2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Agymosást végeznek Önökön! - mondta Gary Yourofsky

Agymosást végeznek Önökön! - mondta Gary Yourofsky
2014-01-18
Önöket becsapják! Megölik önöket, megölik az állatokat és megölik ezt a bolygót! - mondta Gary Yourofsky, akinek az előadásában a valóság igazi arca tárulhat elénk. Ez nem kitaláció, nem hazugság. Sokan tudják már. Tudja meg most Ön is.

Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta
 

Gary Yourofsky neve talán sokaknak ismerősen cseng. Ő egy Amerikában már híressé vált állatjogvédő aktivista, aki rendszeresen tart előadásokat, iskolákban országszerte, a vegán életmódról, a húsfogyasztás ártalmairól és az állatok szörnyű helyzetéről. Az állatok iránti tisztelete olyan mértékű, hogy azt sem bánja, ha letartóztatják; állítása szerint készen áll akár börtönbe is menni. Eddig 13 alkalommal tartóztatták le és 77 napot töltött egy büntetés végrehajtási intézményben. Öt országból pedig egyenesen kitiltották. Mindez csupán azért, mert harcol az állatok jogaiért. A jogért, ami minden élőlényt megillet ezen a bolygón. Az életükért. Azt meg kell jegyeznem, hogy aki az állatok életéért harcol, egyben az emberek életéért is harcol, Önökért. Lassan beszivárog már talán a köztudatba is, hogy a húsfogyasztás valójában egészségtelen és káros az emberi szervezetre.
 
Gary Yourofsky 1970. augusztus 19-én született Detroitban, Michigan államban. A vegán életmódot 25 évesen kezdte el; korábban ő is fogyasztott állati eredetű ételeket. A vegán életmódot élő ember, a vegetáriánushoz hasonlóan nem fogyaszt húst, ez mellett tartózkodik a sajt, tej, tojás, méz vagy bármilyen állati termék fogyasztásától és állati bőrök viseletétől.
 
Gary Yourofsky úgy világít rá a valóságra, hogy az érthető és tisztább képet adjon arról, milyen világban is élünk valójában. Sajnos, nem olyanban, mint azt sokan gondolják. A valóság az, hogy az emberek félre lettek vezetve, meg lettek betegítve, el lettek kegyetlenítve. Az állatok pedig magát a horrort élik át nap, mint nap; végeláthatatlan borzalmak sorozatát.
 
Valaki egyszer elkezdett valamit. Egy lavinát indított el azzal, hogy egyszer megette valaki halott testét. Talán így indult el ez, amiről mára sokan meg vannak győződve, hogy ez kell az embernek, ezért létezik az állat, hogy minket embereket szolgáljon. Talán ez volt az a jelképes tiltott gyümölcs, amit nem szabad leszakítani a fáról, a másik élőlény élete. Hiszen a pokol ezután kezdődött a Földön. Amikor az ember elkezdett ölni. Talán a világ soha nem fajult volna idáig, ha valaki, valamikor nem kezdi el ezt. Az évek múlásával pedig belenevelték az emberekbe, hogy ez így van rendjén. Nézzük meg, mára mivé vált a világ és vele mi, emberek. Hagyománnyá vált a gyilkolás. Az elfogyasztott hús pedig - mintha csak visszaütne a dolog - nem marad válasz nélkül, hiszen rengeteg a beteg ember, ma már bizonyítottan több betegség okozója a húsfogyasztás, mint azt bárki gondolná.
 
Gary Yourofsky elmondja Önöknek azt, amit mindenkinek tudnia kell és ami talán megváltoztatja az Önök életét is. (Lásd a videót!)
 

Csillag Ösvény Jósda