallják ezt, hogy aki nem olyan elmebeteg, mint ők, az gyűlölködő, rasszista, fasiszta és náci, és nyíltan ellenségességet hirdettek mindenki ellen, aki nem akarja tönkretenni a liberális demokráciát, gyermekeink élhető kontinensét és a nyugati világrendszert. Meg is értettük, hogy ellenségek vagyunk, ellenségei a diktatúrának és az esztelen őrületnek, de akkor viszont fáradjanak szépen át valamelyik arab államba, mert az az ő otthonuk, nem a mi békeszerető és biztonságcentrikus, felvilágosult és szabadságelvű liberális államrendszerünk.

Ellenségeink, tehát egész nyugati szabadságelvű rendszerünk ellenségei által követelt iszlamizálás egyik következménye nem csak az, hogy - statisztika - ahová a muzulmán hordáik beteszik a lábukat, ott a bűnözés legkevesebb 5-6-szorosára nő, és a nemzeti bűnözés fogalmát onnantól az iszlamista népek bűnözése abszolút dominanciával uralja (mindig így volt ez), hanem onnantól kezdve ezen iszlamizáló illiberális ellenségeink szintén berendezkedhetnek a háborúra, tehát nem csak az arabok ellen, hanem itt, nyugaton, gyermekeikkel és unokáikkal az ő minden törekvéseikkel ellentétben békében és biztonságban élni akart saját nemzettársaik perdöntő tömegei ellen. Ugyanis a nyugati társadalmakban csak egy radikális, szélsőséges őrült kisebbség akar ilyen káoszt és mészárlást a saját földjére.

De mindenki, aki normális, és tud legalább kettőig számolni, minimálisan felméri, mi jó és mi rossz, mi vezet eredményre és mi okoz biztos katasztrófahegyeket, az olyan viszont arabokat és muzulmánokat nem kér a saját földjére.

Ráadásul ezek a barbár, illiberális, csak névleg demokrata, valójában anarchista, felforgató, gyűlölködő és kirekesztő hordák követelték, hogy minden, az Iszlám Állam területéről és beazonosíthatatlan területekről vágtázva betörő barbár középkori horda akadálytalanul áraszthassa el egész Európát. A francia terrorcselekményeket már ezen nyugati illiberális anarchista csőcselék okozta. Viszont a velük ellentétben normális, tehát magunkfajta nyugatiakkal ez sem történhetett volna meg, mivel mi mindenről előre szóltunk. Úgyhogy - mint azt tegnap írtam - az iszlamizáló anarchistáknak ideje lenne bocsánatot kérniük francia testvéreink tömeges legyilkolásáért, mivel ezért is, és szinte az összes többi merényletért és tömeggyilkos terrorizmusért is ők lesznek a felelősek. A Zoltai Andreáknak és DK-s Szabó Zoltánoknak nem színezgetniük kell a Facebook-képeiket, hanem térdre rogyni a mi értelmes és megint és megint és megint bölcs és előre látó stratégiai tudásunk és értelmünk előtt, és térdre rogyni francia testvéreink előtt, hogy bocsássák meg a megbocsáthatatlant, hogy ilyen rengeteg ember tömeges legyilkolásáért és még mennyi-mennyi ezt követő, irdatlan rengeteg tömeggyilkos háborús rémtettért felelősek. Hogy a miattuk beömlött hordák ezt követően sokszoros szorzatos bűnözési statisztikáiról és hétköznapi gyilkosságaikról már ne is beszéljünk.
 
 

Csillag Ösvény Jósda