2021. 01. 25., Hétfő
Pál névnapja

A végrehajtó kicsalt 8,8 milliót, és rögtön eladta a lakását is! (Czainkó István - Molnár F. Árpád)

A végrehajtó kicsalt 8,8 milliót, és rögtön eladta a lakását is! (Czainkó István - Molnár F. Árpád)
2020-11-24

Csalás és más bűncselekmények gyanúja miatt tettünk feljelentést a Kutas és Ollári Végrehajtói Iroda ellen, amely azért, hogy gyorsan és tetemes anyagi haszonra tegyen szert, azt hazudta az adósnak, hogy ha lakása eladásából kifizet az ő számlaszámaikra 8,8 milliót, nem adják el a feje fölül a lakást. Azonban amint a pénz átutalásra került, azt közölték, kérik a maradékot is, különben a sokszor annyit érő ingatlant aznap délután eladják. Mivel pár óra alatt nem lehetett előkeríteni a maradék összeget, ezért a lakást eladták, és azt a pénzt is felmarkolták. A magyar történelem egyik leghírhedtebb és brutális vagyonokat kereső antiszociális végrehajtó páros irodája ezzel mindenkinek sok millió forintos kárt okozott.

Médiáink és jogvédő egyesületeink ezek miatt az elképesztő botrányok miatt hangsúlyozzák, hogy a végrehajtói maffia rendszerét egyetlen miniszterelnöki aláírással fel kell számolni, a végrehajtásokat pedig visszahelyezni állami hatáskörbe, miáltal az Orbán Viktor által kitenyésztett uzsorarabló burzsuj szociopata végrehajtói bűnbandák végrehajtási csürhebizniszének anyagi érdekeltsége azonnal megszűnne, a végrehajtásokra vonatkozó bűnözés és kizsákmányolás okafogyottá válna, a végrehajtások megállapított költsége pedig minimálisra zuhanna vissza.

Nyilatkozik:
Czainkó István (a végrehajtói iroda által üldözött személy)
Básti Szabolcs (az egyik szem- és fültanú)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Interjú:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda