2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Aláírásokat hamisított a dr. Horváth Zoltán Végrehajtói Iroda. Vizsgálatot indítottunk, majd feljelentést tettünk.

Aláírásokat hamisított a dr. Horváth Zoltán Végrehajtói Iroda. Vizsgálatot indítottunk, majd feljelentést tettünk.
2021-03-06

Grafológust is bevontunk a vizsgálatba, és miután kiderült, hogy a végrehajtó több helyen is az adós nevében írta alá a Foglalási jegyzőkönyvet, a Jogvédő Egyesületünk büntető feljelentést tett.

(A mellékelt fotó az 1968-as, 8. osztályos történelemkönyvből való, ahol a letűnt imperialista burzsoá rendszerről tanítottak, milyenek voltak azok az idők, amikor a gazdagok kilakoltatták a dolgozó munkáscsaládokat.)

A végrehajtók általi törvénysértések elképesztő mennyiségűek, szinte az összes végrehajtási ügyben. Ezeken belül a szükséges aláírások szándékos, tömeges, életvitelszerű mellőzése illetve hamisítása abszolút általánosan bevett szokás. A korrupt állami maffiaszervek szinte az összes esetben semmibe veszik ezeket a törvénysértéseket és bűntetteket is, miután az adósok feljelentéseket tesznek. Amiért a dolgozó, rendes munkát végző embereket éveken át bíróság elé citálnak, elítélnek és fizethetik a brutális büntetéseket, kapják gyakran a letöltendő szabadságvesztéseket, jobbára iksz évre felfüggesztve, addig azok, akik hamisításai során családok életben maradása a tét, míg ők maguk busás oligarchisztikus hasznot és vagyonokat zsebelnek be, elméletben pedig a legnagyobb büntetőjogi felelősséggel tartoznának és példaértékű módon a legsúlyosabb büntetéseket kellene kapniuk, olyan állami maffiamentességet élveznek, mint minden magyar idők egyik legkorruptabb és legbűnpártolóbb egészségügyi miniszterének, Kásler Miklós bűnöző és hentes tömeggyilkosának fennhatósága alatt álló, minden magyar idők egyik legrosszabb hírű kórháza bűnözői és pártigazgatója, Ralovich Zsolt, a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórház pártigazgatója, akiknek viselt dolgait és bűntetteit a kórház ügyei felügyeletének armadáját ellátó Stubnya Gusztáv személyesen és ügyről ügyre mosogatja ki, közönséges korrupt párttrógerként.

A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Molnár F. Árpád nevével jegyzett büntető feljelentés - bizonyítékokat mellékelve -, többek között a következőket tartalmazza:


"... önálló bírósági végrehajtó-helyettes nevében/által kitöltött "Foglalási Jegyzőkönyv" nevű dokumentumban az adós részen, (...) adós helyett a dokumentumot - mind a két helyen - ismeretlen személy írta alá.

A Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület számára az adós, (...) megerősítette, hogy nem ő írta alá a dokumentumot.

Egyesületünk grafológussal vizsgáltatta meg a dokumentumot és hasonlította össze (...) kézírását és aláírását a dokumentumon látható kézírással és aláírásokkal. A vizsgálat során megállapítást nyert, hogy:

1. a dokumentumon egyáltalán nem szerepel (...) [adós] kézírása, sem aláírása;

2. a dokumentumon látható 7 sor írója nőnemű személy és azonos azzal a személlyel, aki a dokumentumot (...) [adós] nevében mind a két helyen aláírta.

A fentiekből megállapítható, hogy a dr. Horváth Zoltán Végrehajtói Irodája Foglalási Jegyzőkönyvét illetően a Btk. 342. §-ában foglaltak szerinti Közokirat-hamisítás került elkövetésre."


Megjegyezni érdemes, hogy médiánk és egyesületünk pontosan utána járt, ki töltötte ki és ki hamisította a dokumentumot. Ezért a feljelentés a végrehajtói irodára fókuszált.

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda