2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

A választás előtt egy nappal meghalt Váradi Andrásról nyilatkoztak!

A választás előtt egy nappal meghalt Váradi Andrásról nyilatkoztak!
2014-10-22
Általános nézet, hogy Váradi Andrást megölték. Annak ellenére, hogy a titkosszolgálati technológiákról mit sem tudó lakosság számára balesetnek tűnhetett a halála. Váradi András az a rendkívül kedvelt személy volt, akitől a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc (Orbán Viktor szervezésére) elvette a földjét, és aki a napokban lezajlott önkormányzati választásokon polgármester-jelöltként indult. Halála kevesebb, mint 24 órával azelőtt következett be, hogy a helyhatósági választások elkezdődtek. Kivétel nélkül mindenki, aki a titkosszolgálatokkal mélységibb kapcsolatban volt, tisztában van azzal, hogy a balesetnek álcázott halálos eset szervezett emberölés volt.
 
Sz. L.

Váradi Andrást olyan kifejezésekkel illették mindenfelé, mint "az igazmondó juhász", meg pl. "a jóságos juhász". Haláláról Horváth Sándor - aki a választásokon az Együtt bicskei listavezetője volt, korábban rövidfilmet is publikáltunk vele "Rabszolgaság az orbáni közmunka program" címmel - ma így nyilatkozott lapunknak:

- Váradi Andrást igaz barátként és az igazság harcosaként ismertem meg. Mindenkin megpróbált segíteni, akit valamelyest kisemmiztek. Elvették a földjét, ezáltal kénytelenek voltak állataiktól megválni. Ez a Hortobányon nagyon igaz volt. Andrással voltunk a Hortobágyon, próbáltunk segíteni a többi áldozatnak, mivel ők is föld nélkül maradtak. De a közeli Ó bakon mi módon vették el Marika néni földjét, amely határos volt a Tiborcz-földekkel. [Tiborcz István Orbán Viktor lányának, Orbán Ráhelnek dúsgazdag fölbirtokossá tett férje - a szerk.] András ezek miatt és saját igaza végett is harcolt ilyen elszántan, mintha már megszállottja lett volna az igazság felszínre hozatalának.

Oláh Jenő is ma nyilatkozott nekünk, aki a Magyarországi Cigányok Fóruma - Összefogás Magyarországért Párt (MCF-ÖMP) képviselőjelöltjeként indult. Szavait idézve:

- Andrást úgy ismertem, mint aki mindenkin segít. Személyes tapasztalatom volt, amikor a hidegben, télen többször vitt fát olyan személyeknek, akik fagyoskodtak vagy 2-3 napja nem volt már fűtésük. Számomra önzetlen szeretetből példát mutatott; ilyen személyekből kellene több Magyarországon. Emléke mindig velem lesz.

Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna főszerkesztője - Domján Tiborral, a HírAréna lapigazgatójával - a romák meghívására Bicskén járt a választások előtt. A mindent elborító és behálózó fideszes maffiáról - pár nappal Váradi András halála előtt - interjúkat és filmfelvételeket készítettek Váradi Andrással, továbbá a cikkünkben nyilatkozó Oláh Jánossal és Horváth Sándorral, és további olyan személyekkel, akik Váradi Andrást közelről és alaposan ismerték. Ezt követően publikáltuk pl. ezt a cikket is: "Exkluzív!: Orbán Viktor és emberei friss maffiaügyei Bicskén!". Az is lehetséges, hogy Molnár F. Árpád és Domján Tibor voltak az utolsók, akik Váradi Andrással interjút készítettek a Jóságos Juhász halála előtt.
 
Molnár F. Árpád mai kérdéseinkre a következőket mondta illetve fedte fel a nyilvánosság előtt is (amikről viszont többen már ezt megelőzően tudtunk):

- Váradi András az egyik leginkább megkülönböztetett volt a többi ellenállóhoz képest. Abszolút átlagon felüli volt a kedvessége, a megnyerő, a jóindulatról és a segítőkészségről árulkodó modora és kivételes stílusa. Nem akarok sokat mondani, mert a magyarság még mindig nem áll készen erre, de a világ másképpen működik, mint ahogyan a magyarok hiszik. Pár nappal Váradi András halála előtt én is tudomást szereztem arról, hogy felmerült az újkori konvencionális módszerekkel végrehajtható meggyilkolásának lehetősége. Ezen ügyben is - ahogy ezt már korábbi ügyekben és ügyhalmazokban felajánlottam - kész vagyok poligráfos és egyéb kívánt módszerekkel tájékoztatást adni, de nem a magyaroknak, mert a magyar állam méltatlan arra, hogy bármilyen téren védelmet nyújtsunk vagy bármilyen téren helyzetbe hozzuk ezt a kormányt, avagy bármilyen vizsgálatokban Orbán Viktor kedve és érdekei szerint történjenek dolgok. Váradi András halála hírére mindenki nagyon megharagudott és komoly megtorlásokat kezdeményeztünk. Ezek tekintetében - ahogyan eddig - most sem léteznek országhatárok - mondta el Molnár F. Árpád.
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda