2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Ákos és a zombik háborúja (Képregény)

Ákos és a zombik háborúja (Képregény)
2015-12-18
A világ leghíresebb zombi filmsorozata, a The Walking Dead képkockáival rövid képregényünket láthatják az Ákos elleni háborúról, amelyben feltűnik a Telekom és Orbán Viktor is.
 
(Komoly cikkünket pedig ide klikkelve olvashatja.)

Ákos és a zombik háborúja (Képregény)
(Írta: Molnár F. Árpád)
 
Történt egyszer, hogy a híres énekes, Kovács Ákos azt nyilatkozta, hogy szerinte a nőknek nem kell agyondolgozniuk magukat, mert azért van a férfi, hogy dolgozzon és keressen rájuk.
 
Ennek hallatán a liberálfasiszták éktelen haragra gerjedtek, és véleményéért elevenen akarták felfalni Ákost.
 
Meghallotta ezt a német Telekom vezérigazgatója (lásd a fotóját), akinek egyébként is nehéz lett volna nem pont ugyanolyan arcot vágni, amilyet a liberálfasiszták szoktak; így rögtön felbontotta Ákos szerződését.
 
Ezt már Orbán Viktor sem hagyhatta szó nélkül, akihez eddig is hiába próbáltak hozzáférni a liberálfasiszták, mivel a kerítés mögül sehogyan sem sikerült nekik.
 
Orbán Viktor fegyvert ragadott és hirtelen egy csomó állami szerződést felbontott a német Telekommal.
 
A német Telekom a földre zuhant és azt hörögte, teljesen váratlanul érte, hogy nem ő szabja meg Magyarországon, kinek, miről, mi lehet a véleménye. Pedig eddig ez volt számára a bevett gyakorlat.
 
A magyar kormány intézkedései hatására a német tulajdonban álló Telekom tőzsdei részvényeinek árfolyama nyomban zuhanni kezdett. Csúnya látvány volt, még a német Telekom vezérigazgatója ábrázatánál is rondább. Csak erős idegzetűeknek!
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda