2019. 05. 24., Péntek
Eliza,Eszter névnapja

Ákos csúcsbotrányáról ítéletet mondtunk

Ákos csúcsbotrányáról ítéletet mondtunk
2015-12-17
Kollégáim sokszor kerestek Ákos nőkkel kapcsolatos botránya miatt, mire sikerült elérniük. Egységes az egymástól függetlenül kialakított álláspontunk. Az határozott, konzekvens, kategorikus és egyértelmű.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Ákos nyilatkozata itt hallható 40 másodperces részlete hatalmas botrányt kavart. Ákos szelíd és teljesen ártatlan nyilatkozatának egy kiragadott részletére a magukat demokratáknak nevező illiberális és mindent, ami nem pont olyan, mint ők, azonnal és harsogó gyűlölettel és intoleranciával kirekesztő véleménydiktátorok, az árokásó iszlamizáló illiberálisok rögtön teleordítoztak mindent, a magyarországi német maffia egyik legfőbb fellegvárának számító bevándorló és beltenyész bűnöző Telekom pedig azonnal szerződést bontott Ákossal, jókora öngólt rúgva, amit sokan nem fognak elfelejteni az illiberális bevándorló korrupt és bűnöző maffia német burzsuj extrém milliárdos fasiszta osztályának. És a németeknek. Közben sok egyéb mellett Facebook-csoport is alakult Ákos mellett és a német-náci Telekom illiberális beltenyész, terjeszkedő, véleménydiktátor, a magyarság belügyeibe ilyen extrém pofátlansággal már nyíltan becsörtető, disznócsülkein és a magyarság vagyonából felhizlalt sertésként bevágtató náci osztálya ellen.
 
 
Kollégáim sokszor kerestek az énekes Ákos nőkkel kapcsolatos kijelentései botrányai miatt, mire sikerült elérniük.

Egységes az egymástól függetlenül kialakított álláspontunk: mi nem voltunk paranoidok ettől az Ákos-nyilatkozattól. Fel sem merült bennünk, hogy Ákos - a liberálfasiszták válaszreakciójához hasonlóan - rá akarta volna erőltetni bárkire a nézeteit, megkövetelt volna egyetlen véleményt, amin kívül tilos bármi mást megfogalmazni, és mivel nem vagyunk liberálfasiszta, sérült lelkű, intoleráns és gyűlölködő kirekesztők, ezért rosszindulatot sem feltételeztünk Ákos részéről.

Például a Bors Online szerint Ákos csak a Telekomtól évi 50 milliót kapott. Nem bűn, ha valaki ilyen keresettel nem ragaszkodik ahhoz, hogy a barátnője elmenjen közmunkásnak, vagy akárminek. Hiszen a férfi megteremt mindent. Nem mondta Ákos, hogy a nőnek tilos dolgoznia, és tilos az egész életét azzal töltenie, hogy hajnalban csörög az óra, fáradtan felkel, elmegy gürizni (pl. a német Telekomnak, hizlalva a merkeli burzsoá milliárdos parazitákat és illiberális vérszívó diktátorokat), aztán este vagy éjjel hulla fáradtan hazatántorog és beesik az ágyba aludni, hogy holnap újra kezdje e hasztalan állati rabszolgalétet, amíg meg nem öregszik vagy meg nem hal (és többek közt ami miatt olyan világszinten alacsony a magyarok átlagéletkora), hanem azt mondta, szerinte nem kell, hogy egy nő feltétlenül dolgozzon, elég, ha csak nő. Majd a férfi dolgozik. A nőnek lehet kényelmes élete is. Beülhet és benne maradhat a készben.

A liberálfasiszták, persze, azt a részletet is kiforgatták, amikor Ákos azt mondta: nem kell, hogy egy nő annyit keressen, mint egy férfi, mintha Ákos azt mondta volna, egy nő ne keressen ugyanazért a munkáért ugyanannyit, mint egy férfi. De ez (is) súlyos rosszhiszeműség és merő rosszindulat a Telekom-típusú német-náci elmeberendezkedésű liberálfasiszták részéről, mert abszolút semmi ilyesmi nem hallatszott ki Ákos szavai mögül. Hanem az, hogy nem kell annyit keresnie egy nőnek, mint egy férfinak, arra vonatkozott, hogy nem kell annyit güriznie, mint az a férfitársadalomtól, mint a klasszikus modell szerint a családfenntartó rétegtől elvárható. Amikről Ákos beszélt, az a tolerancia a gyengébbik nem iránt. Bármennyire is sérti a "gyengébbik nem" kifejezés Szél Bernadettet (LMP), Szabó Tímeát (PM) és a nemi identitászavarokkal küszködő, lelkileg súlyosan sérült nőket és véleménydiktátor, intoleráns és kirekesztő liberálfasisztákat. A "gyengébbik nem" mindig olyan szemlélet volt, ami örömére és megelégedésére szolgált a nőknek, és hangoztatták is. A nők a mi társadalmunkban is ezzel és hasonló kifejezésekkel biztosították maguknak pl. az udvariassági és fizikai privilégiumokat, amiket a férfiak részéről megköveteltek és elvártak.

De az a nő, aki szerint ő nem a gyengébbik nem, vagy kifogásolja, hogy Ákos miért nem ragaszkodik ahhoz, hogy végigdolgozza az életét, az jelentkezzen, egészen nyugodtan elmehet helyettem közmunkásnak vagy árkot ásni; szóljon, nem fogom megakadályozni ebben. Keressen rám ő. Tartson el. Engem nem zavar, ha ő dolgozik helyettem, vagy mindketten dolgozunk, de ő jobban keres, mint én. Nem sértődöm meg attól sem, ha - mint Ákos - egyetlen szerződéssel is 50 milliót keres évente, és aztán kiáll a kamerák elé és közli, hogy nekem nem kell dolgoznom, és nem fontos, hogy annyit keressek, mint ő. Dehogy zavar!

Nem bűn, ha egy férfi nem követeli meg odahaza, hogy a nő végiggürcölje az életét. Ha viszont valaki bosszút akar állni, hogy mostantól a férfiak ne menjenek dolgozni, az szóljon, mert mi hősiesen vállaljuk az áldozatot a liberálfasiszta véleménydiktátorok antidemokratikus, intoleráns és gyűlölködő, kirekesztő, semmi mást, csak a saját véleményüket megtűrő elmebetegeinek. Akik egyébként olvasva a fenti sorokat, máris meghasonlást éreznek skizofrén nézeteikben, hiszen amit követeltek, abban vaskosan benne van az, hogy a nők dolgozzanak helyettünk, mi pedig odahaza gyereket nevelünk, henyélünk; majd a nő megkeresi a betevő falatot, fenntartja a lakást, fizeti a költségeket, meg amik a liberálfasiszta, véleménydiktátor burzsoá arisztokrata söpredék számára természetesek, mert őket meg mi tartjuk el: autó, nyaraló, ingyen benzin, ingyen szállás, ingyen utazás, és minden szinten minden ingyen. De majd mi beülünk a készbe és eltarthatnak minket, nincs ebben semmi problémánk! Eddig a nők ültek be a készbe, ez volt a természetes, Ákos is ezt tartja természetesnek, az ingyenélő nőket, de higgye el Szabó Tímea és Szél Bernadett, meg a többi véleménydiktátor, sérült lelkű liberálfasiszta, hogy több millió férfi bármikor hajlandó cserélni eddigi férfi életmódjával. Sőt, legalább több százezer férfi van Magyarországon, akik ezért cserébe azt is megengednék a családfenntartó nőnek, hogy ha igényei ezek, akkor felcsatolható műpénisszel rendszeresen megdugja őket.

A lényeg: bennünk fel sem merült, ami a liberálfasiszták lelki zavarai és szélsőségesen szégyenteljes szó- és mondatértelmezési mentális kudarcaik miatt természetes volt. Azaz mi félreértelmezni sem tudtuk Ákos szavait, és rosszindulatot sem láttunk mögötte. Ellenkezőleg: a nők iránti kíméletességet, amit egy autentikus családfenntartó típus mondott, aki gazdag. Ákos a nőknek kíméletes életmódot szán, és számukra a munkamentes, kényelmes élet autentikus megfogalmazását deklarálta. Ebben - a lelkileg súlyosan sérült liberálfasiszták minden mögött a Sátánt sejtő beteg következtetéseikkel ellentétben - a jóindulat és a nők iránti szociális identitás volt érzékelhető. Az emberi faj ideálisan klasszikus, eleve beprogramozott modellje. A szociális modell. Nekünk ez jött le belőle, nem pedig az, amit a szabadság ellenségei a maguk zoltai andreásan és DK-s szabó zoltánosan intoleráns, kirekesztő és gyűlölködő, a békésekkel és a hozzájuk pozitívan viszonyulókkal szemben is állandóan háborúkat generáló liberálfasiszták összehánytak, összeszartak és összehugyoztak. Berontva Ákos békés és szociális szavaiba, berontva, mint a disznók, mint a mosdatlan, tisztátalan (majdnem azt írtam: goj) állatok.

Ahhoz, hogy Ákos szavait már megint német típusú (lásd a fasiszta nagytőkés merkeli német Telekom azonnali reakcióját) liberálfasiszta, abszolút intoleráns és kirekesztő illiberális módon értelmezzük, fel sem merült bennünk. Ehhez nem vagyunk eléggé lelki betegek, nem vagyunk eléggé lelki sérültek, és nem vagyunk eléggé zoltai andreásan és szabó zoltános DK-s mentális zavarokkal és logikai defektusokkal agyonvert szinten illiberális kirekesztők és elvakult, a demokráciára érzéketlen gyűlölködők. Hanem a liberálfasizmus szektánsainak súlyosan illiberális tébolyához és téveszméihez, intoleráns és gyűlölködő hallucinációihoz túl normálisak vagyunk.

Mint azt annyiszor megírtam - amit a magyarországi (iszonyú mennyiségben és mértékben német ajkú tulajdonban lévő) média abszolút egységben és mindig eltitkolt -, a magyarországi korrupcióban a német nagytőkés burzsoá telekommunikációs, írott és elektronikus médiarengeteg mindig irdatlan erőteljes meghatározó volt, a belterjes és társadalompusztító korrupt bűnözésben. Ennek része az Ákos szavaira azonnal diktatorikus liberálfasiszta, tehát illiberális kirekesztéssel reagált bevándorló, a német Telekom. De nekünk nagyon elegünk van abból, hogy ezek a véleménydiktátor, illiberális és minden lakossági vagyonunkat ellopó és külföldre hurcoló liberálfasiszta bevándorlók diktálnak mindenről, és nekünk, magyarországi lakosoknak az életünk minden részletébe beleszólnak, belepofáznak és mindenkit kirekesztenek, aki nem szolgálja az ő burzsuj, rosszindulatú illiberális német-fasiszta vagyoni és hatalmi céljaikat.

A német bevándorló bűnöző maffia Telekom - ami semmiben nem azonos a lakossági német bevándorlókkal, akiket európai testvéreinkként mindig szívesen látunk - nekünk ne diktáljon semmiről, ne hisztériázzon, ne keresse a bajt, ne uszítson, ne ásson árkokat, mert csak egy tetves bűnöző liberálfasiszta, nagytőkés burzsoá bevándorló, ami elszedi tőlünk, Magyarország népétől a pénzt, és külföldre menekíti. Itt mi vagyunk otthon, ez a mi hazánk, nem a merkeli, illiberális és gyűlölködő német nagytőkés bevándorló bűnözésé. Ha nem tetszik nekik, hogy mi liberális értékrend szerint és szabadságban kívánunk élni, húzzanak vissza azokba az afrikai és ázsiai országokba bevándorolni, amiket a liberalizmus és a demokrácia hazug meséivel szintén kifosztottak és tönkre tettek, ahogyan Görögországgal tették. Ez a mi országunk. Itt nekünk mindenről olyan véleményünk van, amilyet mi akarunk. Ha ez nem tetszik annak a német merkeli bűnöző burzsoá nagytőkének, amely a maga liberálfasiszta merkeli agresszivitásával Görögországot is tönkre tette, és ugyanilyen véleménydiktátori zsarolásokkal és szó szerinti Btk.-s terrorcselekményekkel követelte, hogy Görögország visszafizethetetlen merkeli uzsorakamatos uzsorakamatos kamatokkal terhelt uzsorahiteleket vegyen fel, amíg meggebed, hogy egy örökkévalóságra eladósodjon Merkel söpredék illiberális véleménydiktátor bűnbandáinak, az húzzon a mi országunkból. Mert csak egy tetves német bűnöző bevándorló beltenyész maffia, és mint bűnöző és terrorista beltenyész diktátor bevándorló, neki itt semmi joga nincsen, hogy bármi fasizmust és beteg burzsoá eszmét diktáljon, a mi életünkben bármit, bármiről meghatározzon, bárkit a mi honfitársaink közül kirekesszen! Hanem csak egy tetves bűnöző bevándorló merkeli német-náci maffiabanda!

A mi hazánk nem a bevándorló liberálfasiszta, gyűlölködő merkeli nagytőkéé, hanem a mi hazánk a miénk! Mi sem szólunk bele, mit művelnek odahaza, Ausztriában és Németországban, Hitler szülőhazájában, de annak ellenére, hogy a vérükben van a terjeszkedés, a gyarmatosítás és a kirekesztő, illiberális hitleri diktátorszellem, és állandó hitleri kényszerét érzik annak, hogy mindenhová bepofátlankodjanak, és miközben agyonfosztogatták a befogadó országokat és azok lakosságát, Angela Merkel és Jean-Claude Juncker intoleráns illiberális kirekesztő követelőzéseivel meghatározzák minden más ország berendezkedését, ettől még csak tetves bűnöző gengszter burzsuj és feudalista söpredék bevándorlók maradnak, amiket egyre kevésbé akarunk látni a mi általuk kizsákmányolt és agyon fosztogatott görög földünkön. Úgyhogy a legegyszerűbb az lenne, ha kijelentenénk ennek a burzsuj merkeli fasiszta és illiberális, egomániás és kirekesztő, beltenyész és gyűlölködő nagytőkés gengszterrétegnek: nácik, haza! Nácik, haza! 

Csillag Ösvény Jósda