2019. 09. 18., Szerda
Diána névnapja

A török elnök börtönbe juttatta a diákot agyonverő két rendőrt!

A török elnök börtönbe juttatta a diákot agyonverő két rendőrt!
2015-01-23
Erdogan török elnök jó taktikát választott. A 2013-ban rendőrei által agyonvert 19 éves diák gyilkosait 10 év börtönbüntetésre juttatta. Irigyelheti Magyarország, ahol a politikusok rossz taktikusok, a rendőrbűnözést nem büntetik, hanem felmagasztalják és semmilyen állami bűncselekménynek nincs semmilyen következménye.

Cikk: Molnár F. Árpád

Recep Tayyip Erdoğan török elnök utasítására rendkívüli brutalitással lépett fel a rendőrség 2013 nyarán azok ellen, akik tüntetni mertek ellene. A világsajtót olyan filmfelvételek is bejárták, amin az volt látható, hogy Erdogan rendőrei, teherautóval egyszerűen elgázolták a fiatalokat, mert tiltakoztak a török elnök, Erdogan ellen. Orbán Viktor - akinek nem titok, hogy egyik példaképe a török diktátor -, ezt látva máris izgalomba jött és rögvest olyan nyilatkozatokat eszközölt, amikkel egyrészt elismerte az elnök diktátori brutalitást, másrészt megelőlegezte, hogy ő is hasonlóan akar majd eljárni a mocskos, szemét nép ellen.

Magyarországon minden lakos életének része, hogy míg a polgári lakosság jelentős részét üldözik és jogfosztják, aközben a rendőri és politikai bűncselekmények nem csak következmények nélkül maradnak, de minél nagyobbat bukik valaki, minél inkább lelepleződik, minél több bizonyíték kerül róla nyilvánosságra, rendszerint annál inkább részesül állami kitüntetésben és becsesebbnél becsesebb pozíciókban és javadalmazásokban.

Úgy látszik, a 2006-os, magyarországi rendőrterror rendőrbűnözőinek MSZP-től Orbánig terjedő mentesítése helyett népszerű taktikát választott a török elnök diktátor, Recep Tayyip Erdoğan. A bíróság ugyanis 10 év börtönbüntetésre ítélt két török rendőrbűnözőt (a magyar Btk. szerint valójában egyúttal terroristát is), akik az elnök elleni tüntetések során halálra vertek egy 19 éves diákot. A tanuló egy hónapig feküdt kómában, aztán meghalt. A vérengző rendőrpszichopaták hiába élvezkedtek magyar rendőr módjára a fegyvertelen diák elleni állami brutalitásban, és a szociopata rendőrbűnözők beteg, deviáns családja is hiába reménykedett abban, hogy buzgó vérengzéseik elnyerik elnökük jutalmát. Erdogan - lám, gyakran egy diktátor is több racionalitásra képes, mint az MSZP és a Fidesz miniszterelnökei közül bárki - megszabadult a két kellemetlen pszichopata bűnöző nehezéktől és kimondatlanul vagy szándékai ellenére azt is demonstrálta a világnak: Törökország nem Európa közepének, a Kárpát-medencének a legalján van, hogy mindenféle moslék, közpénzen eltartott, a lakosságot halomra ütő-verő trógert előléptessenek és megjutalmazzanak, csak azért, mert bizonyítottá vált, hogy pszichiátriai és kriminalisztikai szempontból antiszociális, köztörvényes bűnöző alkatú pszichopaták.

A halott diák családja kevesli a büntetést, de ők bizonyára nem tudják, hogy Magyarországon sokkal nagyobb csoda lett volna, ha rendőrbűnözői szociopata vérengzésért letöltendő börtönt kap egy rendőr, nemhogy kettő és nemhogy rögtön 10 évet!

Magyarország demokratikus hanyatlása az MSZP-kormány idején kezdődött, majd Orbán Viktor 2010-es színre lépésével a magyar állapotok történelmi zuhanásba fordultak és Magyarország lett az Európai Unió 28 tagállamának sereghatója, a legutolsó emberjogi és demokratikus szempontból egyaránt.

Orbán Viktor azonban - aki (bandájával együtt) a rendőrbűnözést a világ diktátoraihoz hasonló pártfogással és odaadó védelemmel illeti - mégis tanult annyit az MSZP-féle hatalomgyakorlás végzetes és a baloldalt ezzel is felmorzsoló bűnéből, hogy mindeddig meg bírta állni, hogy ne lépjen fel brutális agresszivitással az ellene tüntetőkkel szemben. És mint az látható, ez a módszer mindeddig működött, hiszen az ostromló tüntetők egy idő után, minden alkalommal egyszerűen hazamentek.

És e cikkben is el kell mondanom: ha 2006-ban én lettem volna a miniszterelnök tanácsadója, akkor az a legkevesebb, hogy Orbán Viktor soha az életben nem került volna kétharmadra. Egyszer sem. De a Magyarországtól 1300 kilométer távolságra, az itáliai Rómából szóló hangom - annak ellenére, hogy mindent elmondtam, a sortüzek előtt és után egyaránt -, nem volt elég hangos, csupán az olasz titkosszolgálatok és a magyarországi baloldallal lényegében csak színleg szövetséges állami bűnözők számára. Akik annyira voltak barátaik az MSZP-kormánynak és Gyurcsány Ferencnek, hogy akkor is mindent megtettek, hogy a baloldal saját magát verje és lője szét.

De hát így járnak azok - és ez általánosan elterjedt szabály Magyarországon, tehát nem célzok egyetlen konkrét lobbira sem, mert általánosan ez a helyzet -, akik tanácsosaikat nem tehetség és tudás, valamint a bizonyított eredmények tengere, hanem haveri és egyéb vélt érdekeik szerint, valamint abszolút megbízhatatlan értékítéletű talpnyalókból alakítják ki.

 

Csillag Ösvény Jósda