2019. 11. 17., Vasárnap
Hortenzia,Gergő névnapja

A zsidó terrorizmus kifejezés betiltott, pedig íme, itt van

A zsidó terrorizmus kifejezés betiltott, pedig íme, itt van
2015-08-09
Zsidó szélsőségesek égettek (holokausztoltak) halálra két ártatlan civil palesztint: apját és fiát. Amikor palesztin öl zsidót, azt palesztin terrorizmusnak hívják. Tehát amikor zsidó öl palesztin civileket, az zsidó terrorizmus.
 
Ebben az esetben a 32 éves palesztin apa és 18 hónapos kisfia meghalt, másik fia és felesége súlyosan megégett.
 
Villámcikk: Molnár F. Árpád

Előre bocsátom az elbutult magyarországi közállapotok miatt, hogy abszolút elutasítom a zsidóság elleni rasszizmust és meggyőződéssel vallom, hogy a zsidóságról, mint kártékony, vagy alávalóbb, vagy a magyarokhoz, a németekhez stb. képest bűnözőbb fajról beszélni abszurdum, mert ez nem igaz. Hanem van az izraeli kormányzat, van egy izraeli, szűk körű, beltenyész bűnöző és terrorista rezsim, ami azt a látszatot kelti Magyarországon és világszerte, hogy az ő bűntetteik, kritikátlan és ellenséges stílusú és gyakorlatú terjeszkedési tébolyuk, valamint háborús bűntetteik stb. olyan cselekmények, amik a zsidóság egészét jellemzik, a zsidóság egészét meghatározzák és ezt jelenti zsidónak lenni. Hogy ilyenek a zsidók. Főleg ez az oka annak, hogy a világban a népek ténylegesen zsidóellenesek, mivel elhiszik az izraeli rezsim és médialakájaik, valamint politikai seggnyalóik ama világtörténelmi hazugságait, hogy zsidónak lenni azonos a liberálisnak és baloldalinak hazudott politikai és médiabanda zsidókultuszozásával: azaz zsidónak lenni azonos a bűnözéssel, más népek elleni elnyomással, a világ országainak ellenséges stílusú és gyakorlatú felvásárlásával, az izraeli kormány ellen kritikát megfogalmazók elleni antiszemitázással és fasisztázással stb. A baloldalnak és liberálisnak nevezett patkányrétegek olyan képet festenek féktelen seggnyalásukkal az egész zsidóságról, ami semmiféle civilizációs próbát nem áll ki és ember a talpán az, nagyon a helyén van az esze annak, aki nem válik emiatt a balliberális megélhetési bűnöző hulladék réteg miatt antiszemitává.

A minapi palesztinégetések után még a szélsőséges izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu - akit Hága török emberjogvédők elleni tömeggyilkosságért akar emberjogi bíróság elé állítani, az ENSZ pedig a palesztin lakosság tömeges és szisztematikus lemészárlásáért, tehát ez a szélsőséges, a Fidesszel testvérpárti és Orbán Viktorral közös tanácsadóval (Arthur J. Finkelsteinnel) kéz a kézben működő izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu - is terrorizmusnak nevezte a palesztin család meggyilkolását, amikor zsidó szélsőségesek a palesztin civilekre gyújtották a házukat, akik végül halálra égtek.

Ahogyan palesztin terrorizmusnak nevezik, amikor palesztin gyilkol zsidót, úgy akkor ez nem más, mint zsidó terrorizmus. Zsidó terrorizmus az, amikor - mint jelen esetben - zsidó terroristák ártatlan palesztin családot gyilkolnak le. A 'ne csak könyveket, hanem embereket is égessünk(!)' zsidó nézet szokványos fasiszta módszer a liberálnyikok által "multikulturálisnak" nevezett társadalomban, hiszen a népek közti és államok közti különbségek természetesen generálják egymás kiirtásának vágyát. Ez vár Magyarországra is, ha Bokros Lajosék és Szigetvári Viktorék, meg az MSZP-sek és a DK álma megvalósul: a "multikulturális" társadalom. De ahol még az izraelinél is torzabb az egyik oldal befolyása - így Magyarországon Izrael szélsőségeseinek hatalma -, ott csak a palesztin terrorizmus kifejezést szabad használni, zsidó terrorizmusról beszélni pedig fasizmus és antiszemitizmus.

Pedig ahogyan létezik magyarbűnözés, úgy létezik cigánybűnözés, németbűnözés, zsidóbűnözés és szuahélibűnözés is. Ha az ember nem akar saját magának vakságot, hogy a legegyszerűbb összefüggésekre is elboruljon az elméje, akkor nem hazudik magának liberálisnak hazudott, izraeli, cionista lobbista diktátumokat, mert a végén szakasztott olyanná válik, mint egy skizofréniás elmebeteg. Bizony, így van ez: a notórius hazudozót, aki meggyőzi önmagát arról, hogy hazugságai igazságok, ugyan mi különbözteti meg az elmebetegtől? A skizofréniát régen úgy próbálták gyógyítani, hogy tévedésként kezelték. Ezért azzal próbálkoztak, hogy a skizofrént meggyőzzék arról, hogy amit állít, tévedés. És mit kezdjünk azokkal, akik eleve nyilvánvalóan, Napnál világosabban nem létező zsidó faji tisztaságban hisznek, még annyit sem látnak, hogy létezik zsidó terrorizmus, és bele vannak őrülve a zsidóságba, amelyet valami erkölcsi alapú angyali fajként kezelnek? Vajon nem betegek azok, akik szerint zsidó terrorizmus nem létezik, csak palesztin?

Magyarország nagyon szánalmas helyzetben van, hiszen ha valaki a magyar Parlamentben, a Netanjahu-Orbán, azaz Likud-Fidesz testvérpárti kormányzás alatt palesztin terrorizmust említ, a szeme sem rebben a likudistáknak. De ha bárki zsidó terrorizmust említene, akkor - ahogyan látni szoktuk - Kövér László fideszes házelnök, máskor a Likud vagy a cionista szélsőségesek további ügyeletes házelnök lakájai azonnal kikapcsolnák a mikrofonját. Mert Magyarországon még azok az igazságok is abszolút tabuk és betiltottak, amik Izraelben egyenesen az elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettekkel halmozottan vádolt izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu által is elismertek.

Az igazságot Magyarországon antiszemitizmusnak nevezik, és képzeljük csak el, hogy Ilan Mor, Izrael nagykövete mekkora botrányt csapna, ha a "zsidó terroristák" vagy a "zsidó terrorizmus" kifejezés országgyűlési képviselő vagy ismertebb polgármester stb. részéről elhangzana. Izrael sok tekintetben erőteljesebb cionista diktátumrendszert tart fenn Magyarországon, mint Izraelben. Magyarországon csak palesztin terrorizmusról szabad beszélni, zsidó terrorizmus pedig nem létezik. Aki pedig elhiszi, hogy palesztin terrorizmus van, zsidó terrorizmus pedig nincs, az nem elmebeteg?

Izrael azonban nem olyan, amilyennek a magyar nép ismeri, mert Izraelben van mindenféle nézet és ideológia, és gyakori, hogy a kőkeményen vallásos zsidók akarják elégetni saját kormányfőjüket és kormány-disznóóljukat. A magyarországi média mindig azt hazudta és történelemhamisította, hogy Izrael egységes és mindenki imádja az aktuális izraeli kormányt, de ha véletlenül mégsem, az sem számít voltaképpen semmit, mert az ellenzék is pont ugyanolyan Izraelben, mint a kormány. Mert Izraelben zsidók kormányoznak, akik mindenben egyetértenek, abban is, hogy Izrael tömegével irtsa a palesztinokat, és abban is, hogy a magyarok antiszemiták és hitleri háborús bűnösök, és zsidónak lenni maga a megtestesült jó. Mindig mondtam a magyaroknak, hogy a média Izraelnek kizárólag egyetlen arcát mutatja és egész Izraelt egységesen nagyszerű, minden tömegmészárlásban és politikai üldözésben stb. egyetértő jóságos zsidóhegyként mutatja, és tájékoztattam a magyarokat Izrael sokszínűségéről azért, mert nem tudták, milyen Izrael, hiszen a durván cionista párti, szélsőséges, a háborús bűntetteket támogató, mindig, kivétel nélkül mindig fedező és bújtató magyarországi média mindig eltitkolta a magyarországi lakosság elől az igazságokat és mindig, de mindig össze-vissza hírhamisított, történelemhamisított és hazudozott gátlástalan és kritikátlan pszichopata bűnöző módjára, mint a vízfolyás.

A Euronews hírcsatornát Orbán Viktor szinte a minap takarította el az ingyenesen fogható tévécsatornák közül, mivel nem Orbán Viktornak hírszolgáltatott. Hanem - mint most is - beszámolt a palesztinégetésekről: a Euronews Interneten megjelent friss híre ez:
 


 

Csillag Ösvény Jósda